Головна  / Блог / Поради туристам / Де відпочити в Україні в серпні

Де відпочити в Україні в серпні

Залишилося не так багато часу, щоб встигнути насолодитися літнім відпочинком. Тому радимо не витрачати більше ні хвилини і відправитися в одному з напрямків, які ми підібрали спеціально для вас.

Якщо ви прихильник традиційного літнього відпочинку – вперед на Чорне або Азовське море.

Щоб активно провести час, від душі розважитися, вибирайте Одесу, через те, що серпень – не тільки останній місяць літа, а й місяць театральних постановок і перформансів. Розслабитися на пляжі рекомендуємо в Коблево (Миколаївська область), тут вам в цьому допоможе велика кількість ресторанів, кафе, аквапарк і дельфінарій.

Якщо ви плануєте відпустку з дітьми, найкращий варіант – узбережжя Азовського моря. Ні ви, ні ваші малюки не будете сумувати в Кирилівці та на Федотовій Косі з їх центрами розваг. Крім того, можна організувати відпочинок у Приморському Посаді, поїхати в Бердянськ, Генічеськ, на Арабатську Стрілку або в Приморськ.

Винайняти житло на морі як для сім'ї, так і для молоді, в серпні бюджетніше.


Незабутні враження можна отримати також від відпочинку на природі!

«Дикий» колорит Буцького каньйону (с. Буки, Черкаська область) з його скелями, водоспадом і мальовничою природою не залишать байдужими жодного туриста. У вільному доступі на дні Каньйону розташувалася перша в Україні гідроелектростанція. До нашого часу залишилися тільки руїни, але на тлі гострих скель і відблисків променів сонця, краєвид просто чарівний.

За пишністю української природи можна вирушити й на Волинь! Шацькі озера, до складу яких входить 30 водойм, славляться заходами чарівної краси.

Ще одна ідея для відпочинку в серпні – озеро Синевир на Закарпатті, чисте і глибоке.


Для екстремалів – рафтинг на Південному Бузі

Любителям екстриму радимо додати адреналіну, вибираючи регіональний ландшафтний парк «Гранітно-степове Побужжя» в селі Мигія. Гірський край з бурхливими порогами для рафтингу, що розташувався серед степів. Тут можна активно провести час як навесні, так і добре відпочити в кінці літа. Проживання в наметах, їжа, приготована на багатті, маршрути спусків річкою різних рівнів складнощів – такий відпочинок запам'ятається на довго.

Для пізнавального відпочинку хороший Білгород-Дністровський (містечко поруч з Одесою)

Подивіться відому Акерманську фортецю XII-XV століть.


Насолоджуйтеся білосніжними піщаними пляжами, степами та хвойними лісами Кінбурнської коси та Національного природного парку «Білобережжя Святослава» в Миколаївській області. Винайняти на Кінбурні житло з відповідними умовами та ціною можна на Doba.ua.

А ще приїжджайте на Сорочинський ярмарок у село Великі Сорочинці на Полтавщині, який проходить з 20 по 25 серпня, і відчуйте місцевий колорит. Програма цього заходу настільки насичена, що ярмарок по праву вважається одним з найяскравіших свят у серпні в Україні.


Вибирайте для відпочинку гори! У Буковелі можна поєднати тихий релакс і великий вибір активностей.

У Буковелі можна поєднати тихий релакс і великий вибір активностей. Якщо вам вистачає розваг в місті, можна винайняти житло в Славську, Ворохті, Яремчі, Східниці, Ясінях, Миговому, а також інших місцях і оцінити всі принади карпатського життя. Серпень – той місяць, коли вже відчувається запах осені, яка наближається, особливо вранці. Але ще все так само тепло і сонячно.


Підбирайте житло в місці, що сподобалося, і вперед за враженнями!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки