Головна  / Блог / Поради туристам / Де зустріти осінь в Україні: ТОП-5 мальовничих місць

Де зустріти осінь в Україні: ТОП-5 мальовничих місць

Осінь є ідеальним часом для відпочинку. Тим більше, що в цьому році вона обіцяє бути теплою і напрочуд гарною. А ми знаємо, куди саме варто відправитися восени, щоб насолодитися ним сповна, і потім довгими зимовими вечорами згадувати кращі моменти поїздки.

На Фестиваль повітряних куль – в Кам'янець-Подільський

З початку жовтня над старовинними вуличками подільського краю пролетять сотні повітряних куль і аеростатів. Це незабутнє видовище буде одним із запланованих заходів фестивалю повітроплавання «Золота омега», який гармонійно зіллється з ще одним осіннім фестивалем OctoberFest. Тому, крім повітряного шоу, жителі міста і гості столиці відвідають ярмарок пива, кулінарне фаєр-шоу, побачать запальні виступи фольклорних та рок-колективів та візьмуть участь в силових змаганнях «Strongman battle».


Коли: 3-8 жовтня

Місце проведення: Кам'янець-Подільський

Де зупинитися: квартиру подобово можна зняти від 150 грн на добу.

На День міста – в Чернівці

Перші вихідні жовтня – прекрасна можливість відвідати Чернівці. У цей період місто святкуватиме свій День народження.

У програмі заходів: ярмарок випічки і різних кондитерських виробів, продукції громадського харчування, продуктів бджільництва, виробів майстрів народних ремесел. Також, в рамках Дня міста, на вулиці О. Кобилянської (між вулицями Митрополита Гакмана і Кохановського) пройде Фотосушка під відкритим небом.


Коли: 7-8 жовтня

Місце проведення: м Чернівці

Де зупинитися: квартиру подобово можна орендувати від 200 грн.

За фотографіями в опалому листі – в парк «Софіївка» (Умань)

Це ідеальний варіант для осіннього відпочинку в Україні. Подаруйте собі яскраві емоції і яскраві фотографії серед лимонних, золотих і багряних листя. Відвідайте Національний дендрологічний парк в жовтні, і ви потрапите в справжню казку. Тут є все для романтичної прогулянки: і ставок, де плавають білі лебеді, і фонтани, і водоспад з наскрізним гротом, де зазвичай загадують бажання, і острів закоханих. І дуже багато міфічного: навіть підземна ріка Стікс, через яку можна покататися на човні.


Коли: жовтень

Місце проведення: Умань, Національний дендрологічний парк «Софіївка»

Варіанти житла в Умані: квартири подобово можна знайти від 200 грн.

За незабутніми враженнями – на озеро Синевир

Родзинка українських Карпат – озеро Синевир – знаходиться в верхів'ях річки Теребля, в мальовничому регіоні Закарпаття – Міжгір'я. Всі чотири сезони Синевир радує око закарпатців і туристів. Восени ж територія поблизу озера забарвлюється різними кольорами. У жовтні-листопаді на Синевирі можна побачити ще відгомони літа, примхливу осінь, а в горах поруч уже царює зима.


На фестиваль молодого вина – в Ужгород

18-19 листопада в Ужгороді пройде фестиваль молодого вина «Закарпатське божоле». Торговці розгортають свої лотки в так званому «Совиному гнізді» – на перетині Поштовій площі, вулиць Ракоці і Довженко. На фестивалі ви будете мати можливість продегустіровть різні види вина, меду, смачних закарпатських страв з м'яса і печеної картоплі. Всі винні підвали під торговою площею в цей день гостинно відкриють для відвідувачів свої двері. Тут ви зможете придбати сувеніри та вино своїм рідним і друзям. В Ужгороді радимо затриматися на оглядову екскурсію в замок-фортеця, Закарпатського музею народної архітектури та побуту.


Коли: 18-19 листопада

Місце проведення: м.Ужгород

Де зупинитися: квартири подобово можна знайти від 250 грн.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки