Головна  / Блог / Куди поїхати? / Де зустріти зиму в Україні: найкрасивіші місця для холодів

Де зустріти зиму в Україні: найкрасивіші місця для холодів

Зима в Україні – прекрасна пора, зі своїми особливостями в кожному регіоні. Але похолодання і свіжий вітер – не привід сидіти вдома, упираючи ноги в камін. Якщо одягнутися тепліше і налити в термочашку чай гарячіше, то вихідні можна провести дуже захопливо. Зібрали кілька варіантів, як організувати зимовий відпочинок в прийдешньому 2022 році.

Українська зима – час для подорожей

Насправді український турист дуже любить холодну пору року. Мандрівників в найпопулярніших куточках стає менше, ціни знижуються, а зимові екскурсії доставляють охочих буквально в будь-які куточки України. Останні кілька років зима радує нас сніговими днями, не дуже вітряною погодою та неймовірними краєвидами. Гірські ліси одягаються в шуби з інею, в заметах видніються червоногруді снігурі та рудуваті мордочки лисиць. А ось на півдні України, в степу Херсонщини, біжить білий заєць, а над ним – густе синє небо. Хіба можна сидіти вдома, якщо за вікном така краса?

украинская зима.jpg

Топ-5 найкрасивіших місць України в зимову пору

Взимку всі красиві міста України гостинно відкривають свої двері для туристів. Які місця красиві в зимовий сезон? Усі! Головне вміти побачити. Не вірите? Ось вам лише декілька варіантів.

  • Драгобрат. Перше, що спадає на думку, варто лише згадати про зимові канікули, це поїздка в гори. Драгобрат 2 один з найпопулярніших гірськолижних курортів України у підніжжя гори Стіг, куди щорічно з'їжджаються сотні туристів навіть з ближнього закордоння. Снігу тут завжди вистачає, а дихається вільно і навіть злегка запаморочливо. Хіба всі ці аргументи ще не вмовили вас зняти будиночок на добу або навіть більше, щоб хоча б просто прогулятися біля підніжжя гір по хрусткому снігу і надихнутися карпатською природою? Якщо ж ви хочете спробувати себе в гірськолижному спорті, то у вашому розпорядженні котеджі та міні-готелі Драгобрата.

драгобрат.jpg

  • Львів. Найромантичніше, найтуристичніше, найкультурніше та найбільш шоколадно-кавове місто. Ярмарки, виставки, вистави в театрі, ряджені ходи та багато смачної їжі. Взимку місто буквально перевертається з ніг на голову, перетворюючись в незвичайну казку. Зима у Львові – це про єднання, красиві засніжені стіни замків, аромати випічки з ресторанчиків і безліч веселощів. Поспішайте, щоб встигнути винайняти житло в центрі Львова, адже в передноворічний період його розбирають як гарячі пиріжки!

святковий львів.jpg

  • Умань. За звання найромантичнішого міста бореться й Умань та її Софіївський парк. Туристи часто приїжджають сюди влітку і восени, коли ландшафт буяє зеленню, трояндами та хризантемами. Але Умань взимку нітрохи не гірша. Коли схили парку покриваються снігом, замерзають фонтани та потоки водоспаду перетворюються в скляну гладь, хіба це не прекрасно? Гостей катають на кінських упряжках, дбайливо висаджуючи біля  кам'яних альтанок. Якщо в холодну пору вам не вистачає романтики, то бронюйте квартиру в Умані та проведіть тут пару вихідних.

умань.jpg

  • Трускавець. Ще одне чудове місце поруч з Карпатами, але пов'язане не з екстримом, а з оздоровленням. Відпочинок в Трускавці буде максимально комфортним завдяки тутешнього клімату. Взимку погода тут м'яка, в пік зимового сезону градусник не вказує значень нижче мінус 10 градусів за Цельсієм. Можна гуляти засніженими алеями парку або затишними вуличками в центрі міста, прогулятися до дельфінарію або до Історичного музею. Ну і, звичайно ж, оздоровитися в SPA, в лазнях і джерелах. А над усім цим – карпатські гори. Ще один приємний бонус такої відпустки – доступна оренда житла в Трускавці у гостинних місцевих жителів.

трускавец.jpg

  • Кам'янець-Подільський. Зимова Україна цікава не тільки в естетичному плані, але і в дослідницькому. Безліч історичних музеїв набувають зовсім інші обриси, варто тільки снігу опуститися на кам'яні стіни. Легендарний замок Кам'янець-Подільського привертає туристів цілий рік і це не дивно. Старовинне і максимально автентичне спорудження донині дивує своєю величчю. А як чарівливо виглядає Кафедральний собор Петра і Павла на тлі снігового міста, не передати словами! Приїжджайте сюди неодмінно, бронюйте житло подобово і насолоджуйтеся історією Поділля.

каменец.jpg

Можна багато говорити про те, які незвичайні місця України ховаються під сніговим покривом зими. Але краще, якщо ви побачите цю красу своїми очима, вирушивши на зимовий відпочинок 2022. Наша країна сповнена чудес, а холод – зовсім не перешкода для знайомства з ними!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки