Головна  / Блог / Куди поїхати? / Дегустуємо пиво в найкращих пабах України

Дегустуємо пиво в найкращих пабах України

Кажуть, що ті, хто не любить пиво, просто не знайшов свій сорт. Багато рестораторів України чітко розуміють цю істину. Тому в кожному місті відкриваються щорічно десятки пабів і барів з крафтового пивом і елем. І, щоб ви, приїхавши на відпочинок в одне з найбільших міст країни, не губилися в гастрономічній карті, ми вирішили допомогти. Зібрали для вас п'ять кращих пабів України в різних куточках нашої мальовничої.

Львівський «Кумпель»

Якими тільки регаліями не нагороджували Львів. Він володіє і званням пивної столиці України. А одне з найбільш певних куточків цієї самої столиці – ресторан-пивоварня «Кумпель». У цьому цілодобовому закладі гостям подають страви справжньої галицької кухні, пригощають польськими та українськими делікатесами. Ну і наливають – крафтове пиво найвищої якості, яке вариться прямо тут, в залі. По середині посадочних місць стоять чани, в яких і зароджується майбутній ароматний хмільний напій. Ну і, як годиться пабу, на екранах транслюють футбол, бокс і багато інших захоплюючих заходів.

Адреса: м. Львів, вул. Винниченка, 6.

Ціни: келих пива – 50 грн, телячий біфштекс – 263 грн, окунь в сметані – 192 грн.


Hot Peppers в Одесі по-американськи

Заклад називає себе пивним рестораном, запрошуючи гостей в свої зали щодня. Формально це ціла мережа, яка розташувалася в Одесі і Чорноморську. Але про найбільший ресторан стільки відгуків в мережі, що гріх сюди не заглянути. Гостям пропонують більше 8 сортів пива як в чистому вигляді, так і в складі коктейлів. На двох поверхах можна розташуватися як галасливою компанією, так і удвох або навіть з дітьми. Для найменьшеньких, до слова, є окрема кімната. Відвідувачів розважають живою музикою і годують смачною американської кухнею. Це масове, але дуже атмосферне місце з висококласним обслуговуванням.

Адреса: м. Одеса, ул. Маршала Говорова, 10/2.

Ціни: пиво – 60 грн, бургер – 140 грн, стейк Рибай – 180 грн, закуски – до 160 грн.


«Три ноги» в центрі Дніпра

А якщо запитати у дніпрян, яке місце в місті саме пивне і смачне, четверо з п'яти направлять вас саме в паб «Три ноги». Будьте готові до того, що в годину пік ви можете не всістися за столик. Але якщо все ж пощастить, і ви потрапите всередину, то місцеве меню точно вас вразить. Це справжній ірландський паб з якісним пивом, яке везуть із закордону. Кухня годує американськими і ірландськими частуваннями. З точки зору звичайного покупця ціни на алкоголь тут кусаються, але справжні цінителі зрозуміють, що за пиво і віскі такої якості не жаль стільки віддати. Як вдало залишив відгук один з гостей, перекусити тут можна недорого, а весь бюджет спустити на відмінне пиво і віскі.

Адреса: м Дніпро, вул. Магдебурзького права, 3-а.

Ціни: пиво (0.3) – 100 грн, закуски – до 160 грн, яловичий стейк – 230 грн.


Irish Pub в молодіжному Харкові

Ще одне ірландське місце користується величезною популярністю в студентській столиці України. Перший та унікальний у своєму явищі ірландський паб гостинний до неможливості. І відвідувачі відповідають взаємністю. Для постійних клієнтів тут є іменні гуртки, а стіни прикрашають спортивні сувеніри з різних куточків світу. І не в декораторі справа – подарунки везуть шанувальники місцевого пива. У пабі два зали, величезні телевізори для спортивних трансляцій, важкі дерев'яні столи, приглушене світло і величезний вибір пива і елю. Зрештою, що ще потрібно для гарного дозвілля ввечері?

Адреса: м. Харьків, ул. Мироносицька, 46.

Ціни: пиво – 60 грн, закуски – до 100 грн, стейк з яловичини – 125 грн.


Drunken Monkey Bar в Києві

Ну а в адміністративній столиці пабів і того більше. Вибирати – не вибрати, доведеться обходити всі. Почати рекомендуємо з П'яної Мавпочки. Це досить молодий, але вже неабияк зарекомендуваний заклад. Знаходиться воно в туристичному центрі і пригощає гостей столиці смачним пивом. Цілих 20 сортів крафтового пива, висока авторська кухня, інтер'єр в кращих традиціях дізельпанку. І безліч оригінальних змішень смаків. Як вам ідея запити фініки, фаршировані козячим сиром, келихом коктейлю з живого темного пива? Вечорами в четвер тут виступає діджей, ближче до вихідних відвідувачів розважають живою музикою. Місце як для поціновувачів, так і для тих, хто тільки занурюється в паб-культуру.

Адреса: м Київ, вул. Костянтинівська, 1.

Ціни: пиво – 70 грн, закуска – до 175 грн, стейк Рибай – 95 грн за 100 гр.


А що робити, якщо очі розбігаються і хочеться все спробувати? Пропонуємо простий вихід – взяти відпустку на тиждень, зібрати компанію і рушити в паб-тур по Україні! Розважальну програму ми вам організували, так і з житлом допоможемо – гайда в наші каталоги. І ось за таким сценарієм останні зимові тижні перестануть бути настільки сірими.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки