Головна  / Блог / Куди поїхати? / Дивимося фільми англійською в столиці

Дивимося фільми англійською в столиці

Практикувати свої лінгвістичні навички або відкривати для себе абсолютно нові перспективи. Ну і просто захоплююче провести вечір в приємній компанії. Все це можна робити в столичних кінотеатрах, де цінителям показують фільми англійською мовою. Хочете кинути собі такий філологічний виклик? Записуйте адресу найближчого кінотеатру.

Мережа «Multiplex»

Одна з найпопулярніших мереж кінотеатрів йде назустріч своїм клієнтам і пропонує різноманітний продукт. Але, з огляду на, що кіно мовою оригіналу дивиться аудиторія поменше, подібні картини показують рідше масових. Найчастіше у вихідні в залах трьох столичних кінотеатрів мережі – в торгових центрах SkyMall, Проспект і Атмосфера. Більш точний розклад ви можете знайти безпосередньо на сайтах кінотеатрів.

«Кінопанорама»

Сучасне кіно з діалектами на ряду з класичним англомовним кінематографом демонструють в кінотеатрі тричі на тиждень – у вівторок, у четвер і в суботу. Прийнятна невисока ціна, невелика кількість глядачів і грамотно підібраний кінематограф. А ще тут періодично проводять різні кінофестивалі, на яких можна подивитися дещо цікаве і познайомитися з неординарними людьми.


«Жовтень»

Ще одна локація, де глядачам демонструють фільми англійською з субтитрами. Цікавий продукт тут зможе побачити і масовий глядач, увазі якого представляють відомі блокбастери іта комедії, і знавці. Тож не дивно, адже іноді на широкому екрані можна побачити навіть арт-хаусні картини мовою оригіналу. До того ж, англомовне кіно тут демонструють майже кожен день, тому підлаштувати свій графік буде набагато простіше.

Американська бібліотека при НаУКМА

На відміну від кінотеатрів, тут показ англомовного кіно не «поставлено на потік». Але в кінці робочого тижня ви можете скористатися тутешніми аудиторіями і подивитися фільми англійською. Уточнювати можливі до перегляду картини і дати бажано індивідуально в самій бібліотеці.

«Київ»

Цей кінотеатр користується великою популярністю серед організаторів фестивалів іноземного кіно. На широкому екрані показують не тільки фільми англійською з російськими субтитрами, а й гідні картини європейських країн. Італійська мелодрама або французький арт-хауз? Вашій увазі абсолютно різні картини кілька разів на місяць.


American House Kyiv

А ось цей варіант вже більш серйозний, можна сказати. Відвідати кінопоказ можна безкоштовно, але потрапити в зал реально лише після пред'явлення паспорта або водійських прав. По вівторках глядачам демонструють художнє кіно, по суботах – документалістику. А в кінці перегляду ви можете обговорити побачене безпосередньо з носіями мови. Це вже повноцінна практика як для новачків, так і для майстрів англійської мови.

Всім добре відоме поняття «неперекладної гри слів». Адже дійсно, деякі фрази і гумор англомовних картин практично неможливо достовірно передати навіть кращим перекладачам. До того ж, перегляд кіно в оригіналі - відмінна можливість зрозуміти справжній посил режисера. Ми рекомендуємо хоч раз випробувати такий варіант дозвілля, хоча б як альтернативу українським комедіям і російськомовним стендап в столичних пабах.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки