Головна  / Блог / Поради туристам / Для чого варто зняти квартиру з джакузі - цікаві сценарії

Для чого варто зняти квартиру з джакузі - цікаві сценарії

Незважаючи на довготривалість, позиції джакузі все ще залишаються міцними. Кожен другий мріє встановити цю релакс-ванну у себе в квартирі як показник комфорту і достатку. Так і в квартирах, що здаються подобово, часом можна раптово зустріти ванну з пузирчиками. Але не варто думати, що це просто марна додаткова розкіш. Адже квартира з джакузі передбачає не один захоплюючий сценарій дозвілля.

У чому перевага джакузі

Постараємося позитивно налаштувати вас по відношенню до гидромассажних ванн, розповівши про їхню користь. Найголовніший і найочевидніший плюс - вони доставляють колосальне емоційне задоволення після трудових буднів. Бульбашки, тепла вода, масажний ефект і абсолютно комфортне розташування. Якщо ж поглянути вглиб, то гідромасажні ванни надають оздоровчий ефект, сприяють тонусу тіла, розслаблюють нервові закінчення, знімають напругу з м'язів. Тому, орендуючи квартири подобово з джакузі, ви формально забезпечуєте собі спа-санаторій на один вечір без зайвих зусиль.

Для чого можна зняти квартиру з джакузі в місті Київ

А тепер перейдемо до більш практичних порад - ​​поговоримо про сценарії за участю гідромасажної ванни. Чотири найбільших підходящих варіантів дозвілля:

  • - дівич-вечір;

  • - романтичне побачення;

  • - перша шлюбна ніч;

  • - абсолютна самота.

На передодні весілля або просто при бажанні усамітнитися, повеселитися і розслабитися в суто жіночій компанії, дівчата організовують гучні дівич-вечори. З кулінарними майстер-класами, плітками і, звичайно ж, домашніми спа-салонами.

А який спа-салон без тотального релаксу? В такому випадку ванна з бульбашками доведеться як ніколи до речі. Правда, при численному дівич-вечорі варто вибирати підходящу квартиру з великою ванною кімнатою.

Найчастіше квартири з джакузі, що здаються подобово в місті Київ або інших містах, невеликі за площею. 

І в ванні кімнати встановлюють гідромасажні ванни прямокутної форми і невеликої місткості. А на велику компанію потрібно містке джакузі. Тому пошукайте велику площу, щоб не ніжитися в бульбашках по черзі, в порядку живої черги.

На довершення розслабляючого ефекту теплої води можете запастися великою кількістю косметичних засобів з маслами, запалити ароматичні свічки і включити вашу улюблену музику. Такий дівич-вечір пройде не тільки цікаво, а й із задоволенням для всіх учасниць!

Другий варіант підійде для тих, хто шукає цікаві сценарії для побачень і вже втомився від звичайних ресторанних посиденьок. Якщо ви хочете побалувати себе і свою половинку або якщо просто хочеться усамітнитися від галасливого міста, сусідів по квартирі і побутових проблем, то як раз підійде квартира з джакузі в місті Київ подобово. Найчастіше такі апартаменти можуть похвалитися шикарним ремонтом і нерідко приємним видом з вікна. Тому є всі шанси організувати відмінне побачення. Замовте вечерю або приготуйте її самі, запаліть свічки, купіть ваше улюблене вино і повністю віддавайтеся почуттям. Розслаблення після джакузі можна увінчати масажем. І таке побачення ваша друга половинка точно ніколи не забуде!

Підвищуючи ставки, квартира з джакузі в місті Київ підійде молодятам. Зараз дуже поширена практика, коли наречені шукають романтичний готель з джакузі, щоб після галасливого гуляння розслабитися і побути удвох. Але номер з джакузі може обійтися дуже недешево, так як часто такі послуги пропонуються в готелях класу «Люкс». В даному випадку подобова квартира доведеться як ніколи до речі. Цілком можна знайти апартаменти в бажаному для вас районі, в безпосередній близькості до ресторану.

Ну або ж зовсім подарувати релакс самому собі коханому. Зрештою, всі ми по натурі - егоїсти. І якщо ви довго і наполегливо працювали, то весь накопичений стрес можна вигнати, розслабившись в джакузі. І немає нічого поганого, щоб зняти квартиру з джакузі, включити улюблений фільм на ноутбуці і просто побути наодинці зі своїми думками.

Важливо! Насолоджуючись вечіркою або романтичним вечором, пам'ятайте про техніку безпеки. Вельми поширена проблема орендодавців полягає в слідах свічок і пелюстків квітів у ванній. Залишки вашого вечора забивають стоки і значно ускладнюють прибирання квартири перед наступною здачею. Також будьте обережні, розставляючи свічки, тримайте їх подалі від рушників і баків нагріву води, щоб уникнути пожежі. 


Відмовтеся від популярного в інтернеті сценарію ванни з шампанським. 

Доданий в воду алкоголь всмоктується в пори шкіри і може призвести до важкої інтоксикації. Та й взагалі не варто налягати на алкоголь в джакузі - від випарів температура і вологість в приміщенні підвищуються, і попри велику кількість алкоголю ви ризикуєте втратити свідомість. Пам'ятайте, що важливіше будь-якого кінопафоса ваша безпека!

Скільки коштує квартира з джакузі подобово

Ми вже проговорювали, що зняти номер з джакузі в містах Київ, Одеса чи Харків дорожче, ніж орендувати квартиру. І дійсно, подобові апартаменти пропонують заселення гостям будь-якої категорії. Залежно від району, площі і умов квартиру з джакузі можна знайти за досить привабливою ціною. Пропонуємо вам для порівняння ціни в трьох великих містах нашої країни - Києві, Харкові та Одесі.

Місто

Київ

Харків

Одеса

У центрі, невелика площа

Від 600 грн/доба

Від 650 грн/доба

Від 600 грн/доба

У центрі, велика площа

Від 1500 грн/доба

Від 1000 грн/доба

Від 800 грн/доба

У віддалені, невелика площа

Від 900 грн/Від

Від 600 грн/доба

Від 1000 грн/доба

У віддалені, велика  площа

 

Від 1700грн/доба

Від 1000 грн/доба

Від 1399 грн/доба


Крім комфорту і послуг ночівлі при відрядженнях або турпоїздці подобові квартири можуть стати і майданчиком для відмінних вихідних. І якщо так уже склалося, що ви не маєте джакузі у своїй квартирі, то побалуйте себе з приводу і без. У нашому каталозі, до слова, є чимало варіантів квартир з джакузі, варто лише вибрати!




Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки