Головна  / Блог / Для владельцев квартир / Додаткове просування як легко залучити туристів у своє місто

Додаткове просування як легко залучити туристів у своє місто

Говорячи про внутрішній туризм, на думку спадають такі великі міста, як Одеса і Львів, куди з року в рік направляється безліч людей. Турфірмам буде коштувати чималих зусиль переконати їх змінити звичні маршрути, навіть якщо пообіцяти не менш цікавий відпочинок. Все тому, що туристи не хочуть ризикувати своїм часом і грошима, вирушаючи у невідомість. Інша справа, якщо про маленькі міста розповідають самі мешканці. Тоді інтерес і довіра підвищуються, а в результаті вигоду отримують самі городяни. Ми пропонуємо кілька простих і безкоштовних способів розповісти про своє місто.

Дополнительное продвижение

Відгуки на туристичних форумах

Підвищити інтерес до міста можна, залишаючи відгуки на великих туристичних форумах, де їх побачать ті, хто планує поїздку. На таких форумах також передбачена можливість створювати окремі тематичні обговорення, де можна розповісти про визначні пам'ятки, зацікавити розповідями про місцеві традиції, згадати про відомих особистостей, які колись жили в місті.

Дополнительное продвижение

Пости в соціальних мережах

Те, що соціальні мережі стали частиною нашого повсякденного життя, вже давно не новина. Тому не дивно, що більшу частину інформації люди розміщують, шукають і отримують звідти. Це сучасний аналог сарафанного радіо. Тільки тепер інформація поширюється в рази швидше. І про те, що ви сьогодні опублікували у себе на сторінці, завтра зможуть дізнатися все. Скористайтеся цією особливістю соцмереж і розмістіть інформацію про ваше місто. Крім того, ви можете створити окрему групу, яку будуть наповнювати і інші жителі. Ми переконані, що розповідь про місто від першої особи виглядає для мандрівників набагато привабливіше, ніж суха згадка в Вікіпедії. Тут же, наприклад, можна давати посилання на ваші оголошення на Doba.ua.

Дополнительное продвижение

Сарафанное радио

Але і старий перевірений спосіб сарафанного радіо теж працює. Розповідайте про рідне місто, коли самі подорожуєте. Врахуйте, щоб зацікавити співрозмовника, розповідь повинна бути незвичайною і цікавою. Також запросіть людей погостювати в місті, порадивши їм зупинитися в квартирі, яку ви здаєте. Словом, не втрачайте жодної зручної нагоди розповісти про переваги відпочинку у вашому рідному місті.

Дополнительное размещение
Крім іншого, туристів хвилюють питання трансферу, проживання та харчування, і ви як житель міста можете їм підказати найкращі з варіантів: розклад автобусів і найкоротшу дорогу, найкраще місце для ночівлі та заклади з найсмачнішою місцевої їжею. Повірте, така інформація виявиться дуже цінною, тому що ні один туроператор не може знати про місто стільки ж, скільки знає його корінний житель. Одночасно з цим ви можете пропонувати послуги з оренди житла.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки