Головна  / Блог / Куди поїхати? / Довгі вихідні або де відсвяткувати День Конституції

Довгі вихідні або де відсвяткувати День Конституції

У цьому році День Конституції, 28 червня, припадає на неділю. Завдяки цьому з'являться додаткові вихідні влітку 2020 року, а разом з ним і можливість виїхати в сусіднє місто на фестиваль. Doba.ua підібрала кілька масштабних фестивалів в червні, анонсованих на святкові вихідні.

День конституції України в «Парку Київська Русь»

Поєднати традиційний відпочинок на свіжому повітрі з веселими розвагами пропонує Князівство «Київська Русь». Тут на вході гостей зустрічають хлібом-сіллю та запрошують на князівські трибуни, звідки буде зручно спостерігати за театралізованою кінно-трюковою виставою. Всі, хто бажає, зможуть навчитися танцювати середньовічний танець, освоїти ази володіння середньовічною зброєю або відвідати майстер-класи з гончарства, ковальства або виготовлення ляльки-мотанки. На території парку діють кілька цікавих музеїв, працює «Княжа корчма».

Де: Київська область, село Копачів

Коли: 27-29 червня

Вартість: від 80 гривень

Киевская русь.jpg

Фестиваль «Рок Булава»

Минулого року фестиваль «Рок Булава» переїхав на територію Козацької фортеці «Дахнівська Січ». Тепер добиратися стало ще простіше та простору стало ще більше. У цьому році заплановано дев'ятий фестиваль. Цілих три дні гостей радуватимуть якісною драйвовою музикою. Вже оголошені такі учасники, як O.Torvald, «Дай дарогу», «Паща крокодила, «Сенс» та інші. Одна з особливостей фестивалю – наметове містечко, яке з кожним роком стає все більш зручним. Але якщо захочеться більш комфортного відпочинку, можна зняти квартиру подобово в Черкасах.

Де: Черкаси, мікрорайон Дахнівка

Коли: 26-28 червня

Вартість: 400 гривень

Рок булава.jpg

Zaxidfest

Ще один масштабний фестиваль для всіх меломанів пройде у Львівській області, на території комплексу «Чарівна долина». Неймовірна атмосфера драйву, музичні сцени, які будуть працювати одночасно та незалежно одна від одної, – тут кожен зможе зловити свою музичну хвилю. Фестиваль проходив вже 11 раз, кожен з яких дарував гостям незабутні емоції. Для любителів «дикого відпочинку» буде працювати наметове містечко. Фестиваль триватиме три дні, але можна придбати квиток на один, а інший час присвятити відпочинку у Львові. Для зручності слід заздалегідь подумати про оренду квартири подобово у Львові.

Де: Львівська область, село Родатичі

Коли: 26-29 червня

Вартість: від 300 гривень

Захид фест.jpg

Underhill

Красива українська природа, цілодобовий заряд емоцій і багато якісної музики -– все це європейський музичний фестиваль Underhill. Сучасна, електронна і поп-музика від виконавців з України та Європи дозволять зустріти літо яскраво. Найвідважніші гості фестивалю зможуть не тільки насолодитися улюбленою музикою, а й політати на повітряній кулі. Серед уже заявлених артистів представлені Monatik, NK, Alina Pash. Локація фестивалю розташована за пів години їзди від Івано-Франківська. Якщо комфортний відпочинок стоїть на першому місці, тоді слід заздалегідь подумати про оренду квартири подобово в Івано-Франківську.

Де: Івано-Франківська область, село Підгір'я, аеродром «Урочище Підгір'я»

Коли: 26-29 червня

Вартість: 888 гривень

андрехил.jpg

Якими будуть події літа 2020 передбачити неможливо, але свята в червні ніхто не скасовував. Налаштовуємося на позитивний лад, правильно розподіляємо справи та не перестаємо мріяти про тепле літо.




Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки