Головна  / Блог / Поради туристам / Економрайони Києва – де вигідно винаймати житло?

Економрайони Києва – де вигідно винаймати житло?

Комфорт перебування в тому чи іншому місті завжди починається з правильного вибору житла – комфортного, по можливості дешевого і з вдалим розташуванням. Сьогодні розповімо, де краще винаймати квартиру в Києві й не прогадати в співвідношенні «ціна/якість».

Подобове житло в Києві – де краще знімати?

Для кожної людини подобова оренда житла – це індивідуальна історія. Але якщо говорити в цілому, то в Києві краще розглядати квартири подобово на правому березі: цінник в порівнянні з лівим берегом не набагато вищий (а десь навіть нижчий) плюс зручне розташування.

Самий центр української столиці – Печерський, Подільський і Шевченківський райони. Вони максимально вигідні з точки зору логістики, але й вартість житла тут, відповідно, висока. Тому найбільш оптимальним виглядає Голосіївський район –  він, з одного боку, знаходиться недалеко від центру і теж на правому березі Дніпра, а з іншого, на користь нього говорять великий вибір квартир і розвинена транспортна інфраструктура. А ще безсумнівний плюс Голосіївського району – однойменний Національний природний парк, гуляти яким – одне задоволення.

парк феофания.jpg

До речі про  дорожнечу. Як показує практика, подобові квартири в Києві до 500 гривень реально знайти навіть в центрі столиці, причому це не обов'язково житло в хрущовках – є вигідні пропозиції й в нових будинках. Правда, вкрай небагато, чого не можна сказати про кількість претендентів на них.

Незалежно від того, який район для проживання ви виберете, сервіс доставки їжі Raketa допоможе зробити відпочинок більш комфортним. Заселившись в подобове житло, найменше хочеться витрачати сили на приготування їжі. Швидкі кур'єри Raketa доставлять необхідні продукти з супермаркетів або вже готові страви з ресторанів прямо до вашої двері. Доставка товарів здійснюється з супермаркетів Ашан і Varus, а готову їжу можна замовити з таких популярних закладів, як Пузата Хата, Mafia, McDonald's та інших.

киев панорамный.jpg

Райони Києва та середня вартість квартири подобово

Ціни на квартири в Києві подобово починаються в середньому від 350 гривень за ніч. Однак це скоріше виняток з правил. Широкий вибір починається від 500 гривень. Дешеве житло в Києві подобово знаходиться в основному в районі Шулявки, центрального залізничного вокзалу та на Воскресенці.

В середньому ціновому сегменті (до 750 гривень/доба) найбільш представлені Оболонський район і Солом'янка. Подобова оренда квартир в Солом'янському районі зручна для приїжджих, перш за все, своєю близькістю до вокзалу. Пропозицій в позначених фінансових рамках – маса.

оболонь.jpg

З Солом'янським межує Шевченківський район, також густо представлений на мапі подобових апартаментів. Зняти квартиру подобово в Шевченківському районі коштує від 490 гривень і практично без краю. Більшість вигідних пропозицій розташовуються поблизу станції метро «Політехнічний інститут», а «безкрайність» в такому випадку – житло від 1000 гривень в центрі Києва та аж до 4000 ваших «кровних».

Доречно буде згадати й про Дарницький район, який розкинувся на лівобережжі. Осокорки, Позняки та Харківський масив – найбільш густонаселені мікрорайони Києва. У всякому разі, одні з – абсолютно точно. Тут будується велика кількість нового житла, яке тут же здається в оренду. Цінник стартує від 550 гривень за добу – більше, ніж у багатьох інших районах Києва, а й гранична вартість вкрай рідко перевищує 1000 гривень. 1500 – найвищий цінник.

квартира.jpg

Деякі приїжджі вважають за краще не тільки тимчасово зупинятися, але навіть купувати квартири в передмісті Києва, перебираючись ближче до столиці. В останні роки все більшої популярності набуває житло в Броварах, Ірпені, Бучі та інших дрібних населених пунктах. Житлові комплекси в них відрізняє низька поверховість забудови, що комфортно для самовідчуття будь-якої людини, і чисте повітря. Звичайно, є і мінуси – такі, як нестача шкіл, лікарень і дитячих садів, а також пробки по дорозі в Київ, – але це питання має визначальне значення для тих, хто збирається саме купувати житло, а не знімати його на пару днів.

буча.jpg

Тепер пара слів про те, де варто шукати відповідні варіанти подобових апартаментів. Є кілька сайтів для здачі квартир, але без удаваної скромності відзначимо, що найширший вибір – на Doba.ua. Принципово важливий момент полягає в тому, що на нашому сервісі здається житло без посередників. Прямий зв'язок з власниками квартир – це ваша зручність та істотна економія часу.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки