Головна  / Блог / Куди поїхати? / Спекотний червень: найочікуваніші фестивалі початку літа в Україні

Спекотний червень: найочікуваніші фестивалі початку літа в Україні

З приходом літа по всій Україні починається сезон open-air концертів і фестивалів. Куди ж вирушити в перший літній місяць і де зарядитися позитивом у 2020 році? У цьому матеріалі редакція Doba.ua зібрала для вас найбільш очікувані події червня.

Фестиваль фарб Холі

Де: Київ, Льодовий стадіон

Коли: 06 червня 2020 року

Холі – щорічне індійське свято весни та яскравих фарб. На фестивалі можна веселитися, обсипаючи один одного різнокольоровими порошкоподібними фарбами з натуральних барвників і поливаючи водою. Вважається, що це принесе удачу та процвітання. Фестиваль фарб Холі – справжнє буйство кольору. Повеселитися та скупатися в фарбах можна буде і в Києві. Організатори готують багато інтерактивних розваг, серед яких бодіарт, розпис технікою мехенді, гігантські мильні бульбашки. Це ідеальний варіант для проведення вихідних з друзями або родиною.

красок Холи.jpg

Ostrov Festival

Де: Київ

Коли: 06-08 червня 2020 року

Ostrov Festival – справжнє свято для шанувальників електронної музики. Фестиваль буде проводитися вже восьмий раз, але в цьому році – на новій локації – в Києві, на березі Дніпра. Крім оновленої локації, фестиваль здивує відданих фанатів новими музичними жанрами, іменитими артистами, а також особливим єднанням з природою та турботою про навколишнє середовище. Це не місце для спокійних сімейних посиденьок, але справжній рай для тусовщиків, які бажають зустріти літо голосно. Плануючи поїздку на фестиваль, не забудьте подбати й про житло подобово в Києві.

Ostrov Festival.jpg

Leopolis Jazz Fest

Де: Львів

Коли: 25-29 червня 2020 року

Літо у Львові традиційно починається з джазу. Міжнародний джазовий фестиваль в форматі open-air щороку проходить в культурній столиці на трьох різних локаціях. Головна сцена розташована в парку імені Богдана Хмельницького, тут вхід по квитках. Ще дві – на центральній площі Ринок і у дворику палацу Потоцьких – на цих локаціях вхід вільний. Крім концертів, в період фестивалю в місті проходитимуть майстер-класи, автограф-сесії та джем-сейшени.

Леополис джаз фест.jpg

Zaxidfest 

Де: Львівська область, село Родатичі

Коли: 26-29 червня 2020 року

Цілих три дні якісної музики, неймовірна атмосфера драйву та красива українська природа – невіддільні складові Zaxidfest. Фестиваль проходить просто неба, одночасно на кількох сценах виступають імениті музиканти та гурти. Лайнап фестивалю дуже різноманітний. Минулого року учасниками Zaxidfest були Apocalyptica, Ляпіс 98, Воплі Відоплясова, O.Torvald, Один в каное, Alyona.Alyona та багато інших артистів. На території буде діяти наметове містечко з усіма вигодами. Але також можна орендувати житло подобово у Львові.

Zaxidfest.jpg

Рок Булава

Де: Черкаси, мікрорайон Дахнівка

Коли: 26-28 червня 2020 року

«Рок Булава» – ще один масштабний фестиваль у форматі Open Air. Понад 70 гуртів з різних міст України протягом трьох днів будуть дарувати всім присутнім неймовірний заряд енергії та драйву. Уже відомо, що в цьому році учасниками «Рок Булави» стануть O.Torvald, «Паща крокодила», «Рубікон», Midgard, «Дай дорогу!» з Білорусі, KILL THE KONG зі Швеції та Death Before Digital з Австрії. Наметове містечко та сцени будуть встановлені на території фортеці «Дахнівська Січ». Якщо хочеться більш комфортних умов, можна орендувати квартиру подобово в Черкасах.

рок булава 1.jpg

Underhill 

Де: Івано-Франківська область, село Підгір'я

Коли: 26-29 червня 2020 року

MONATIK, ТНМК, Jerry Heil, NK, Alina Pash, «Время и Стекло», DJ Lutique – це лише невелика частина фестивального лайнапу. Крім танців вдень і вночі, організатори обіцяють насичену активностями програму. Майстер-класи, конкурси для дорослих і маленьких гостей, кубок салютів, авіашоу, флешмоб до Дня Конституції. Underhill – це не просто фестиваль, а унікальний парк розваг для всієї родини.

Underhill.jpg

Час відпусток стрімко наближається, тому рекомендуємо вже починати думати про те, куди поїхати влітку. Квитки на фестивалі розбирають як гарячі пиріжки, так що швидше визначайтеся та бронюйте місця.




Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки