Головна  / Блог / Куди поїхати? / Гелловін 2020: 10 актуальних подій

Гелловін 2020: 10 актуальних подій

Осінь асоціюється з жовтим листям, ароматним чаєм і містичним святом Гелловін. Як в цьому році відзначатимуть свято в різних містах України? Зібрали для вас добірку цікавих подій.

анонс.jpg

1. Гелловін в Стародавньому Києві

Щороку в «Парку Київська Русь» організовують масштабне свято «Бій Хелловіну». Замість зомбі та відьом гостей тут зустрічають герої давньослов'янської міфології та знайомі з дитинства персонажі казок. На ристалищі проводять театралізовану виставу, взяти участь в якому можуть всі охочі.

«Князівство Київська Русь» – це відтворене середньовічне місто, на території якого є дерев'яна церква, музей середньовічного костюма, княжа конюшня, монетний двір, експозиція кораблебудування. «Вивчивши Стародавній Київ», вгамувати голод можна в «Княжій корчмі».

хелоуин древний киев.jpg

Коли 31 жовтня – 1 листопада

Де: Київська область, село Копачів

Сторінка заходу в Facebook.

2. «Ніч в Замку Барона на Ярославовому Валу»

Будинок Барона – одна з загадкових будівель столиці. Кажуть, що на його балкончиках люблять посидіти київські відьми. Екскурсія в Будинок Барона – це можливість потрапити в замок у вечірній час і перейнятися його містичною історією. Екскурсія розпочнеться з дворика, в який ведуть незвичайні ворота, прикрашені химерами. Далі екскурсовод проведе крізь інтер'єри будинку Барона і повідає, чому цей будинок називають замком Барона і чому тут з'являється привид Білої жінки. Родзинкою стане вид з балкона на вечірній Київ і Золоті ворота.

ночь в замке барона.jpg

Коли: 31 жовтня

Де: Київ, вулиця Ярославів Вал

Сторінка заходу в Facebook.

3.Гелловін в ботанічному саду

Ще один цікавий варіант зустріти Гелловін на свіжому повітрі – прийти в Ботанічний сад імені Гришка в Києві. Вперше тут пройде «Свято Мертвої флори». У програмі карнавал костюмів зниклих дерев, конкурс гарбузів, театралізована вистава, квест з подарунками та лекції вчених. На території встановлять тематичні фотозони, а особливу атмосферу на святі буде створювати жива музика.

ботаничный сад.jpg

Коли: 31 жовтня

Де: Київ, вулиця Тімірязєвська, 1, Національний ботанічний сад імені Миколи Гришка

Сторінка заходу в Facebook.

4. Одеський Halloween Фестиваль

Масштабний сімейний фестиваль Halloween в Одеській кіностудії вартий того, щоб приїхати в Одесу на вихідні. На два дні кіностудія перетвориться у світ яскравих костюмів, страшних образів і жахів. Тут встановлять близько тридцяти атмосферних фотозон, дитячу зону і фуд-корт з тематичними стравами. Гостей розважатимуть кавер-групи та харизматичний ведучий. Також в програмі квести, хореографічні постановки та конкурси з розіграшами призів.

Одесский Halloween Фестиваль.jpg

Коли: 31 жовтня та 1 листопада

Де: Одеса, Французький бульвар, 33, Одеська кіностудія

Сторінка заходу в Facebook.

5. Halloween в готелі «Лондонська»

Історичний особняк-готель «Лондонська» запрошує гостей на арт-шоу «Таємниця чорного рояля – примари в старому готелі». У Великому концертному залі готелю перед гостями постане таємнича гра тіней, світла, музики та візуальних проєкцій. У цей вечір прозвучать композиції Баха, Моцарта, Вівальді, Паганіні та інших.

Готель «Лондонська» – це своєрідний портал у минуле. В різний час в його кімнатах зупинялися Айседора Дункан, Антон Чехов, Володимир Маяковський, Корній Чуковський, Леонід Утьосов та інші відомі особистості.

Halloween в отеле Лондонская.jpg

Коли: 31 жовтня (кількість місць обмежена, реєструватися потрібно заздалегідь).

Де: Одеса, Приморський бульвар, 11

Сторінка заходу в Facebook.

6. Гелловін на Арт-заводі «Механіка» 

У Харкові Гелловін відсвяткують оригінально. На території Арт-заводу «Механіка. Інша Земля» обладнають спеціальний табір під назвою «Зомбіленд», де будуть навчати охочих необхідним навичками виживання в постапокаліптичному світі. Декорації табору будуть відображати дух постапокаліптичній реальності міста майбутнього у 2054 році. У програмі дві сцени (місто майбутнього і доісторична епоха динозаврів), фуд-корт в руїнах міста, лабораторія для створення антидотів, дослідний центр над зомбі та заняття від скаутів.

Захід пройде з дотриманням санітарних норм.

арт-завод механика.jpg

Коли: 31 жовтня

Де: Харків, вулиця Плеханівська, 126, арт-завод «Механіка»

Сторінка заходу в Facebook.

7. Гелловін в Потьомкінському палаці

Екскурсія однією з найстаріших будівель Дніпра – це можливість цікаво провести Гелловін, а заодно доторкнутися до історії. У містичний вечір гостей зустрінуть приведення Катерини II та Григорія Потьомкіна. Вони проведуть темними коридорами й повідають таємниці та легенди таємничого палацу. Екскурсія пройде під живий музичний супровід. Також в програмі заплановано виконання уривка з твору Миколи Гоголя «Вій» театром студії «Маски». В кінці екскурсії гостей пригостять чаклунським зіллям і подарують оберіг.

Хэллоуин в Потемкинском дворце.jpg

Коли: 30 жовтня (записуватися потрібно заздалегідь)

Де: Дніпро, збір близько Потьомкінського палацу в парку Тараса Шевченка (Палац студентів ДНУ)

Сторінка заходу в Facebook.

8. Велосипедний Гелловін

Велопробіг Critical Mass Lviv 2 відмінний привід приїхати до Львова і зустріти Хелловін активно. «Критична маса» – це подія, яка зазвичай проходить в останню п'ятницю кожного місяця в різних містах світу. Велосипедна колона проїде дорогами міста, не залежно від погоди. Точний маршрут буде відомий в день старту. Старт запланований від пам'ятника Івану Франку, а фініш – на площі Ринок.

Велосипедный Хэллоуин.jpg

Коли: 30 жовтня

Де: Львів, зустріч біля пам'ятника Івану Франку

Сторінка заходу в Facebook.

9. Гастровечір в гелловінському стилі

Для тих, хто замість активного відпочинку обирає смачний, ресторан Mon Chef у Львові підготував особливу подію. «Гастровечір ірландської кухні» в гелловінському стилі. Шеф-кухар ресторану приготує національні страви Ірландії та познайомить з особливостями кухні цієї країни. Бо саме там беруть свій початок традиції святкування Хелловіну.

Кількість місць обмежена, потрібна попередня реєстрація.

гастровечер.jpg

Коли: 29 жовтня

Де: Львів, вулиця Городоцька, 15

Сторінка заходу в Facebook.

10. Автоквест «Мисливці за привидами»

Любителі пригод і автотуризму оцінять можливість взяти участь в автоквесті «Мисливці за привидами» в Чернівцях. Пройде він якраз напередодні Дня всіх святих. Це перша гра сезону Автоквест 2020-2021. Для участі в грі необхідно зібрати команду (до п'яти осіб), придбати ліхтарики та телефони з виходом в інтернет, запастися хорошим настроєм і звичайно, заздалегідь зареєструватися на квест. Для учасників підготували цікаві логічні загадки, призи та подарунки.

автоквест.jpg

Коли: 30 жовтня

Де: Чернівці, проспект Незалежності, 96

Сторінка заходу в Facebook.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки