Головна  / Блог / Куди поїхати? / Готуємо гаманець до зимових свят

Готуємо гаманець до зимових свят

Зимові канікули, дзвін дзвіночків і аромат ялинки – все це приносить щирі емоції щастя, мабуть, тільки дітям. Батьки більше замислюються про те, у скільки їм це свято обійдеться. Але варіантів дозвілля в новорічні свята насправді безліч. Про те, як цікаво провести зимові канікули, не витративши всі заощадження, читайте в нашому матеріалі.

Новорічні вихідні 2022: проводимо час правильно

Прийдешні вихідні на Новий рік будуть досить довгими, і важливо не зробити найголовнішу помилку. А саме – сидіти на одному місці, втупившись в екран телевізора або смартфона. У всіх містах в ці дні проводяться ярмарки, фестивалі та інші заходи. Парки рясніють прикрасами та фотозонами, в ресторанчиках пахне їжею, а вздовж снігових вулиць гуляють радісні люди.

До того ж відомо, що пасивний відпочинок не дуже корисний. У холодну пору року важливо рухатися і запасатися враженнями. Психологи запевняють, що зміна діяльності піде на користь вашим майбутнім творчим здібностям. А також допоможе дітям з новими силами приступити до шкільних занять після канікул. Тому, збирайте всю сім'ю і практикуйтеся в лижах, ковзанах, сноуборді, походах.

каток.jpg

Займаєтесь спортом в будні дні? Не біда, в різних містах України є безліч цікавих музеїв і театрів – саме час збагачуватися духовно. І всі ці розваги цілком можна організувати досить бюджетно та весело.

Різдвяні тури Україною

Найвдаліший і бюджетний спосіб розважитись – це екскурсії на Різдво і Новий рік. Туроператори пропонують безліч цікавих напрямків по всій країні. На один, два або три дні. Така поїздка не відніме багато часу і коштує цілком бюджетно. Ну і враженнями запасетесь, безумовно. А ще можна подарувати тур близькій людині, це буде вельми оригінально.

Серед найпопулярніших напрямків – тури в Хуст і до озера Синевир. Не секрет, що карпатський напрямок найпопулярніший взимку, і не дивно. Тут красиво, повітря вражає своєю іскристою чистотою. А ще тут можна зняти будинок на Новий рік, оздоровитися у джерел і випробувати свої піші навички туриста на Яблуницькому перевалі – це буде відмінний подарунок на Новий рік.

синевир.jpg

Трохи несподіваним може стати тур Одесою. У зимовий період цей регіон не менш прекрасний і, головне, вільний від натовпів приїжджих. Замерзле Чорне море велично блищить, а на його тлі виблискують ярмарки та фестивалі. Також можна відвідати Одеський оперний театр, спектаклі якого стануть відмінним культурним дозвіллям для всіх поціновувачів прекрасного. Можна поїхати як в організований тур, так і спланувати його самостійно. До слова, квартира в Одесі на Новий рік і наступні дні буде набагато дешевшою, ніж в розпал оксамитового сезону. Чим не спосіб заощадити?

свечи.jpg

Найпопулярнішим містом в новорічні канікули залишається Львів. Багато хто думає, що Новий рік у Львові 2022 буде занадто дорогим. Але насправді якщо придбати тур зараз, то можна досить бюджетно відзначити це свято в найароматнішому та культурному місті країни. А ще як варіант – можна винайняти там квартиру подобово і самостійно прогулятися, обідаючи на вуличних ярмарках і насолоджуючись святковою атмосферою.

Відкриття лижного сезону 2022

Ще один популярний напрям для зимового відпочинку – лижні курорти України. Це задоволення здається недешевим, і насправді відпочинок в Карпатах в пік сезону бюджетним не назвеш. Але якщо підготувати поїздку заздалегідь, то можна дуже вигідно відпочити кілька днів.

На території Українських Карпат розташовується безліч гірськолижних курортів, які надають відпочинок для будь-якого гаманця і рівня вмінь. Тому, все залежить лише від вашого вибору. Новий рік у Буковелі – далеко не єдиний варіант.

Не менш популярний в новорічні свята відпочинок в Драгобраті. Найвисокогірніший курорт пропонує достатню кількість трас і підйомників. А для тих, хто не вміє кататися на лижах, є варіанти з ковзанами, санками та кінними упряжками.

буковель.jpg

Ще один варіант – гірський курорт Славське, який розташований поруч зі Львовом. Тому, якщо ви відпочиваєте у Львові, то можете виділити пару днів і покататися на лижах. Людей тут багато завжди, але ціни дуже прийнятні. До того ж ціни на житло в Славську також цілком демократичні, тільки важливо не забути про раннє бронювання.

А для тих, хто є шанувальником сноуборду, рекомендуємо гірськолижний курорт Плай. Це один з найбільш екстремальних курортів України. А оскільки екстремальний відпочинок до смаку далеко не кожному туристу, то відпочивальників тут значно менше. Крім цього, можна заощадити на проживанні в готелі й зняти житло в Сколе самостійно.

семья.jpg

Ми впевнені, що навіть бюджетний відпочинок може залишити найтепліші спогади, якщо він пов'язаний з близькими людьми. Адже Новий рік – це в першу чергу свято єднання, любові та сім'ї.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки