Головна  / Блог / Куди поїхати? / Їдемо на море на початку осені

Їдемо на море на початку осені

Оксамитовий сезон – улюблена пора відпочинку багатьох українців, коли виснажлива спека вже спала, і температура стала максимально комфортною, в тому числі для морського відпочинку. Зібрали для вас найкращі напрямки для осінньої відпустки на морі в Україні.

Де у вересні тепле море в Україні?

Морські курорти України восени не менш привабливі. Ще тепла вода та відносно вільні пляжі без натовпів туристів – ідеальні умови для відпустки. Головне – завчасно вивчити прогноз погоди, щоб уникнути неприємних сюрпризів.

пустой пляж.jpg

У виборі, куди поїхати восени на море поза конкуренцією в будь-яку пору року наша «перлина біля моря». Оксамитовий сезон в Одесі характеризується зниженням цін на апартаменти. Ціни на житло у моря в Одесі подобово стають більш демократичними, а всі «літні» туристичні послуги залишаються доступними. Крім того, не варто забувати, що на початку вересня місто святкує день народження, а це значить, що ви можете поєднати приємне з ще більш приємним – залишитися в стороні від масових святкувань навряд чи вдасться. Також відомо, що на відпочинок в Одесі восени можуть дозволити собі поїхати не всі, тому туристів тут в цей час менше.

Крім Одеси, рекомендуємо звернути увагу й на інші популярні курорти: Чорноморськ, Кароліно-Бугаз, Грибівку. Скрізь в цю пору року продовжують роботу готелі та пансіонати. Зняти житло в Затоці подобово, як і на інших курортах, так само можна за цілком демократичними цінами.

водные развлечения.jpg

Не менш вдалий вибір для осіннього відпочинку на морі, де мало людей – Херсонська область: Залізний Порт, Генічеськ, Приморське, Скадовськ. Оренда житла на Чорноморському узбережжі приємно здивує розцінками. Але важливо, що на Херсонщині в цю пору року в морі нерідко бувають медузи та водорості.

Найбільш привабливим місцем для осіннього відпочинку в Україні, мабуть, все ж є найтепліше та наймілкіше Азовське море. Щоправда, оксамитовий сезон тут трохи коротший, тому житло на Азовському морі у вересні порадує істотно зниженими цінами: власники апартаментів і готелі наостанок постараються максимально затягти туристів до себе.

пляж с людьми.jpg

Оренда будиночків – правильне рішення для осіннього відпочинку

Але якщо влітку більше хочеться активного відпочинку та і тусовок, то осінь – все ж пора більше споглядальна. Саме тому комфортним варіантом стануть будиночки на березі моря. Адже навіть якщо вам не пощастить з погодою, що іноді трапляється в цю пору року, ви просто отримаєте можливість побути наодинці з морем, наповнитися його енергією, отримати натхнення від звичайної неспішної прогулянки вздовж узбережжя. Велика вода – це завжди місце сили. А як приємно засинати під шум хвиль!

Оренда приватного будиночка дозволяє бути наданим самому собі, ні від чого не залежати, не жити за графіком хоча б кілька днів. Повний релакс! А де його влаштовувати – вирішувати вам. Курорти України восени наполовину порожні та представляють широкий простір для фантазії.

жилье у моря.jpg

Що відвідати в Україні восени?

Куди ще відправитися восени, крім моря? Перед настанням зими важливо набратися позитивних емоцій на кілька місяців вперед. А що ще, як ні чудова українська природа може їх подарувати?

Тому, рекомендуємо розглядати, в першу чергу, природні локації. Наприклад, знаменитий далеко за межами України Тунель кохання. Коли це найромантичніше місце в Рівненській області одягається в жовтий «наряд», воно має особливо гарний вигляд. До того ж восени ваш візит туди не затьмарять комахи, які влітку можуть істотно зіпсувати враження.

Якщо все ж ваш вибір припав на Херсонщину, то не пропустіть можливість заодно з'їздити на Олешківські піски та рожеве Лемурійське озеро. Хоча б заради розкішних фотографій в Instagram – це того варто.

Лемурийское озеро.jpg

Незабутні спогади подарує вояж на Актовський або Дністровський каньйони в Миколаївській та Тернопільській областях відповідно, а також відвідування найдовшої гіпсової печери у світі, що має назву Оптимістична – вона теж на Тернопільщині. Це унікальні природні комплекси, що захоплюють своєю красою навіть через фото.

Ті, хто не уявляє свого відпочинку без міської метушні, однозначно можуть бронювати квитки в Чернівці, щоб 3 жовтня потрапити на святкування дня міста. А звідти недалеко і до Кам'янця-Подільського, де в ці ж дні проходитиме осінній фестиваль повітряних куль.

воздушные шары.jpg

Ну і, звичайно ж, гордість України – Карпати. Гори прекрасні завжди, а восени назбирати білих грибів, посмакувати домашнім вином, підкорити Говерлу або помилуватися Синевиром – що може бути краще?

Наповнюйтесь позитивом!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки