Головна  / Блог / Поради туристам / Кілька порад, як не помилитися з подарунками на Новий рік

Кілька порад, як не помилитися з подарунками на Новий рік

Коли до свят залишилися лічені тижні, саме час задуматися над подарунками для рідних і близьких. Якщо зараз ви вважаєте, що спроби догодити всім і відразу марні, то поради, наведені трохи нижче, допоможуть переглянути ці переконання.

Слухайте!

Перший робоча порада, – тут ми не станемо оригінальничати, – це слухати те, що говорить людина. Будьте особливо уважні до всіх його «хочу» і «мрію», озвучених напередодні новорічно-різдвяних свят. Цілком можливо, що він робить це не випадково, а з наміром допомогти вам з вибором подарунка.


Говоріть!

Якщо співрозмовник не з балакучих і просто так не видасть своїх новорічних сподівань, це, безумовно, ускладнює становище. Але і з цього знайдеться вихід. Почніть розмову про подарунки самі. Наприклад, так: «А Світлані Павлівні з роботи чоловік в минулому році подарував поїздку до Львова. Вони там орендували апартаменти з видом на оперу. По-моєму, непоганий подарунок. Як ти вважаєш?». Все, тепер уважно (див. порада №1) слухайте.


Спостерігайте!

Як правило, підготовка до Нового року починається задовго до самого свята: бронюють квартиру для святкування на Doba.ua, складають меню та закуповують продукти, організовують похід в торговий центр за вбранням. Це самий благодатний час для того, щоб вивідати, що ваші близькі хочуть знайти під ялинкою. Придивіться, на що в вітринах задивляється ваша кохана, або що захоплено вивчає брат. І презентуйте предмет їх мрій у новорічну ніч!


Радьтеся!

Не знаєте, що подарувати, поговоріть про це з кимось. З мамою – про те, що подарувати татові, з чоловіком – що подарувати свекрусі. Порадьтеся з подругою, сестрою або колегою. При виборі подарунків нічий рада не буде зайвим. Зберіть всі експертні думки і на їх основі складіть своє. Крім того, (див. пункт №2) так ви вб'єте відразу двох зайців.


Запитайте!

Коли все вище перераховані методи не спрацювали, залишається тільки один – поставити запитання безпосередньо. Ви скажете, а як же сюрприз?! Звичайно, він буде трохи зіпсований. Але з іншого боку, краще подарувати потрібну річ, ніж те, що в підсумку буде припадати пилом на полиці. Вам швидше пробачать те, що подарунок не був несподіванкою, ніж те, що він не відповідав уподобанням одержувача.


І під кінець: не переживайте, що не вгадаєте з подарунками. Зрадіють їм чи ні, буде залежати тільки від того, наскільки щиро ви їх піднесете. І пам'ятайте, що турбота і любов з лишком перекриють всі можливі недоліки.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки