Головна  / Блог / Куди поїхати? / Кіно для новорічного настрою

Кіно для новорічного настрою

Досі немає новорічного настрою? Кращий спосіб надихнутися чарами –подивитися кілька передноворічних фільмів. Але в програму вечірніх посиденьок можна включити не тільки традиційні «Іронію долі», «Один вдома», «Полярний експрес» і «Чарівників». Ми підібрали для вас сім цікавих фільмів, під які мандарини набагато смачніше.

Х/ф «Новорічні пригоди Маші та Віті»

Рік: 1975

Країна: СРСР

Жанр: Сімейне кіно

Добра російська казка, знята за найкращими традиціями радянського кінематографа для дітей. Двоє дітей рятують Снігуроньку від злого Кощія Безсмертного. На шляху їм зустрічаються підступні, але всіма улюблені персонажі Баба-Яга і Лісовик, а добрі Лісовичок і Яблунька всіляко допомагають героям. Згадати своє дитинство або познайомити своїх малюків з казкою «старої школи» – відмінна ідея перед святом!


Х/ф «Диво на 34-ій вулиці»

Рік: 1947

Країна: США

Жанр: Комедія

Дідусь підміняє недбайливого актора на параді до Дня Незалежності в образі Санти, і завдяки своїй харизмі стає продавцем в магазин іграшок. Але ось підступ – він вважає себе справжнім Сантою, хоч всі навколо і називають його божевільним. Справедливий суд вирішить, чи є місце для казки в цьому світі. До слова, фільм тричі отримав Оскар і двічі став володарем Золотого Глобуса. Велике, але незмінно добре кіно однозначно гідне вашої уваги.


Х/ф «Кривавий Санта»

Рік: 2010

Країна: Нідерланди

Жанр: Містика

У новорічній історії є зворотня сторона – автори фільму представляють єпископа Ніколаса як главу банди і вбивцю. Через століття кровожерливий вбивця повертається, руйнуючи легенду про доброго чарівника. І лише група сміливців встають на захист свята і всього хорошого. У фільму вікове обмеження 16+, тому будьте уважні в пошуку компанії на кіновечір.


М/ф «Вартові легенд»

Рік: 2012

Країна: США

Жанр: Фентезі

А якщо ви не любите страшні історії і хочете чарівного, то порадуйте себе мультфільмом. Ця історія розповідає про дружню команду святкових чарівників –Зубну Фею, Пісочну Людину, Великоднього Кролика і, звичайно ж, Дідуся Мороза. Разом з досвідченим Крижаним Джеком вони захищають малюків від злого демона і намагаються зберегти почуття чарівництва. Історія вчить вірити в диво і боротися зі своїми страхами.


М/ф «Механіка серця»

Рік: 2013

Країна: Франція, Бельгія

Жанр: М'юзикл

Чарівна історія в стилі стім-панк про хлопчика, якому серце замінили на годинниковий механізм. І, щоб шестерні не випали і не зламалися, хлопчикові заборонені сильні почуття. А саме забороняється любити. Але ось невдача – одного разу він зустрічає чарівну танцівницю. Ця казка з дорослим підтекстом в стилі стім-панк знову нагадає вам про те, наскільки всеосяжною може бути любов.


Х/ф «Помічниця на свята»

Рік: 2012

Країна: США

Жанр: Сімейний

Батьки зайняті роботою, а дітям не вистачає уваги. І тоді малюк приймає рішення – пише лист Санта Клаусу. За заповітом доброго дідуся помічниця-ельфійка Христина залишає справи на іграшковій фабриці і приїжджає в звичайну американську сім'ю, щоб повернути їм дух Різдва. Добра сімейна історія, що нагадує нам про те, як важливо зустріти прийдешній рік поруч з найближчими.


Х/ф «Про що ще говорять чоловіки»

Рік: 2011

Країна: Росія

Жанр: Комедія

Ну і ще одна особливість кожного року, що минає – підвести підсумки і розставити пріоритети. Такий історією і є друга частина кінокомедії від Квартету І. В офісі одного з героїв четверо друзів говорять про сім'ю, про дітей, про мрії. Доросла, іронічна і справжня історія про кожного з нас.


Напередодні Нового Року попкорн і кола замінюються мандаринами і теплим чаєм. І не важливо, якщо за вікном замість снігу дощі, а робочий ритм ну ніяк не мотивує чекати свята. Шукайте собі приємну компанію, кутайтеся в пледи і насолоджуйтеся чарівною атмосферою з кіноекранів!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки