Головна  / Блог / Куди поїхати? / Київ – афіша заходів лютого

Київ – афіша заходів лютого

Зовсім близько весняні теплі дні. І вже давно пора прокидатися, бадьоритися, надихати себе на енергійні вікенди на природі за містом. Але, щоб не вийшло стресу, пропонуємо потихеньку входити в насичений подіями ритм. Для початку – пару цікавих заходів в Києві підійдуть.

7 лютого – Linkin Park Tribute Show

Популярний столичний колектив Newtonz представить увазі всіх шанувальників рок-музики роботи однієї з найпопулярніших груп. Приурочений пам'яті Честера Беннінгтона, вечір пройде в драйвово-ностальгійній настрої. Закоренілі шанувальники зможуть згадати всі найулюбленіші хіти, а новачки в цій музиці відкриють для себе ті ноти, за які Linkin Park так поважають мільйони.

Вартість: 250-750 гривень.


9-23 лютого – Національний відбір на Євробачення-2019

За три дні лютого в столиці пройдуть два півфінали і фінал національного відбору. 16 вокалістів, три члена журі і один ведучий на головній сцені країни. Хто стане чемпіоном і, головне, як зазвучить Україна на прийдешньому конкурсі в Ізраїлі? Не пропустіть можливість опинитися в самій гущі музичних подій країни. Адже так приємно – бути причетним до появи нової національної зірки!

Вартість: 320-1 390 гривень.


10 лютого – концерт групи KARNA

Український, неймовірно драйвовий і абсолютно унікальний колектив. Дозволяє собі експерименти, мікс неповторних відтінків, що поєднує національний колорит і ноти рок-музики. Погодьтеся, привабливий букет емоцій? Не пропустіть же можливість побувати на концерті KARNA, що повернулася з туру. Розділіть з ними енергію.

Вартість: 200-2 450 гривень.


14 лютого – концерт групи Aviator

Цей колектив багато хто вважає чи не найромантичнішим. Тому цілком резонно, що ми пропонуємо вам відправитися до них на зустріч в День Святого Валентина. Подарунок другій половині – квиток під сцену, танцювати під улюблені хіти та зізнаватися в любові під гітарні передзвони. А ще учасники групи анонсували, що для своїх гостей влаштують розіграш з цінними призами.

Вартість: 200-300 гривень.


19 лютого – концерт групи Poets of the Fall

Цей фінський колектив давно завоював серця не лише шанувальників рок-музики. Красива, злегка меланхолійна, але глибоко філософська музика. Це саме той випадок, коли немає необхідності знати всі хіти музикантів напам'ять. Досить заплющити очі, відкрити своє серце і вслухатися. Навіть якщо ви не знаєте англійської, їх музика точно заговорить з вами.

Вартість: 1 489 - 2 899 гривень.


22 лютого – Перший етап Ліги Сміху 2019 року

Цього року головне гумористичне молодіжне змагання країни відзначає п'ятиріччя. Організатори обіцяють масу сюрпризів, нових команд, незвичайних тем і, звичайно ж, вагони гумору. Підтримати улюбленців або просто першим побачити гри кращих гумористів країни. Обидві мети здійсненні вже в кінці цього місяця.

Вартість: 250-1 350 гривень.


27 лютого – ДізельШоу

І провести цю зиму теж радимо з гумором. Одне з найпопулярніших комедійних шоу країни знову повернулося на сцену. Сам колектив обіцяє своїм глядачам несподівані акторські дуети, ефектне мультимедійне шоу і гумор для будь-якого віку. Поспішайте, адже ось-ось і квитків не залишиться!

Вартість: 300-2 500 гривень.




Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки