Головна  / Блог / Поради туристам / Котеджі в Карпатах з каміном: 10 пропозицій для затишного відпочинку

Котеджі в Карпатах з каміном: 10 пропозицій для затишного відпочинку

Що може бути краще, ніж вдосталь накатавшись на лижах, грітися біля каміна в одному із затишних котеджів в Карпатах? Ми зібрали найколоритніші гірські будиночки з камінами в одну добірку і пропонуємо вам.

Приватна садиба «Теремок» в Красії

Приватний сектор в Карпатах користується  має не менший попит, ніж готелі. Садиба «Теремок» – це двоповерховий дерев'яний будинок мансардного типу, який знаходиться в 100 метрах від гірськолижного комплексу «Красія». Цей будиночок в Карпатах прекрасно підійде як для сімейного відпочинку, так і для відпочинку з друзями. З вікна відкривається чарівний краєвид на покриті снігом гори.

Готель «Казка Карпат» в Драгобраті

Комфортабельний дерев'яний готель на невелику кількість постояльців. Тут буде комфортно всім, хто хоче провести вихідні далеко від суєти. Все необхідне є в номері, для маленьких гостей послуги готелю коштують у два рази нижче. Зовсім поруч розташовані гірськолижні схили, тому з теплого номера до снігових веселощів – рукою сягнути.

сказка карпат драгобрат.jpeg

Міні-готель «Шепіт Прута» в Яремчі

На березі легендарної річки Прут розташувався затишний невеликий будиночок в горах під промовистою назвою «Шепіт Прута». Тут можна комфортно відпочивати у дворі, наприклад, смажити м'ясо на мангалі. А після – зігрітися в жаркій сауні. А можна спуститися до річки, щоб порибалити або просто відпочити в тиші.

шепот прута яремче.jpg

Міні-готель «Біля річки» у Верховині

Відпочинок в Карпатах Верховина - це комфортабельні котеджі з затишним інтер'єром і душевним обслуговуванням. Гостям тут надають всі необхідні зручності, додатково можна скористатися послугами няні. У вільний час можна відвідати сауну або вирушити на організовану екскурсію.

у реки Верховина.jpg

Котедж JAZZ ДІМ в Яблуниці

Комфортабельний котедж, розташований високо в горах, готовий приймати гостей весь сезон. На двох поверхах знаходяться спальні кімнати, тераси, невелика кухня та головна родзинка котеджу – камін. Поруч сучасний гірськолижний курорт Драгобрат. Тому всім гостям знайдеться розвага – від прогулянки засніженими стежками до екстремальних спусків на лижах і сноубордах.


Котеджний комплекс «Затишок» в Миговому

Колоритний котедж пропонує гостям всі необхідні зручності. Великий камінний зал, широка тераса з фантастичним краєвидом на околиці, басейн і зона для відпочинку на свіжому повітрі з мангалами. Для більшої безпеки гостей в комплексі працює охорона та ведеться відеоспостереження. Відпочинок в Миговому буде ненудним, тут є різні варіанти дозвілля: піші прогулянки, риболовля, катання на квадроциклах та, звичайно ж, катання на лижах.

затишок мигово.jpg

Котеджі в селищі Верховина на горі Пушкар

На приватній території знаходиться кілька котеджів з різними умовами. На території є майданчики для мангалів, зручна стоянка для автівок. А навколо – чарівні краєвиди на вершини українських гір. Крім котеджів, до послуг гостей – російська лазня.

коттеджи на горе пушкарь.jpg

Садиба «Едельвейс» у Ворохті

Дерев'яний будинок, розташований біля річки, надає комфортабельні умови для всіх гостей. Можна відпочивати в сауні, є крита стоянка, надається все необхідне для хорошого відпочинку.

эдельвейс в ворохте.jpg

Міні-готель «Villa Provans» в Татарові

Подихати свіжим гірським повітрям і відпочити від міської метушні пропонує готель «Villa Provans» в Татарові. Ніжний прованський стиль подарує відчуття домашнього затишку, а камін зігріє холодними зимовими вечорами. Найбільш надихають в цьому готелі – приголомшливі панорамні краєвиди з вікна.


Міні-готель «Ліон» в Ясіні

Неподалік від центру Драгобрату розташований міні-готель «Ліон», в якому гостям надаються всі необхідні умови для комфортного відпочинку. Для розваг є більярдна кімната, спортивні майданчики для волейболу та мініфутболу. Після катання на лижах можна розслабитися в сауні.

лион в ясине.jpg

Приватний сектор і готелі в Карпатах пропонують різноманітні варіанти дозвілля та розміщення, кожен з гостей зможе знайти варіант до душі. Ще більше пропозицій з розміщення для відпочинку в Карпатах взимку можна знайти в каталозі подобової оренди житла на Doba.ua.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки