Головна  / Блог / Поради туристам / Кращі фестивалі України, які задають ритм майбутньому літу

Кращі фестивалі України, які задають ритм майбутньому літу

Теплі літні дні не за горами! А це означає, що настала пора відриватися по повній! Після затяжної зими душа особливо вимагає музики, танців і веселощів, тому Doba.ua підібрала найкрутіші та позитивні події, які пройдуть зовсім скоро в Києві, Одесі та Львові.

Київ

Фестиваль «Білі ночі»

Уже в перші вихідні літа найяскравіша тусовка столиці знову збере гостей. Тут запланована насичена шоу-програма, виступи музикантів світового масштабу, неймовірні інсталяції, смачна їжа, коктейль-бари, красиві люди та відмінна музика. В цьому році територію фестивалю поділять на окремі зони – танцполи з різними музичними напрямками – від Disco до Drum n Bass, а це значить, що нудьгувати нікому не доведеться.

Де: 2-4 червня.

Коли: Арт-завод «Платформа» (вул. Біломорська, 1).

Де зупинитися: оренда квартир в Деснянському районі Києва.

Atlas Weekend 2017

Експоцентр Києва стане майданчиком для самого грандіозного столичного фестивалю Atlas Weekend. Вас чекає багато хорошої музики, арт-перфоманси, зустрічі з відомими людьми України, Європи і США. На головній сцені Вас зустрінуть The Prodigy, Hardkiss, John Newman, і ще десятки артистів презентують свої нові роботи в рамках фестивалю. А упереміш з класною музикою буде ще багато уявлень, майстер-класи та величезна гастрономічна зона.


Де: 28 червня-2 липня.

Коли: ВДНХ (пр. Академіка Глушкова, 1).

Де зупинитися: зняти квартиру подобово біля ВДНГ.

Львів

Альфа Джаз Фест

Джазові вихідні в традиціях європейських музичних подій чекають львів'ян і гостей міста в кінці червня. Хвиля джазу накриє столицю Західної України, затопить найвищі флюгери старого міста і розчинить всіх його гостей у джазовому коктейлі з чудової музики та незабутніх вражень.

Де: 23 червня-27 червня.

Коли: Площа Ринок і дворик Палацу Потоцьких.

Де зупинитися: знайти квартиру на добу біля площі Ринок.

Львів на тарілці

Цей фестиваль не варто випускати з уваги всім справжнім любителям смачно поїсти. Протягом чотирьох днів гості заходу можуть відвідати ярмарок та продегустувати страви львівської кухні, традиційні напої, а також стати запрошеним гостем Гала-вечері на терасі галереї Палацу мистецтв, де кращі шеф-кухарі Львова презентують страви та напої, приготовані за особливими рецептами львівської кухні.


Коли: 23 червня-27 червня.

Де зупинитися: більше 500 варіантів житла подобово у Львові.

Одеса

Odessa Classics 2017

Неймовірне шоу відеоінсталяцій в тандемі з класичною музикою готує для справжніх цінителів класики Одеські музиканти. У програмі основних концертів Фестивалю візьмуть участь Бельгійський і Одеський камерний оркестр. У програмі прозвучить популярна класична музика, а також саундтреки відомих композиторів. Гала-концерт музикантів-класиків на Потьомкінських сходах, підкріплений світловий партитурою і відеоекранами, обіцяє бути яскравим і цікавим подією для багатьох тисяч глядачів.

Де: 9 червня.

Коли: Воронцовская колонада, Приморський бульвар.

Де зупинитися: знайти житло на добу в центрі Одеси.

Одеський міжнародний кінофестиваль

Одне з головних культурних подій Одеси останніх років знову збере гостей, щоб разом подивитися високохудожні фільми, цікаві широкій аудиторії. Вас чекають 9 днів ексклюзивних прем'єр зарубіжних і українських фільмів від кращих режисерів, майстер-класи провідних світових кіномитців, спеціальні покази і найяскравіші вечірки сезону з кінозірками, унікальний open-air кіноперформанс на Потьомкінських сходах.

Коли: 14-22 липня.

Де: Фестивальний Палац, зал Одеського театру музичної комедії, кінотеатр «Родіна».

Де зупинитися: зняти квартиру в Одесі біля моря.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки