Головна  / Блог / Куди поїхати? / Куди йти та що дивитись в Києві в січні

Куди йти та що дивитись в Києві в січні

Календарні вихідні в Україні добігають кінця. Але все ще нам хочеться свята, веселощів і ненудного дозвілля. Столична афіша рясніє безліччю концертів, вистав і виставок в ці січневі дні. Ми підібрали для вас найцікавіші, безумовно гідні вашої уваги, заходи.

7 січня – Концерт Олега Скрипки

Один з найбільш народних і хто поважає українські традиції виконавців порадує своїм талантом киян і гостей столиці. На честь світлого свята Різдва Олег Скрипка, під акомпанемент оркестру НАОНІ, виконає різдвяні пісні. Гості почують традиційні колядки, щедрівки та навіть мантри в музичній інтерпретації.

Вартість квитка: від 150 гривень.


З 4 по 13 січня – Циркова вистава «Краплі живої води»

До Старого Нового року в Національному цирку України буде проходити феєрична вистава на межі казки і реальності. Сучасні технології відмінно доповнять майстерність акробатів і гімнастів. У підсумку глядачам випаде чудова історія Феї, яка з друзями відправиться за чарівними крапельками для новорічної ялинки.

Вартість квитка: від 200 гривень.


5 січня – Адаптований спектакль «Каліки»

Художній керівник театру Золоті Ворота Стас Жирков зважився представити українському глядачеві інтерпретацію популярної німецької вистави. Історія розповідає про двох підлітків, які познайомилися в реабілітаційній клініці. Вони розмовляють про життя і в ході цікавих діалогів приходять до висновку, що навіть будучи позбавленими деяких умінь, можна бути щасливим.

Вартість квитка: 220 гривень.


17 січня – Триб'ют Земфіри від групи Newma

Велика, легендарна і багатьма улюблена співачка Земфіра вже довгі роки радує своїх шанувальників душевними піснями. Українська інді-рок група Newma надасть всім гостям концерту можливість підспівувати кращим хітам. Поринути в атмосферу філософії і музичних інтерпретацій.

Вартість квитка: від 125 до 1 400 гривень.


21 січня – Джазовий вечір Instrumental Smooth Jazz Music

М'який, душевний джаз, який набув популярності ще в 70-х роках минулого століття, сподобається всім шанувальникам музики. Мотиви, якими захоплювався сам Джиммі Хендрікс, будуть виконані талановитими українськими музикантами. Атмосфера, яка пануватиме в клубі, посприяє максимальному розслабленню, натхненню і релаксу.

Вартість квитка: від 150 до 350 гривень.




Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки