Головна  / Блог / Куди поїхати? / Куди йти і що дивитися в Києві в грудні

Куди йти і що дивитися в Києві в грудні

Напередодні Нового Року все більше хочеться дива. І буквально кожен день в столиці проходять заходи на будь-який смак. Можна зарядитися гарним настроєм наодинці, а можна вибрати відмінний передноворічний подарунок – купити квиток на концерт. Ми зібрали найцікавіші події в грудні в один матеріал і з задоволенням пропонуємо вам!

2 грудня – Державний ансамбль пісні і танцю Грузії KUTAISI

Концерти в грудні 2019 року починається з Грузії. Відомий колектив приїжджає в Україну вчетверте, щоб вразити та залишити після себе терпкий та дурманний післясмак. Танці Грузії такі ж, як грузинське вино – бадьорі та багатогранні. Побачити вперше або знову доторкнутися до прекрасного – неважливо для чого, але обов'язково відвідайте цей концерт.

ансамбль пісні і танцю Грузії KUTAISI.jpg

12 грудня – Творчий вечір Леся Подерв'янського

Найвідоміший літературний сатирик України нарешті в Києві. Зі сцени будуть озвучені найпопулярніші п'єси. А ще автор дуже любить спілкуватися зі своїми читачами. Подерв'янський – це не стенд-ап і не літературна лекція. Це відображення найбільшої майстерності пера та погляду освіченої дотепної людини на реалії сучасної України. Як кажуть організатори, на цьому вечорі не буде нічого зайвого, все – в тему: повний зал, зручне крісло і в ньому – культовий автор.

12 грудня – концерт Крістіни Соловей

У клубі Атлас популярна українська виконавиця представить свій новий альбом. Будуть виконані як давно відомі пісні, так і багато нового матеріалу. Сучасна українська пісня все ж так само прекрасна й чарівна, можете переконатися в цьому самі.

концерт Христини Соловей.jpg

13 грудня – Ліга Сміху-2019. Кубок Президента

Конкурс найсмішніших, дотепних і талановитих хлопців, який так полюбився українцям, знову збирає гостей. В цьому році вперше молоді гумористи битимуться за Кубок президента України. А гостей концерту чекає багато сюрпризів. Поспішайте придбати квиток!

22 грудня – Різдвяна Історія з Тіною Кароль

У Київському Палаці Спорту одна з найвідоміших і улюблених виконавців української сцени Тіна Кароль збере друзів. Талановиті драйвові музиканти виступлять для вас напередодні Різдва. Концерт пройде в три етапи з 22 до 24 грудня. І за ці дні зі сцени виступлять Олег Скрипка, Хор Верьовки, Жіночий Квартал, Монатік, Дзідзьо, Без обмежень і багато інших.

Різдвяна історія з Тіною Кароль.jpg

Ми підібрали для вас найцікавіші події Києва! Обирайте цікаве саме для вас, кличте з собою кращого друга або коханого чоловіка та вирушайте за враженнями. Ви не з Києва? Не біда, квартира на Хрещатику на добу, біля Палацу спорту або будь які квартири в центрі Києва з нашого каталогу чекають на вас! Хочете заощадити, щоб купити квиток в партері на улюбленого виконавця? У нас є квартири подобово на Лівому березі. Не скупіться на пригоди, адже передноворічна метушня – найкращий час для позитивних вражень!




Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки