Головна  / Блог / Поради туристам / Куди піти в Києві з дітьми: 8 цікавих місць

Куди піти в Києві з дітьми: 8 цікавих місць

Діти з нетерпінням чекають вихідних, щоб провести час з батьками, повеселитися та побувати в нових незвіданих місцях. Виправдати дитячі надії легко, якщо спланувати вихідні заздалегідь. У Києві є великий вибір цікавих місць для дітей, де малюки зможуть не тільки активно провести час, але і дізнатися щось нове. Doba.ua підготувала кілька підказок, де відпочити всією сім'єю у вихідні.

Мотузковий парк «Seiklar»

Направити енергію дитини-непосиди в потрібне русло допоможе програма в мотузковому парку «Seiklar». Тут багато маршрутів для різних вікових категорій. Емоцій буде маса як для дітей, так і для дорослих. 

Веревочный парк Seiklar.jpg

Парк розваг Galaxy

Цей сімейний розважальний парк – один з найбільших в Європі критих тематичних парків, в якому є найсучасніші атракціони. Американська гірка, 7-D кінотеатр, кімната страху, лабіринти, комплекс юатутів, кілька дитячих ігрових зон – на території парку є безліч розваг як для маленьких, так і для дорослих любителів пригод.

Парк знаходиться всередині торгово-розважального центру Lavina Mall, а тому весело провести час тут можна в будь-яку погоду. Адреса ТРЦ Lavina Mall – вулиця Берковецька, 6Д.

Парк развлечений Galaxy.jpg

«Парк дитячого періоду»

Ще одне місце в списку київських розваг займає розважальна зона з кумедною назвою «Парк дитячого періоду». Знаходиться вона на території комплексу сімейного відпочинку Sky family park. Тут є незвичайних форм гірки, підвісні тунелі, скеледром, але головна частина парку відведена під мотузковий парк. А поки діти будуть зайняті активними розвагами, батьки зможуть поплавати в басейні, освоїти сапбордінг або позасмагати на лежаках.

Комплекс сімейний розваг Sky family park знаходиться за адресою проспект Генерала Ватутіна, 2Т.

парк детского периода 2.jpg

Музей Авіації

Постійні заходи, квести та подання - такі розваги для дітей в Києві проходять на території Державного музею авіації в Жулянах. Діти разом зі спеціально підготовленими аніматорами проходять різні завдання, в ігровій формі отримуючи знання про авіацію. Знайомство з пасажирськими літаками, вертольотами, військовими винищувачами розширить кругозір не тільки дітей, але й дорослих.

Музей авіації розташований по вул. Медова в Києві. Доїхати туди можна на маршрутці № 213 або на 22-му тролейбусі від станцій метро «Почайна», «Дорогожичі» або «Шулявська».

Музей Авиации.jpg

Музей «Експериментаріум»


Які розваги є в Києві для дітей, які хочуть все знати?
Дізнатися, звідки береться блискавка, погуляти по дзеркальному лабіринті, посидіти в кабіні пожежної машини і побачити оптичні ілюзії – все це можливо в інтерактивному музеї, науково-розважальному комплексі «Експеріментаріум». Освітні програми тут подаються у вигляді цікавих наукових шоу, тому ніякої втоми від екскурсії ви не відчуєте. Якщо ваша дитина чомучка і йому цікаво буквально все, то як мінімум, чотири години вона буде зайнята улюбленою справою.

Музей знаходиться в Оболонському районі, на проспекті Степана Бандери, 6Д

Экспериментариум.jpg

Приїхавши до Києва на вихідні всією сім'єю, хорошою ідеєю буде зупинитися в Оболонському районі. Великий вибір квартир на Оболоні подобово є на сайті Doba.ua.

Дитяче місто професій «KidsWill»

Подаруйте своїм дітям можливість на якийсь час відчути себе дорослими. Повірте, це одне з їхніх заповітних бажань. «KidsWill» – це дитяча країна зі своїми правилами, законами та навіть грошовою одиницею. Тут діти грають, веселяться, паралельно отримуючи знання, які стануть в пригоді в дорослому житті.

До розважального центру «АртМолл» по вул. Заболотного, 37, де розташоване дитяче містечко, краще добиратися на своєму транспорті, а для гостей столиці краще зняти недорогу квартиру поруч.

KidsWill.jpg

Зоопарк нового формату «EKZOland»

Ще одне цікаве місце для сімейного відпочинку в Києві – зоопарк «EKZOland». Експозиції тропічного пейзажу розбурхають фантазію вашого малюка, а знайомство з екзотичними рибами, рептиліями, птахами та ссавцями, крім емоцій, подарує нові знання про фауну планети Земля.

Тропічний острівець знаходиться у жвавому Оболонському районі Києва за адресою просп. Оболонський 1-Б, 3 пов.

EKZOland.jpg

Парк розваг WOW park

Якщо Ви все ще не знаєте, куди піти з дітьми в Києві на вихідних, радимо звернути увагу, що на території одного зі столичних розважальних центрів розкинувся великий парк вражень. На площі в 1400 квадратних метрів знаходяться інтерактивний простір з ефектом повного занурення, ігрова зона, що розвиває, центр Art-Фабріка та безліч яскравих фотозон. Юні непосиди зможуть пограти з конструктором на будь-який смак і побачити, як створюються детальки – тут працює міні відділення заводу з виготовлення конструктора. Активно провести час хлопці та дівчата зможуть в зоні дерев'яних лабіринтів, а відпочити – в затишному кафе.

Розташований цей центр сімейних розваг в торгово-розважальному центрі ART Mall за адресою вул. Ак. Заболотного, 37.

WOW park.jpg

Гостям столиці рекомендуємо подивитися максимально зручні варіанти подобового житла в Києві. Квартира подобово – це спосіб спланувати поїздку і провести незабутню відпустку при мінімальних витратах часу і грошей.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки