Головна  / Блог / Поради туристам / Куди піти в листопаді 2017 в Києві, Одесі та Львові

Куди піти в листопаді 2017 в Києві, Одесі та Львові

Незважаючи на сумну погоду, останній місяць осені обіцяє бути яскравим і насиченим різними подіями. Вам точно буде де повеселитися, розважитися і надихнутися новими ідеями. А ми розповімо, куди можна піти в Києві, Одесі та Львові в листопаді 2017 року.

Київ

Фестиваль вуличної їжі

У перші вихідні листопада на Арт-заводі «Платформа» пройде Фестиваль вуличної їжі, який закриє сезон цього року. На цей раз організатори вирішили не обмежуватися тематикою і запросили понад 100 резидентів і новачків, яким є чим здивувати гостей. На фестивалі вас чекає багато смачної їжі, розваг, майстер-класів та дегустацій.

У павільйоні Loft розташується Local Food Market, де можна буде познайомитися з локальними крафтового виробниками. В Beauty corner для бажаючих перетворитися працюватимуть майстри з барбершопов Tommy Gun Barbershop, Цірюльнік' Вarbershop і салону Beauty Stage. Найменших гостей чекають веселі няні-аніматори в Kids Place. Музична родзинка фестивалю – чарівні дівчата з Trio Mandili.


Де: вул. Біломорська, 1, Арт-завод «Платформа»

Коли: 4-5 листопада, початок о 11:00

Концерт Scorpions

На найбільшій сцені країни українських фанати зберуться на концерт групи Scorpions в рамках туру «Crazy World Tour». Легендарні артисти виконають нові Сігл і давно полюбилися всім хіти. Пориньте в світ ностальгії і зарядитесь драйвом від світових рок-легенд, які не втрачають популярності вже понад півстоліття.


Де: Палац Спорту

Коли: 11 листопада, початок о 19:00

Львів

Фестиваль гостинності HoReCa Show Lviv 2017

Найбільший фестиваль гостинності в Україні збере на одному майданчику відомих рестораторів, готельєрів, кухарів, виробників і інших фахівців в сфері готельно-ресторанного бізнесу. Гостей та учасників чекають цікаві майстер-класи, бар-шоу, кулінарні конкурси, лекції, виставка обладнання, ярмарок фермерських продуктів, свято вуличної їжі і школа ресторанної журналістики. На фестивалі можна налагодити корисні контакти, знайти цікаві бізнес-рішення і просто добре провести час.


Де: Південний EXPO (вул. Щирецька, 36)

Коли: 1-3 листопада

Концерт HURTS

Відома британська група вперше зіграє на львівській сцені. Виконавці порадують глядачів романтичними хітами і піснями з нового альбому «Desire», який вийде в 2017 році. Британці також заспівають новий сингл «Beautiful Ones» і занурять вас в світ своєї гіпнотичною музики.


Де: Львів, Велотрек СКА

Коли: 22 листопада, початок о 19:00

Одеса

XIX Міжнародний Форум індустрії краси «Style & Beauty»

Форум «Style & Beauty» – це масштабна подія, яка об'єднує тисячі фахівців і споживачів, а також відображає актуальні тренди в індустрії краси. Це чудовий майданчик для навчання, натхнення, спілкування і корисних знайомств. Тут також можна буде придбати професійну косметику за спеціальними цінами і взяти участь в майстер-класах від провідних фахівців.


Де: концертно-виставковий комплекс Одеського морського порту.

Коли: 16-18 листопада.

Концерт ONUKA & NAONI

ONUKA & NAONI не перестають дивувати, тому концерт пройде в абсолютно новому масштабі за участю Національного академічного оркестру народних інструментів. Співачка ONUKA розширює горизонти і ламає стереотипи. Вона поєднує сучасну електронну музику з фолк-мотивами, надаючи їй абсолютно нового, привабливого і зачаровує звучання.

В рамках концерту на сцені виступлять понад 50 музикантів під керівництвом культового диригента – Віктора Гуцала.


Де: Одеський театр опери та балету

Коли: 7 листопада, початок о 19:00



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки