Головна  / Блог / Куди поїхати? / Куди поїхати для активного відпочинку з тваринами?

Куди поїхати для активного відпочинку з тваринами?


Відпочинок із тваринами в Україні поки що не є поширеною практикою. Тому собачникам часто доводиться непросто у подорожах. Поїздка з твариною вимагає більш ретельного вибору місця, де зупинитися, адже далеко не всі готелі однаково раді чотириногим постояльцям. Ми підібрали перелік готелів, які охоче приймають з кудлатими улюбленцями. Також підшукали для вас інші варіанти, де можна зупинитися під час подорожі з домашньою твариною. Читаємо, вибираємо, бронюємо.

Де відпочити в Україні: готелі куди можна з тваринами

Тішить, що останнім часом кількість пет-френдлі об'єктів помітно збільшилася. Господарі готелів поступово розуміють, що відмовляти гостям із чотирилапими компаньйонами як мінімум невигідно. Проте перелік готелів, де можна жити з тваринами, все одно не такий великий, як хотілося б. Тому питання ночівлі треба вирішувати наперед. 

У цьому допоможе зручний сервіс оренди Doba, де можна забронювати житло до приїзду. Київ подобово та інші міста України – у вашому розпорядженні тисячі пропозицій від власників. І, до речі, серед приватних апартаментів набагато простіше підібрати варіанти, де можна відпочити з твариною.

Розглянемо найпопулярніші туристичні напрямки та підкажемо, де зупинитися з вихованцем. 

Морська подорож

Відпочинок на морі з твариною – надзвичайно приємний та веселий захід. Дивлячись, як улюблене кудлате диво хлюпається у воді, смішно кидаючись на хвилі, неможливо стримати усмішку. Ще більше захоплення, якщо гратися разом з вихованцем. Можна навіть спробувати натренувати його приносити з води м'яч.

DSC_4377.jpg

Щоб отримати максимум задоволення від пляжного відпочинку з собакою, подбайте про комфортні апартаменти. Ось які готелі біля моря охоче приймають із вихованцями:

  • "Причал-80", Затока;

  • "Пелікан", Кінбурнська коса;

  • база відпочинку Skyline, Арабатська стрілка;

  • "Червоні вітрила", Коблево;

  • "Центральна", Одеса;

  • "Брістоль", Бердянськ;

  • “Егоїст”, Кирилівка;

  • "27 перлин", Залізний порт.

Не забудьте уточнити інформацію у власників конкретно за вашим улюбленцем, особливо, якщо мова про великого собаку. Ви також можете зняти квартиру в Одесі з тваринами або в іншому курортному місті.

Відпочинок у горах

Відпочинок у Карпатах із собакою не менш захоплюючий, ніж морський, а може навіть більше. Чотироногі перетворюються на цуценят, ганяючи по зелених схилах і граючись у траві. Ви будете здивовані, скільки енергії виявляється у вашому завжди спокійному пухнастому другові. Активним собакам у горах роздолля. Вони нарешті виплескують енергію, що накопичилася, а потім сплять без задніх лап. Щоб улюбленець мав таку можливість, заздалегідь вирішіть питання проживання. З розкритими обіймами вас та вашого кудлатого супутника зустрінуть у таких локаціях:

  • “Карпатські джерела”, Яремче;

  • Еко-резорт "Ізки", Ізки;

  • "Жива Вода", Міжгір'я;

  • "Лісова Пісня", Верховина;

  • Садиба "Сколівська Скеля", Сколе;

  • “12 Місяців”, Мисливка;

  • Міні-готель "Панна", Солочин;

  • "Золоте Руно", Східниця.

Нагадуємо, що перш ніж відправитися в поїздку, обов'язково уточніть питання проживання з вихованцем безпосередньо у господарів. Це майже 100% гарантія того, що вам не відмовить і після приїзду. Прямі контакти власників надає сервіс подобової оренди “Доба”. Уточніть всі важливі моменти до бронювання апартаментів, лише після цього вносіть заставу.

12465465.jpg

Екскурсійні подорожі

Подорож в інше місто також може бути цікавою і захоплюючою, як для двоногих, так і для чотириногих туристів. Але якщо в морських будиночках і гірських котеджах частіше наявність вихованця не викликає проблем, то в готелі вам цілком можуть відмовити через побоювання про безпеку інтер'єру та з міркувань комфорту інших постояльців. Що ж, не біда, бо є чимало варіантів приватної оренди. Наприклад, Харків квартири подобово в центрі. Сервіс Doba пропонує апартаменти від господарів у різних напрямках по Україні. Вибирайте, куди вирушити, та не забудьте повідомити про наявність вихованця.

iStock-1155030342_original_d_850.jpg

Правила проживання в готелі з тваринами

Отже, подорож запланована, житло знайдено. Щоб ніщо не затьмарило відпочинок із свійською твариною, пройдемо за правилами чотирилапого етикету. 

  1. У громадських місцях обов'язкові повідець та намордник. Для дрібних порід це правило можна опустити, але якщо собака велика, її варто захистити від нападок агресивно налаштованих відпочиваючих.

  2. Для годування використовуйте свій посуд. Аналогічно з питаннями гігієни: не забудьте взяти рушники, щітки та інше приладдя для догляду за вихованцем. 

  3. Контролюйте шум. Навіть затяті собачники навряд чи зможуть витримати всеношний гавкіт. В інших моментах також намагайтеся робити так, щоб кудлате щастя не завдавало незручностей іншим мешканцям та персоналу готелю.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки