Головна  / Блог / Куди поїхати? / Куди поїхати у квітні 2023 року?

Куди поїхати у квітні 2023 року?

Найрозпал весни – тягне на пригоди. Передбачаючи яскраві подорожі, подумаємо вже зараз, де відпочити у квітні. На тлі буяючої природи кожна місцевість здається чудовою, але ми вирішили пройтися найкрасивішими локаціями. Давайте з нами – мріяти та планувати, куди поїхати навесні.

Гарні місця для відпочинку в Україні в квітні

Наша країна напрочуд мальовнича, особливо навесні. Міста цвітуть, прикрашаючись хто сакурами, хто гіацинтами, хто тюльпанами, а хто пишним бузком. Але є такі локації, де відпочинок у квітні в Україні виходить просто насолодою для очей. І, звичайно, в унісон з природою, що гуляє, веселяться і люди, влаштовуючи фестивалі, концерти, вечірки просто неба та інші формати народних гулянь. 

Отже, увага на ТОП найкращих місць для відпочинку у квітні. Ми врахували не лише красу квітучої природи, а й інші туристичні переваги локацій.

Карпати

Подивитися природу, що оживає, в горах – вибір справжніх шанувальників еко-туризму. У квітні вже закінчуються зливи та бурі, починається благодать. Можна побачити повноводні гірські річки, буйну рослинність у полонинах, подихати п'янким від численних квітів і трав, але, як і раніше, свіжим повітрям. 

10204049m.jpg

Квітневу поїздку можна організувати у будь-якому напрямку. Найцікавішими нам здаються такі:

  • кліматичний курорт у Татарові;

  • долина Нарцисів біля Мукачевого;

  • водоспади в Яремчі та біля Надворянська;

  • мальовнича Ворохта;

  • екстремальний Буковель.

Львів

Любителям міського комфорту рекомендуємо завітати до західної столиці України. У Львові квітнева погода дає змогу приділити максимум часу пішим екскурсіям. Нарешті ви можете переглянути всі визначні місця міста. Варто приурочити поїздку до світлого свята Великодня, його львів'яни відзначають особливо весело та галасливо. Ну а якщо хочеться спокійного проведення часу, приїжджайте у звичайний уїк-енд, гуляйте європейськими вуличками, кавуйте і обідайте в колоритних місцевих ресторанах.

Ужгород та Мукачево

У квітні ці міста особливо прекрасні: з голови до ніг вбрані в рожеве цвітіння сакур. Японська вишня розпускається наприкінці квітня, а теплу весну навіть у середині. Це українське диво однозначно варто побачити. Міста конкурують у багатстві насаджень сакури, тому можна їхати в будь-який.

Uzhgorod.jpg

Вінниця

Дуже зелене місто у центральній частині України. У самій Вінниці багато парків, є ботанічний сад, ліс та Сабаровська ГЕС. Сама область має пошану серед любителів зеленого туризму. На під'їздах до обласного центру зосереджено кілька заміських садиб, які гостинно приймають гостей. Ну а якщо ви зібралися відпочивати в місті, вам знадобиться подобова квартира Вінниця центр, де зосереджені основні пам'ятки.

vinica.png

Серед візитівок міста головна – це, мабуть, знаменитий мультимедійний фонтан “Рошен”. До речі, го урочисте відкриття відбувається саме у квітні. Збіг?

Дніпро

Тим, хто хоче відзначити весняний розпал біля води, варто вирушити до головної річки України. Дніпро найповноводніший і наймальовничіший біля берегів названого на його честь міста. Четвертий за чисельністю мегаполіс України приваблює не лише торговими центрами та розвиненою культурою. До Дніпра їдуть за гарною природою. 

Рекомендуємо відразу вирушити на Монастирський острів, подивитися 17-метровий водоспад Ревучий, поглянути на місто з оглядового майданчика, відпочити на лавці закоханих. Також обов'язково варто прогулятися знаменитою набережною. Вона вважається найдовшою в Європі, її довжина становить близько 30 км.

dnepr.jpg

Після такого насиченого дня захочеться як слід відпочити. До ваших послуг сервіс оренди Doba: Дніпро зняти квартиру на добу, і можна не переживати про свій комфорт.

Одеса

Хочеться ще більше води? Тоді вам до Одеси. Перлина – одне з головних українських місць, де тепло у квітні майже як влітку. Жаль тільки купатися рано, але подихати морським бризом, посидіти на пляжі, помилуватися безмежним горизонтом - це будь ласка. У квітні вже працюють відкриті тераси кафе та ресторанчиків, що танцюють у пляжних клубах. Можна зробити якісну репетицію літа.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки