Головна  / Блог / Куди поїхати? / Куди поїхати у весільну подорож в Україні?

Куди поїхати у весільну подорож в Україні?

Довгоочікувана весна настала, а разом з нею починається гарячий сезон і в Палацах урочистих подій. З приходом тепла весільних церемоній стає все більше. Про те, де провести медовий місяць в Україні, читайте на Doba.ua.

Сприятливий сезон для весілля

Раніше розпал весільного сезону припадав на осінь і зиму – в періоди після збору врожаю та в проміжках між постами. Зараз найпіковішим сезоном проведення весіль в Україні є літо. У цей час можна вибирати найлегше наряди, і кількість локацій для церемоній збільшується.

локация для церемонии лето.jpg

Але статистика не повинна впливати на вибір дати. Знайти плюси можна в кожному сезоні. Літо – можливість організувати весілля на березі моря або в оточенні буйної зелені, осінь – ще теплий і найбільш барвистий період, зима приваблює можливістю додати хутряні деталі та зробити білосніжну фотосесію, а весна підкорює буйним цвітінням. Вирішувати, коли краще виходити заміж потрібно, відштовхуючись лише від своїх бажань і можливостей.

свадьба.jpg

Весільна відпустка в Україні: куди поїхати

Вибір місця, куди поїхати після весілля в Україні залежить від сезону. Але є місця, де можна добре відпочити в будь-яку пору року.

Один з ідеальних напрямків для подорожі в медовий місяць – Одеса. Пікантна бессарабська кухня, колоритні ресторанчики, красиві вулиці, де всюди грають вуличні музиканти, безкрає море й усамітнені пляжні бунгало – що ще потрібно молодятам в найромантичніший період життя?

Крім того, столиця гумору не спить навіть вночі. У місті є багато нічних клубів і розважальних закладів. Для відпочинку в Одесі подобово можна зняти номер в готелі, а можна орендувати просторі апартаменти з краєвидом на море. У будь-якому випадку відпочинок на морі в Україні – вдалий варіант для медового місяця.

молодожены у воды.jpg

Ще один безпрограшний варіант – культурна столиця. Якщо хочеться відвідати колоритне європейське містечко, але виїхати з країни можливості немає, – Львів стане чудовою альтернативою. Старовинне місто з брущатими вулицями та численними кав'ярнями підкорить молоде подружжя своєю романтичною атмосферою. На тлі красивих пам'яток архітектури можна зробити ніжну фотосесію.

львовский дворик 1.jpg

Якщо під час весільної подорожі хочеться залишитися наодинці один з одним без зайвих очей і суєти, тоді ідеальним напрямком стануть Карпати. Буковель, Яремче, Ворохта, Верховина, Хуст, Микуличин – який би населений пункт або курорт ви не вибрали, медовий місяць в Карпатах порадує гарними пейзажами й великим вибором активних розваг. У компанії з цим завжди йде місцева гостинність, старовинні традиції та колоритна ситна кухня.

Такий варіант підійде і для сімейної відпустки. Великий вибір активностей, свіже повітря і красива природа – головні переваги Карпат, відпочинок з дітьми тут буде комфортним і цікавим.

карпаты.jpg

Можна поїхати не в одне конкретне місто, а вирушити в подорож різними куточками України та відвідати найкрасивіші місця. «Українська Венеція» в Одеській області, рожеве Лемурійське озеро, Олешківські піски, Актівський каньйон, Тунель Любові, Шацькі озера – всі ці локації вражають своєю красою. Більш тривалі зупинки можна робити в таких романтичних містах як Кам'янець-Подільський, Ужгород, Чернівці. Кожне з них залишить приємні спогади про медовий місяць.

just married.jpg

Кращі локації для весільних фотосесій

У кожному місті є свої неповторні локації для весільних фотосесій. Вибір місця залежить від стилю весілля, сезону та часу. Перерахуємо кілька можливих варіантів, які можна знайти всюди.

Не залежно від пори року і погоди, красиві фотографії вийдуть в спеціально підібраних інтер'єрах. Хол готелю, заміський комплекс, в якому проходить виїзна церемонія, фотостудія – організувати знімання в таких місцях можна як в день весілля, так і окремо, щоб процес проходив без поспіху і залишив приємні спогади.

свадьба отель.jpg

Якщо погода дозволяє – вибирайте локації з панорамним краєвидом. Оглядові майданчики, пагорби, мости – будь-яке місце, з якого відкривається оглядовий краєвид, відмінно підійде для фотосесії. У столиці це може бути майданчик Андріївської церкви або Арка дружби народів і новий пішохідний міст, у Львові – парк «Високий замок».

киев андреевская.jpg

Граним місцем для красивих фотографій стануть ботанічні сади, сквери. Національний ботанічний сад імені Гришка – популярна локація в Києві для фотосесії на весілля. На його території багато красивих місць, які будуть вигідно виглядати в будь-яку пору року.

свадьба ботанический сад.jpg

Романтичні фотографії вийдуть і на березі водойм. Моря, річки, озера – в Україні є багато мальовничих куточків поруч з водою. Якщо організовувати фотосесію в окремий день, можна виїхати трохи далі до надзвичайно красивих місць. Помпезні замки та палаци, старовинні собори, квіткові поля, піщані кар'єри – якщо проявити трохи фантазії та терпіння, можна домогтися найнесподіваніших результатів.

свадьба море.jpg

Перший спільний відпочинок для молодят, як і весілля, – подія, яка запам'ятається назавжди. До вибору місця для медового місяця потрібно підходити відповідально. Сподіваємося, нам вдалося подарувати вам трошки натхнення.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки