Головна  / Блог / Куди поїхати? / Куди поїхати в Карпати

Куди поїхати в Карпати

Один з найпопулярніших напрямків для зимового відпочинку в Україні – звичайно, Карпати. Сюди їдуть за активними сніговими розвагами, колоритними святковими традиціями та вражаючими гірськими пейзажами. До найголовнішого свята року та довгоочікуваних зимових вихідних залишилося трохи більше місяця, саме час подумати про вибір бажаного напрямку та оренди відповідного житла. Про те, де в цьому році відпочити в Карпатах, читайте на Doba.ua.

Будиночки в Яремче

Вирушаючи на відпочинок в Карпати, багато туристів приїжджають в Яремче. Це курортне місто знаходиться на березі річки Прут, саме через нього проходить маршрут до найвищої вершини Українських Карпат – Говерли. Оскільки це популярний напрям з добре розвиненою інфраструктурою, зняти житло в Яремче буде нескладно. Туристам пропонується великий вибір гостьових будинків, садиб та готелів.

Великій компанії друзів буде комфортніше зняти будинок в Яремче, ніж, наприклад, кімнату або квартиру. Так, котедж «Зельман», розташований в центральній частині міста, пропонує своїм гостям дві затишні спальні, обладнану кухню та альтанки з мангалами для відпочинку на свіжому повітрі. На його території є безкоштовна парковка. На даний момент вартість котеджу – від 1300 гривень за добу.

яремче.jpg

Котеджі в Буковелі

Гірськолижний курорт "Буковель" – один з найбільших і найпопулярніший зимовий курорт України. Розташований він поблизу села Поляниця. На відпочинок в Буковелі приїжджають туристи з різних куточків нашої країни. Крім великого вибору сучасних трас для катання на лижах і сноубордах, тут є просторий водний комплекс з  всесезонним теплим басейном і саунами, ковзанка, довгий тролей, сноупарк і навіть готель з льоду.

Зупинитися на кілька днів тут можна в затишному видовому номері готелю або зняти цілий котедж в горах. Оренда будинків в Буковелі не з дешевих, як і житло в Поляниці. Наприклад, котеджі "Аура Карпат", розташовані в селі Поляниця, на даний момент вартують від 8 000 гривен за добу. До послуг гостей двоповерховий будинок із затишною вітальнею з каміном, видовою терасою, комфортними спальними кімнатами та обладнаної кухнею. В такому котеджі сміливо може розміститися до восьми чоловік.

буковель.jpg

Чимало варіантів для проживання можна знайти й на території самого "Буковеля". Двомісний номер економ на даний момент тут можна зняти за 458 гривень, а стандартний номер для двох – за 547 гривень. Але важливо врахувати, що в святковий сезон ціни можуть зрости в кілька разів.

Готелі на Драгобраті

Любителі екстремальної їзди на лижах і сноубордах для зимового відпочинку вибирають Драгобрат. Це найвищий гірськолижний курорт України, тому тим, хто хоче просто покататися на лижах або планує спуститися зі сніжних схилів вперше, краще вибрати інший напрямок. Але для досвідчених спортсменів і любителів гострих відчуттів траси Драгобрата підійдуть якнайкраще.

Інфраструктура курорту розвинена досить добре, тому зняти житло в Драгобраті не складе особливих труднощів. Для комфортного відпочинку туристи можуть зняти будинок в Драгобраті або ж забронювати кімнату в колоритних садибах, дерев'яних будиночках або затишних готелях. У зимовий сезон номер в готелі "Ерідан" буде коштувати від 650 гривень. Готель являє собою триповерховий дерев'яний будинок, на його території є сауна, їдальня та окремий гардероб для зберігання та сушіння лижного спорядження. Найближчий гірськолижний підйомник знаходиться всього в 100 метрах від готелю.

Драгобрат.jpg

Садиби в Верховині

Високогірне селище Верховина прийнято називати центром гуцульської культури. Туристи приїжджають на відпочинок у Верховині за особливою атмосферою, красивими гірськими пейзажами та активними зимовими розвагами. Крім природних пам'яток, цей край дивує чималою кількістю музеїв, в яких можна познайомитися з історією, традиціями та побутом гуцулів. Серед головних туристичних родзинок селища – Музей гуцульського побуту та мистецтва "У трембітаря", Музей музичних інструментів, Музей гуцульської магії та інші.

Для проживання туристам пропонуються садиби, затишні котеджі та готелі в Верховині. Приватна садиба "Гірський куточок" пропонує своїм гостям комфортні номери з видом на красиву карпатську природу та гірські вершини. На даний момент вартість проживання в садибі – від 175 гривень за добу. Взимку тут можна покататися на лижах та санчатах, а любителі релаксу оцінять таку послугу, як купання в чані. Також відпочиваючі можуть скористатися послугами екскурсовода та відправитися на екскурсію Івано-Франківщиною.

Верховина.jpg

Карпати взимку приваблюють чималу кількість туристів із усіх регіонів України. Активні зимові розваги, красива сніжна природа та релакс зроблять зимову відпустку незабутньою. Головне, вчасно подбати про вибір житла! Переглянути існуючі варіанти та обрати найкращий саме для вас можна в нашому каталозі.




Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки