Головна  / Блог / Куди поїхати? / Морські пригоди – куди поїхати весною 2022

Морські пригоди – куди поїхати весною 2022

Всупереч загальній омані, українські курорти чекають гостей круглий рік. Разом з цим, низький весняний сезон – відмінна можливість заощадити та відпочити без великої кількості сусідів-туристів на пляжі. Про найпопулярніші морські курорти України, де можна цікаво провести час цієї весни, читайте в нашому блозі.

Курорти Запорізької області

Бердянське узбережжя

Курорт Бердянська в останні роки набирає популярності та має попит серед туристів. Відчуваючи інтерес гостей, адміністрація міста покращує сервіс і розширює інфраструктуру. Попри те, що високий сезон стартує тут з кінця травня, вже в березні-квітні тут вистачає приїжджих.

Низькі ціни на лікування в санаторіях, аквапарк, дельфінарій, луна-парк, майданчики для активного відпочинку. А також чисті пляжі Азовського моря та Бердянської затоки, вільні від натовпів туристів. Все це робить курорт дуже привабливим для весняної відпустки на морі. До того ж житло в Бердянську на косі навесні куди дешевше, ніж в пік сезону.

Бердянская_коса.jpg

Пляжі Кирилівки

Колись один з бюджетних, а зараз все більш цивілізований курорт Кирилівка популярний серед гостей навіть взимку. У січні на відпочинок в Кирилівці часто приїжджають люди з області, влітку на березі можна зустріти туристів з усієї країни. А ось навесні тут не так багатолюдно, вистачає місць у приватних будиночках і на базах відпочинку.

Головний плюс Кирилівки навесні – чисте море, яке тільки відтануло після зими, та ще не замутнене безліччю приїжджих. Але все ж краще не ризикувати купатися аж до травневих свят. Краще просто гуляти та дихати свіжим повітрям.

кирилловка зп.jpg

Відпочинок в Одеській області

Одеський курорт

Найпопулярніший, найбільш відвідуваний та, ніде правди діти, один з найдорожчих морських курортів України – це Одеса. В це портове місто щорічно приїжджають тисячі туристів незалежно від сезону. Навесні тут цвітуть фруктові дерева, відкривають свої двері здравниці та санаторії.

Навесні курорт балує туристів свіжими світанками та м'якими вечорами. На початку березня тут досить прохолодно, але ось після Пасхи температура підіймається, і найсміливіші навіть пробують купатися. У весняний сезон відпочинок біля моря в Одесі в невеликому будиночку коштує від 80 гривень, що вельми привабливо.

Одесса.jpg

Селище Затока

Популярний влітку, курорт Затока навесні є досить спірним вибором. Попри те, що ціни на відпочинок тут знижуються в середньому на 15%, умови можуть бути не найбільш комфортними.

На багатьох базах немає опалення та гарячої води, також може бути відсутнім харчування, деякі великі крамниці та ресторані не працюють аж до травня. Але якщо все ж вам пощастить орендувати тепле житло та розміститися поруч з торговим майданчиком, відпочинок на курорті Одеської області навесні вдасться. Адже на узбережжі віє максимально свіжий вітер, а натовпу туристів не буде аж до травневих свят.

затока одесская область.jpg

Селище Коблеве, Миколаївська область

Коблево – це не тільки смачне вино, але й відмінний варіант відпочинку в Миколаївській області. Цей курорт входить в трійку найбільших на Чорноморському узбережжі та готовий до приїзду гостей круглий рік. Навесні навколишній ліс прокидається та паморочить ароматами. Цим користуються приватні пансіонати, запрошуючи гостей на оздоровлення та відновлення після зимової сплячки.

Навесні тут найнижчі ціни на житло, особливо в приватному секторі, який розташовується приблизно в 5-7 км від пляжної лінії. Також в селищі є величезний аквапарк, нічні клуби, дельфінарій та ресторани.

коблево.jpg

Залізний порт, Херсонська область

Цей курорт стрімко набирає обертів та вже полюбився молодим українцям. Насправді це місце відмінно підходить для гучних енергійних компаній. Тут працюють нічні клуби, караоке-бари та дискотеки. Але все це переважно відкривається з кінця травня.

У більш ранній весняний період туристи приїжджають на відпочинок в Херсонській області, щоб насолодитися прогулянками біосферним заповідником, погодувати качок на острові Джарилгач і поніжитися під м'яким сонцем. Не дарма відпочинок в Залізному порту вважається одним з найбільш екологічних на узбережжі.

джарылгач.jpg

Відпочинок на морі 2022 в Україні може бути вельми різноманітним. Від вічно галасливої Одеси до спокійних Кирилівки та Затоки. І у весняний період можна повноцінно розслабитися, подихати повітрям і перезавантажитися. Ось-ось пригріє сонечко, тому саме час знімати шуби та рухатися назустріч літу та морю!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки