Головна  / Блог / Для владельцев квартир / Must-have побутова техніка в квартирі подобово

Must-have побутова техніка в квартирі подобово

Кожен з нас не уявляє щоденний побут без техніки, яка робить наше життя простіше і комфортніше. Тому, навіть знімаючи житло на кілька діб, більшість бажає бачити хоча б мінімальний набір. Якщо ви здаєте квартиру в короткострокову оренду, то зацікавлені в тому, щоб вона була максимально привабливою і зручною для мешканців. Тому наявність побутової техніки в найманому житлі – це необхідність. Як обладнати квартиру і на що мешканці звертають увагу в першу чергу, ми розповімо далі.


Кухонна техніка

У першочергову категорію слід віднести холодильник, плиту і чайник. Часто туристи знімають квартиру подобово і вважають за краще готувати самі, бажаючи заощадити на харчуванні, або просто в своє задоволення. Навіть якщо не займатися повноцінним приготуванням їжі, то все одно знайдуться продукти, які необхідно покласти в холодильник або розігріти. А вранці захочеться випити чашечку чаю або кави.

З додаткової кухонної техніки не завадять мікрохвильова піч, кавоварка, мультиварка або пароварка, блендер, посудомийна машина, духова шафа. Якщо кухня укомплектована всім необхідним для приготування їжі, то обладнайте її хорошою витяжкою.

Бытовая_техника_для_кухни.jpg

Клімат-контроль

Для багатьох, хто збирається орендувати квартиру, важливим фактором є наявність кондиціонера. Особливо, жарким літом. Також краще встановити бойлер, якщо ви знаєте, що в будинку бувають перебої з постачанням гарячої води. Так і вам, і мешканцям вдасться уникнути неприємних сюрпризів.

Інтернет і телебачення

В наш час без інтернету – нікуди. Багато людей приїжджають у відрядження і користуються ним і в робочих цілях також. Тож обов’язково підключіть швидкісний інтернет і встановіть Wi-Fi-роутер для бездротової передачі.

З приводу телевізора думки розділяються: хтось не дивиться його взагалі, а для когось  важливо мати телевізор в кожній кімнаті. Так чи інакше, більшість все-таки хоче, щоб в квартирі був плазмовий телевізор з хорошим вибором каналів. Багато бажають вчасно подивитися новини, футбольний матч або просто включати його в фоновому режимі. Великий плюс для іноземців – наявність супутникового телебачення.

Интрернет_и_телевиденье_в_квартирах_посуточно.jpg

Ванна кімната

Ще одним мастхевом в найманому житлі є пральна машина, праска і фен. Не забудьте також обладнати місце, де можна сушити речі, і купіть прасувальну дошку. Якщо ви здаєте апартаменти високого класу, то додатковою перевагою у ванній кімнаті буде гідромасажний бокс або ванна з джакузі.

Техніка для розваг

Якщо квартиру, в основному, знімають для відпочинку та розваг, то приємним бонусом для постояльців буде наявність акустичної системи, домашнього кінотеатру, караоке-системи, ігрової приставки або відеопроектора. Це може бути «фішкою» квартири. Але подумайте заздалегідь про доцільність такої техніки для вашої цільової аудиторії і цінового діапазону оренди.

Техника_для_развлечения_в_квартире_посуточно.jpg

Пам'ятайте, що все має бути в міру. Обладнайте квартиру необхідним мінімумом, а про необхідність додаткової техніки вирішуйте самі. Якщо більшість ваших постояльців – люди, які приїжджають в місто по роботі, то навряд чи їм знадобитися пароварка або блендер. Але якщо у вас часто зупиняються сім'ї з дітьми – для них це буде приємним бонусом.

Побутова техніка повинна бути надійною і зрозумілою в управлінні. Не забувайте стежити за чистотою, зовнішнім виглядом і справністю техніки у квартирі, яку здаєте. Адже часто, на перший погляд, непримітні дрібниці, можуть вплинути на загальне враження.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки