Головна  / Блог / Куди поїхати? / Найцікавіші культурні події серпня в Києві, Одесі та Львові в 2020 році

Найцікавіші культурні події серпня в Києві, Одесі та Львові в 2020 році

Найбільш популярним на відпустки літнім місяцем, коли культурне життя великих міст майже затихає, є серпень. Проте, якщо ви не плануєте їхати на море, ми приготували програму найцікавіших подій останнього місяця в Києві, Одесі та Львові. 

Київ

Rap Shmap Yo Кураж

Коли: 15-16 серпня

Де: Київ, ВДНГ

Хіп-хоп, графіті, брейк-данс і справжній дух Брукліна – все це буде чекати киян і гостей міста на барахолці Rap Shmap Yo Кураж. На території Національного комплексу «Експоцентр України» будуть представлені українські та світові бренди вуличного одягу і рідкісні моделі снікерів. З музичної сцени лунатимуть біт-бокс і реп від хедлайнерів країни, а на спортивному майданчику – спортсмени та любителі продемонструють трюки на скейтах та bmx. Хедлайнерами минулих років були KyivStoner, Alyona Alyona, DJ Fokin, Міша Крупін та інші.

Rap Shmap Yo Кураж.jpg

БEZ ОБМЕЖЕНЬ. Концерт «Про тебе» 

Коли: 24 серпня

Де: Київ, НСК «Олімпійський»

Гучно відсвяткувати День незалежності на НСК «Олімпійському» запрошує гурт «БEZ обмеження». Грандіозний концерт з вже улюбленими та новими хітами подарує яскраві емоції всім, хто прийде в цей день на головну спортивну арену Києва. Це відмінний привід приїхати на свята в серпні в столицю. А щоб відпочинок був максимально комфортним, зверніть увагу на подобові квартири в Києві.

БEZ ОБМЕЖЕНЬ.jpg

Кубок столиці UPC 2020

Де: Київ

Коли: 29 серпня

У Києві відбудеться Кубок столиці з окремих вправах з паверліфтингу та двоборства з жиму. Більше 50 учасників змагатимуться за звання найсильніших і найбільш спритних. Всі охочі можуть прийти та поспостерігати за цим незвичайним і мужнім заходом.

Кубок столицы UPC 2020.jpg

Одеса

Фестиваль-конкурс «Морська перлина»

Коли: 16-21 серпня

Де: Одеса, Аркадія Сіті

«Морська перлина» – міжнародний проєкт, в якому беруть участь талановиті колективи з України, Молдови, Білорусі, Болгарії та Естонії. Сам фестиваль-конкурс буде проходити в Одеській обласній філармонії, а Гала-концерт та нагородження учасників – на сцені Аркадія Сіті. Тут широкому загалу будуть представлені кращі номери в хореографічному, вокальному, інструментальному та театральному жанрах.

Морская жемчужина.jpg

Фестиваль Ідей 2020

Де: Одеса

Коли: 22-24 серпня

Кінець літа – вдалий час для натхнення та пошуку свіжих ідей. Послухати лідерів з різних сфер, які поділяться власним досвідом і новими ідеями можна на «Фестивалі ідей». Фестиваль об'єднає представників медіа, науки, бізнесу, влади, творчих об'єднань та інших спільнот з усієї України. Спілкування буде проходити у формі лекцій, дискусій, презентацій і перформансів. Чудовий привід для відпочинку біля моря в Одесі в серпні.

Фестиваль Ідей 2020.jpg

Концерт Олі Полякової «Королева ночі»

Де: Одеса, Стадіон «Спартак»

Коли: 23 серпня

Одна з найяскравіших подій літа в Одесі – грандіозне шоу від неймовірно харизматичної Олі Полякової. «Королева ночі. Шоу на біс» – масштабна подія, в якій беруть участь близько 700 осіб творчої команди. Полякова вражає глядачів не тільки своїм вокалом, а й небезпечними трюками та неймовірними королівськими образами.

Оля полякова шоу.jpg

Львів

Lviv Summer Dance Festival 2020

Де: Львів

Коли: 21-24 серпня

Наймасштабніший танцювальний фестиваль Lviv Summer Dance Festival 2020 увірветься до Львова жарким серпнем. У програмі три великі вечірки у двох залах, заняття в п'ятницю та суботу для танцюристів різних рівнів і багато інших сюрпризів. Уже відомо, що в цьому році в фестивалі візьмуть участь такі артисти та інструктори, як Vitaliy Pastushenko, Ksenia Kozlovskaya, Chicho Llerena та Anabell Chupryna.

Lviv Summer Dance.jpg

Street Food So Good. Осінь.

Де: Львів, парк культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького

Коли: 28-30 серпня

Львів підкорює не тільки культурною складовою, а і яскравими гастрономічними подіями. Одна з таких – перший львівський фестиваль вуличної їжі «Street Food So Good. Осінь». Запланований він на останні вихідні серпня, тематику фестивалю в цьому році організатори поки що залишають в секреті. Плануючи поїздку до Львова з іншого міста, бронюйте житло заздалегідь. Оренда квартири подобово в центрі Львова може обійтися вигідніше за проживання в готелі.

Street Food So Good. Осінь.jpeg

Концерт Foals

Де: Львів, ! FESTrepublic

Коли: 31 серпня

Британський інді-рок гурт Foals вперше виступить у Львові, презентувавши альбом Everything Not Saved Will Be Lost. У минулому році група презентувала першу частину альбому в Києві, завоювавши любов столичних меломанів. В цьому році рок-музиканти допоможуть яскраво провести літо у львівському клубі! FESTrepublic.

Foals. 31 Серпня, !FESTrepublic.jpg

Кінець літа обіцяє бути спекотним. Сподіваємося, ми допомогли знайти відповідь на питання де відпочити влітку. Відмінного серпня та чудового відпочинку!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки