Головна  / Блог / Поради туристам / Найкращі Instagram-канали про подорожі з усього світу

Найкращі Instagram-канали про подорожі з усього світу

Світ вже давно здогадався, що про речі і події можна розповідати не стільки словами, скільки образами і емоціями. Здається, саме для цього і був створений Instagram. Doba.ua відібрала 10 найбільш захоплюючих travel-каналів, кожне фото в яких – ніби нова подорож.

@earthpix

Найбільш численний travel-канал в Instagram. Сьогодні на нього підписані понад 12 мільйонів чоловік. Тут публікують свої фотографії найвідоміші фотографи, які співпрацюють з National Geographic і Traveler.


@beautifuldestinations

Beautiful Destinations – ще один акаунт, який збирає вражаючі фотографії з усього світу. Тут можна побачити все: від зображень екзотичних тварин до надзвичайної краси пейзажів. Цей travel-канал вміє надихати на подорожі!


@wonderful_places

Wonderful_places – це ціле співтовариство. Кращі фотографії на тревел тематику з профілю будь-якого користувача Instagram з хештегом #wonderful_places неодмінно з'являються на сторінці цього аккаунта.


@muradosmann

Пам'ятайте серію знімків, на яких в різних традиційних костюмах зі спини зображена дівчина, що тримає за руку хлопця? Зараз ці фотографії стали символом закоханих мандрівників. Їх авторами є Мурад і Наталія Осман, чий Instagram-канал зараз налічує більше 4,5 мільйона фоловерів.


@doyoutravel і @gypsea_lust

Складно не застрягти надовго в Instagram-профілі мандрівника Джека Морріса, який об'їздив більшу частину світу. Де він уже побував, зрозуміти нескладно, варто лише переглянути його Instagram-стрічку. Разом зі своєю подругою Лорен Булен, у якої теж є численний travel-канал в Instagram, вони досліджують світ і діляться враженнями під хештегом #relationshipgoals і #travelgoals.


@alexstrohl

Ще один мандрівник, канадський фотограф Алекс Строля вирішив сфотографувати північну частину світу. Об'єктами його досліджень стали засніжені гірські вершини, скандинавські фіорди, закутані імлою лісові озера і важкопрохідні хвойні хащі. Разом з ним за зимовою казкою спостерігають майже 2 мільйони підписників.


@fosterhunting

Колега Строля Фостер Хантінгтон теж одного разу вирішив зробити свій travel-канал. У 2011 році він звільнився з роботи в Ralph Lauren і купив будинок на колесах. З тієї пори Фостер подорожує по світу і викладає фотозвіти на своїй сторінці в Instagram, на яку підписано понад мільйон користувачів.


@girleatworld

Travel-канал GirlEatsWorld не так численний, як попередні, але не менш цікавий. Його авторка, за власними запевненнями, не любить робити Селфі, але одночасно соромиться просити перехожих її сфотографувати, тому знайшла інший вихід. Вона фотографує місцеву їжу на тлі визначних пам'яток і таким чином знімає своє перебування в тій чи іншій країні. В її колекції є фото і з українського Львова. Дівчина запевняє, що місто назавжди залишилося в її серці.


@orestzub

Українці теж не відстають від світових тревел трендів. Наприклад, львів'янин Орест Зуб запланував відвідати всі країни світу – і сьогодні ним підкорена вже 101 країна. Крім того, що в своєму Instagram-акаунті він розповідає про поїздки, Орест також веде бізнес-проекти онлайн.


Підписуйтесь на наш Instagram-канал. У ньому ви знайдете багато корисної інформації про самих незвичайних пам'ятки і найзатишніших квартирах подобово.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки