Головна  / Блог / Поради туристам / Найкращі подарунки до Дня Святого Валентина

Найкращі подарунки до Дня Святого Валентина

День Святого Валентина чекають всі. Але одні з нетерпінням, а інші – з хвилюванням. Не важко здогадатися, що останні – це чоловіки. Звичайно, це не єдине свято, яке викликає у них змішані почуття. Але тільки напередодні вони з жахом розуміють, що ризикують серйозно образити своїх коханих, якщо не подарують заповітну валентинку. Наша порада – не обмежуватися однією валентинкою. Порадуйте Їй гідний подарунком!

Подорож до Дня Святого Валентина

Без сумніву, найбажанішим подарунком до Дня Святого Валентина залишається романтичну подорож на двох. Кращий варіант – відправитися на уїкенд в теплі краї під тінь розлогих пальм, де ніщо не буде нагадувати про лютневі морози. Але якщо з якоїсь причини такої можливості немає, відправляйтеся в подорож рідними просторами. В рукаві у Львова чи Одеси завжди знайдуться вигідні пропозиції для закоханих пар.


Романтичний вечір до Дня Святого Валентина

Якщо бажання опинитися в іншій країні або місті велике, але відправитися в подорож поки немає можливості, орендуйте невелику затишну квартиру з панорамними вікнами і м'якою ліжком в своєму місті. Цей лайфхак створить ефект поїздки. А найкращим рішенням стане романтичний вечір: приготуйте разом вечерю або подивіться легку комедію. Все обмежується тільки вашою фантазією.


Фотосесія до Дня Святого Валентина

Дівчата люблять фотографуватися, тому, якщо ви подаруєте своїй коханій сертифікат на фотосесію з професійним фотографом, вона буде на сьомому небі від щастя. Звичайно, цей подарунок не з дешевих. Послуги фотографа обійдуться до декількох тисяч без урахування вартості фотостудії. Але є один перевірений спосіб заощадити – за ту ж суму, яку доведеться заплатити за годину оренди фотостудії, можна орендувати квартиру, але на добу. Цей лайфхак також дозволить не поспішати під час фотосесії і зробити безліч якісних фотографії.




Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки