Головна  / Блог / Поради туристам / Найкрасивіші квартири в Одесі, Києві, Львові

Найкрасивіші квартири в Одесі, Києві, Львові

Плануєте подорож до Києва, Одеси чи Львова? Ми підібрали для вас найкрасивіші квартири, які допоможуть зробити відпочинок незабутнім. Дизайнерські апартаменти в Києві, пентхаус з видом на Львівські пам'ятки або маленька квартира-обсерваторія в Одесі – у нас є, чим вас здивувати.

КИЇВ

Елегантні апартаменти в самому серці столиці

На висоті дев'ятого поверху в безпосередній близькості до головних пам'яток столиці свої двері відкриває квартира з вишуканим дизайнерським ремонтом. Світлі меблі, безліч дзеркал і підсвіток допомагають розширити простір, створюючи атмосферу легкості. Після тривалої прогулянки столицею в такій квартирі точно вдасться відпочити.

киев апартаменты фото 1.png

Інтер'єр спальні виконаний в м'якому лавандовому відтінку. Скрізь відмінна звукоізоляція, а в вітальні є електронний камін. У квартирі з комфортом можуть проживати четверо гостей, крім двоспального ліжка є додаткові спальні місця. Вартість проживання стартує від 1 200 гривень на добу.

киев апартаменты фото 2.jpeg

Лазурний куточок без зайвих деталей

Стильний ремонт і вільний простір можуть бути й в невеликих квартирах. У цій однокімнатній квартирі буде комфортно як молодій парі, так і туристу, що подорожує поодинці. Білі стіни та меблі кольору морської хвилі візуально розширюють простір, а великі вікна та світлі фіранки надають дизайну легкості.

квартира киев фото 3.jpg

У квартирі є плазмовий телевізор і вся необхідна побутова техніка, про безпеку піклуються броньовані двері. Попри невеликі габарити квартири, в ній можуть одночасно розміститися четверо гостей. Звідси дуже близько до торгових центрів, Бессарабського ринку та Палацу спорту. Вартість добового проживання – від 950 гривень.

киев апартаменты фото 4.jpg

ЛЬВІВ

Атмосферне пентхаус з видом на Львів

Сучасні апартаменти недалеко від центру Львова. Затишна спальня, сучасна вітальня, обладнана кухня та тераса дозволить вам насолоджуватися перебуванням у Львові, не виходячи з квартири. Високі стелі оброблені дерев'яними балками, інтер'єр дивним образом гармонує з атмосферою міста.


У трикімнатній квартирі вдало поєдналося чарівність старого Львова з сучасними зручностями. Комфортно проживати тут можуть до шести осіб. Вартість за добу проживання в високий сезон – від 1 500 гривень, в низький – 1 040 гривень.

Королівські палати в історичному центрі

Розкішна VIP-квартира вражає своїм антуражем. Це стильне та зовні дороге житло доступно кожному туристу. Високі стелі, різьблені меблі, масивні штори, приємний шоколадний відтінок справжньої італійської фурнітури та багато дзеркал. А ще – велика ванна, в якій можна відчути себе королем життя.

Від апартаментів близенько до відомих львівських пам'яток, а з вікна відкривається гарний краєвид на старовинні місця. Разом з цим у квартирі хороша звукоізоляція, так що вашому вишуканому відпочинку ніхто не завадить. Зупинитися тут можуть двоє гостей, сплативши від 1 000 гривень за добу.

львов королевские апартаменты.jpg

ОДЕСА

Укромне гніздечко для двох

Ця квартира ідеально підійде тим, хто бажає втекти від міської суєти. Тут поєднуються свобода та творчість. З вікон квартири відкривається панорамний краєвид на місто та море. Ще більше атмосферности квартирі додає телескоп, за допомогою якого можна спостерігати за зірками в вечірній час.


Невелика квартира вміщує в собі все необхідне для комфортного відпочинку цілий рік, але піша доступність до моря робить її особливо популярною серед туристів в літню пору року. Стиль модерн в інтер'єрі зовсім не обтяжує, а надає відчуття винятковості. Доба проживання в цій квартирі обійдеться всього у 700 гривень.


Ляльковий будиночок на Грецькій вулиці

Ця квартира схожа на зефір або на малюнок з дитячої книжки. Тут зроблений не стандартний євро-ремонт, а з особливим дизайнерським підходом. Все продумано до найдрібніших деталей – білосніжні меблі, домашній текстиль з квітковим принтом, картини та порцелянові статуетки. Кожна деталь створює атмосферу легкості та казковості.

одесса кукольный дом фото 1.jpeg

У безпосередній близькості до Дерибасівської панує зовсім весняна та чарівна атмосфера. Разом з тим, в дизайнерської трикімнатній квартирі є буквально все для комфортного відпочинку. Одночасно жити у квартирі можуть до шести осіб, так що сім'ї з дітьми тут буде максимально комфортно. Вартість проживання за добу стартує від 800 гривень.

одесса кукольный дом фото 2.jpeg

Зібрані в добірці квартирі користуються великою популярністю серед туристів. Тому, щоб встигнути забронювати одну з них в період свят, потрібно поспішити. Зробити це можна в каталозі пропозицій подобової оренди житла на Doba.ua.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки