Головна  / Блог / Куди поїхати? / Найбільші аквапарки України

Найбільші аквапарки України

Відчути літню атмосферу і зарядитися гарним настроєм можна в будь-яку пору року. І для цього не обов'язково їхати в теплі країни, достатньо відвідати аквапарк. Doba.ua зібрала найкращі розважальні комплекси України з водними гірками в один великий матеріал.

Криті аквапарки України

Головний плюс критих аквапарків – вони працюють цілий рік. Це гарна можливість весело провести вихідні всією сім'єю, не залежно від погоди за вікном.

Один з найбільших критих аквапарків знаходиться в Харкові. Екзотична атмосфера, басейни для дітей і дорослих, водні гірки на будь-який смак – все це «Джунглі». Харків приємно дивує наявністю місць для сімейного відпочинку й аквапарк тому доказ. Спортивний, гідромасажний, хвильової та ігровий басейни, джакузі для великої компанії, екстремальні атракціони, веселі гірки. Крім того, відпочивальники можуть відвідати фінську сауну і пограти в більярд.

джунгли 1.jpg

Відчути літо в будь-який час можуть і жителі Тернополя. Готельно-розважальний комплекс «Алігатор» – центр веселощів для всієї родини. У його басейни надходить вода з глибокої свердловини, проходячи триступеневу систему очищення, тому тут можна безпечно відпочивати з дітьми від трьох місяців. У комплексі є три басейни, вісім водних гірок, SPA-зона, працюють дитячі аніматори.

Аллигатор тернополь.jpg

У Львові за яскравими враженнями приходять в аквапарк «Пляж» – один з найбільших на Західній Україні. П'ять басейнів (дитячий, басейн зі зворотною течією, 50-метровий спортивний басейн), дев'ять екстремальних гірок різної висоти – тут буде цікаво і дорослим, і дітям. Відпочити після гірок можна в сауні, джакузі або барі.

пляж.jpg

Активно провести час, спускаючись з водних гірок, можна і в Івано-Франківську. У комплексі «Цунамі» є зал басейнів, водні атракціони, дайвінг-клуб. Крім основного басейну з виходом на вулицю, є хвильовий, басейн з гірками та окремий для серфінгу. Також окремий басейн з маленькими гірками та фонтанами призначений для дітей.

цунами.jpg

Цілий «океан» розваг, доступних в будь-яку погоду, чекає гостей в Хмельницькому. Інтер'єр аквапарку «7-й Океан» виконаний в дусі стародавньої загубленої цивілізації. Доповнюють його плавальний і ігровий басейни, атракціони для дорослих і маленьких відпочивальників, джакузі та сауни.

7 океан.jpg

З настанням літа починають свою роботу відкриті комплекси відпочинку і розваг. Більшість відкритих аквапарків розташовані на територіях морських курортів, але є і виключення.

ТОП 7 найкращих аквапарків

«Терминал»

С закрытием одного из крупнейших крытых аквапарков Европы Dream Island в Киеве, жители столицы могут порадовать себя, приехав в Бровары. Здесь, в торгово-развлекательном комплексе Терминал», действует аквапарк с большим выбором горок. Волновой и плавательный бассейны, водные горки, экстремальные аттракционы – весело будет и детям, и родителям. Главной изюминкой является стеклянная раздвижная крыша. 

Терминал.jpg

«Одесса»

Один из лучших аквапарков на Черном море находится Одессе. Самые смелые приезжают на отдых уже в конце мая, но более приятный купальный сезон в Одессе начинается к середине июня, когда вода в море прогревается до 19 градусов. «Одесса» точно входит в списки топ аквапарков Украины. Здесь самые высокие горки (до 19 метров), волновой бассейн и искусственная река с постоянным течением. Кроме того, к услугам гостей пять бассейнов, 27 водных аттракционов, песчаный пляж, зоны для загара и гидромассажные зоны.

одесса.jpg

«Затока»

Ще один великий аквапарк в Одеській області. Основний басейн розділений на зони для плавання і зону з течією, облаштований водометами, фотозонами та гідромасажними зонами. На окрему увагу заслуговує Дитяче містечко з водометами, водними атракціонами та великим ігровим комплексом. Питань чим зайнятися в Затоці на відпочинку – не виникне. Організувати відпочинок у Затоці недорого можна, зупинившись в добових апартаментах.

затока.jpg

«Острів скарбів» 

Вибираючи, куди поїхати з дітьми на відпочинок, Кирилівка – один з ідеальних варіантів. По-перше, цей курорт розташований на дрібному і теплом Азовському морі. А по-друге, тут знаходиться найбільший аквапарк України. Великий басейн, «Ледача річка», дитячий піратський корабель і 34 атракціони зроблять візит до «Острова скарбів» незабутнім.

остров сокровищ.jpg

«Акваленд»

Розміри бердянського аквапарку трохи поступаються попередньому, але теж вражають. Басейни тут поділені на дитячі, основні та плавальні. Основний басейн обладнаний джакузі та фонтанами. Всі басейни заповнені морською водою й оснащені сучасними системами фільтрації. Великий вибір атракціонів, зони для відпочинку, ресторан і бари – заняття знайдеться для кожного.

Аквапарки цієї ж мережі можна знайти на курортах Генічеська Гірка і Залізний Порт.

акваленд бердянск.jpg

«Коблево»

Ще один великий розважальний комплекс щоліта приймає гостей у місті Коблеве. Аквапарк з однойменною назвою – це басейни з гідромасажем і джакузі, екстремальні атракціони різної висоти, дитячі басейни та маленькі гірки. Для комфортного відпочинку є окрема зона релаксу, працюють кафе і бари. Плануючи відпустку на цьому курорті, зняти житло в Коблевому можна на Doba.ua.

коблево.jpg

«Аквапарк Очаків»

Цей аквапарк не вражає розмірами, але він заслуговує на увагу. Тут є сім водних гірок для дорослих і три для дітей, але краєвиди, які з них відкриваються, зачаровують. Також на території є великий каскадний басейн з водяним баром, а вечорами працює «Вечірній басейн», в якому можна подивитися фільми або спортивні ігри просто неба.

очаков.jpg

Звертаємо вашу увагу, що графік роботи аквапарків залежить від епідеміологічної ситуації в країні та в конкретному населеному пункті. Тому, перед відвідуванням обов'язково уточнюйте актуальний час роботи на офіційних сайтах.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки