Головна  / Блог / Куди поїхати? / Незабутні місця для зимового весілля

Незабутні місця для зимового весілля

Весільні заходи можуть виглядати красиво у будь-який сезон. І морози не стануть на заваді, якщо продумати все заздалегідь. Щоб було легше визначитися, в якому місяці виходити заміж, Doba.ua підготувала матеріал з цікавими ідеями для весілля.

Весілля взимку: плюси і мінуси

Перш ніж перейти до вибору весільних локацій,потрібно дізнатися всі переваги і недоліки проведення церемонії в зимовий сезон.

Почнемо із плюсів. Вибрати гарну дату для проведення урочистостей у зимовий період легше. Не так багато закоханих наважуються зіграти весілля у холодні місяці, тому вільних дат у загсі достатньо.

nunta-bune-maniere.jpg

Наступною приємною несподіванкою стануть ціни. Зима – низький сезон не лише для весіль, а й для фотосесій, корпоративів, концертів. Виключаючи, звісно, ​​період свят. В решту часу ціни на послуги організаторів, фотографів, візажистів та інших фахівців будуть нижчими, ніж в інший час.

Це ж стосується й оренди ресторанів та банкетних залів. У період простою навіть найкращі місця для весілля можна забронювати без черги і за приємною ціною.

Бонус можна отримати від холодної погоди. Нареченій не потрібно переживати, що від спеки потече макіяж чи натруться ноги у незручних туфлях. А нареченому буде простіше вибирати костюм, не думаючи про те, що сорочка натре шию, а краватка здаватиметься зашморгом. 

Тепер про мінуси.

Холод може стати недоліком. Якщо влітку достатньо купити сукню та туфлі, то взимку потрібно подбати і про верхній одяг. Особливо якщо фотосесія проходитиме на вулиці. Утеплитися доведеться не тільки нареченій та нареченому, гостям також потрібно продумувати вбрання ретельно, щоб на загальних фотографіях всі виглядали красиво. 

Мороз – не єдиний недолік. Зима не завжди радує сніговими краєвидами. Бувають періоди, коли снігу немає, але є сльота та голі дерева. Така картина зіпсує не лише настрій, а й весільні фотографії.

І ще один мінус – короткий світловий день. Організовуючи весілля, потрібно ретельно планувати кожен крок, щоб встигнути провести церемонію та сфотографуватися, доки на вулиці не потемніє.

Ідеї ​​для фотосесії весілля взимку

Знаючи про всі плюси та мінуси, підібрати цікаві місця для весілля та фотосесії нескладно. Якщо прогноз обіцяє снігову погоду, то можна планувати виїзд на свіже повітря. Красиві фотографії вийдуть у закутаних снігом парках. А якщо є можливість виїхати за місто, можна організувати фотосесію у лісі.

sva-1200x800.png

Якщо дата весілля стоїть поряд із святами, яскраві знімки можна зробити у прикрашених міських локаціях. Перед Новим роком на центральних площах встановлюють ялинки, ярмаркові будиночки та атракціони. Все це може бути хорошим фоном і для весільних знімків.

Поєднати приємне з корисним можна, організувавши і свято у заміському комплексі. Прикрасивши не лише банкетну залу, а й територію комплексу, можна влаштувати фотосесію прямо на місці. 

Незвичайна весільна фотосесія вийде і на морі. Тільки уявіть, як виглядатиме кадр, коли за спинами молодят, що цілуються, вирує холодне море або зачаровує нерухомістю льодяна гладь, над якою кружляють чайки. 

Якщо погода підведе, організувати фотосесію можна в залах фотостудій або холах готелів. Підходящі локації краще шукати заздалегідь, щоб встигнути забронювати на потрібні дати.

Кращі українські міста та локації для одруження

За кількістю незвичайних місць для весілля Київ займає лідируючі позиції. Організувати свято можна у вишуканому ресторані «Прага» на березі озера, у ресторані Havana з видом на Дніпро, старовинному ресторані Dom №10 або розкішному залі ресторану Fabius. 

Місць для гарних фотосесій взимку у столиці теж вистачає – Маріїнський парк та палац, Контрактова площа з білим колесом огляду, Андріївський узвіз. Для фотосесії зборів нареченої та нареченого можна зняти квартиру подобово Київ Хрещатик.

Наступне місто, яке може запропонувати багато красивих місць для весілля – Одеса. Урочистість з великою кількістю гостей можна організувати у новому ресторані Yug з декількома розкішними залами, з яких відкривається краєвид на море. Або в затишному ресторані «Дача», територія якого однаково гарна і влітку, і взимку. Море стане чудовим фоном для весільної фотосесії, а для першої шлюбної ночі можна винайняти квартиру в Одесі на Дерибасівській.

Ще один варіант, як зробити весілля незабутнім– влаштувати свято в замку. Більшість старовинних замків розташована на Західній Україні. Організувати казкове святкування можна у Свірзькому замку у Львівській області чи на території курорту «Воєводине» з розкішним парком Шенборна у Закарпатській області. 

cover-wedding.png

А якщо влаштовувати масштабну урочистість не хочеться, але вийти заміж у грудні, січні чи лютому хочеться красиво, можна скористатися послугою «Шлюб за добу» у незвичайному місці. Наприклад, таку послугу пропонують у Палаці Потоцьких у Львові. Розписавшись у гарному залі, влаштувати скромне свято можна в одному з ресторанів культурної столиці, а для першої шлюбної ночі та «медових» вихідних винайняти квартиру в центрі Львова

Весілля – важлива подія для всіх закоханих пар. Яке б місто та місце ви не обрали, бажаємо душевного свята та яскравих спогадів!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки