Головна  / Блог / Куди поїхати? / Нічне життя: де тусить українська молодь

Нічне життя: де тусить українська молодь

Молодість – це енергія, яка невпинно б'ється назовні. З кожним роком в Україні з'являється все більше креативних просторів і нічних клубів, організовуються все більше цікавих фестивалів. У нічний час життя в великих містах кипить гучною музикою та яскравими вогнями. Про найпопулярніші заклади України, де відпочиває молодь, читайте в нашому матеріалі.

Культурна нічна програма України

Клуби давно перестали бути тільки місцем для танців, на їх території проводять креативні заходи, організовують зустрічі з відомими представниками культури та соціального життя. У нічних клубах все частіше подають страви високої кухні, грають талановиті саксофоністи та діджеї, а з боку звучить декламація віршів сучасників. Впевнені, що знаєте, де відпочити вночі?

концерт фото 1.jpg

Кращі клуби України

Нічний Київ здивує кількістю розважальних закладів навіть завзятого тусовщика. Одним з кращих в місті вважається комплекс «D Lux». У старовинній будівлі сучасного Києва, де раніше був ресторан «Динамо», зараз протікає бурхливе нічне життя. У клубі, неподалік від стадіону Лобановського, вечорами та пізно вночі можна зустріти сучасну молодь, тих, хто любить потанцювати, поспівати в караоке та відчути себе на хвилі сучасності.

Серед безлічі клубів Києва також можна виділити клуб «Срібло». Він працює вже понад три роки, тут часто відпочивають відомі музиканти, актори, спортсмени. Це гарне місце для тих, хто цінує культурний відпочинок з якісною музикою та міцним алкоголем.

Столиця – ідеальне місто для любителів нічного життя, а житло в Києві на добу завжди можна вибрати в каталозі пропозицій подобової оренди на Doba.ua.

ночной киев.jpg

Ще одним тусовочним містом України, яке може скласти хорошу конкуренцію Києву, є нічна Одеса. І якщо хтось думає, що, як тільки літній сезон закінчується – Одеса засинає, то це не так. Насправді, багато клубів в районі Аркадії продовжують своє життя цілий рік.

Найпопулярніший клуб Одеси «Ібіца». Це великий розважальний комплекс, який об'єднує в собі танцювальну площадку, концертний зал, пляжну територію, працює в літній курортний сезон. Сюди приїжджають найвідоміші виконавці як з України, так і з-за кордону.

А ось клуб «Palladium» не закриває своїх дверей круглий рік. Тут проводять круті фестивалі, організовують яскраві шоу-програми за участю популярних зірок шоу-бізнесу. Зупинитися в столиці гумору на довше можна, знявши квартиру в Одесі подобово в центрі.

одесса ночью.jpg

Культурний Львів вночі вміє відпочивати не гірше ніж вдень. Найпопулярніший нічний клуб «Малевич» працює сім днів на тиждень, і кожен день тут проходить щось цікаве. Періодично в клубі організовують покази мод, проводять концерти модних виконавців, а іноді влаштовують спортивні змагання.

Для шанувальників більш незвично дозвілля є у Львові шоу-бар «Split». Кращі танцівниці жанру Strip dance і Pole dance виступають тут для всіх охочих насолодитися мистецтвом тіла. Ну а житло недорого у Львові знайти нескладно, особливо якщо бронювати заздалегідь.

ночной львов.jpg

Молодіжний Харків не відстає від інших великих міст за рівнем нічного життя. Найвідоміше, дороге та разом з тим краще місце міста – клуб «Panorama Lounge», розташований в центрі Харкова. Тут проводять найгаласливіші вечірки та виступають кращі діджеї з України та не тільки.

Не менш популярний в Харкові клуб «Місто». Тут є караоке й боулінг, в літню пору працює тераса, звідки відкриваються чудові краєвиди на нічне місто. Також тут проводять галасливі вечірки, парубочі вечірки та просто яскраві тусовки. Звучить сучасна музика та збирається вся молодь. Спланувавши дозвілля заздалегідь, в Харкові також можна зняти квартиру недорого на добу.

диджей.jpg

Чи треба знімати житло?

Звичайно можна приїхати в інше місто на відкриття нового клубу або на довгоочікувану вечірку відомого діджея, а потім зібрати всі сили, щоб дістатися додому. З надією відіспатися в поїзді. Але ж недорого винайняти житло, де ніхто не буде турбувати після нічної вечірки, не так вже й складно. Треба лише зайти в каталог подобової оренди житла та забронювати вподобану квартиру заздалегідь

ночной харьков.jpg

Молодість – найкращий час для нічних тусовок. Заклади, що працюють цілодобово, радують любителів вечірок якісною музикою, драйвовою атмосферою та веселими стендапами. Бажаємо вам яскравих вражень і вибухових емоцій!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки