Головна  / Блог / Куди поїхати? / Новорічні свята в 2022 в Україні будуть довгими

Новорічні свята в 2022 в Україні будуть довгими

Рік, що минає був насичений різними подіями та колосальним досвідом. Обміркувати все, що сталося, розставити нові пріоритети, спланувати майбутній рік і, звичайно, відпочити. Все це ви встигнете зробити в новорічні канікули. Скільки днів відпочивати в новорічні свята і як правильно провести вихідні 2022, постараємося розібратися разом.

Вихідні на честь Нового року 2022

Вихідні на честь новорічних свят обіцяють бути щедрими та компактно розміщеними в календар. Католицьке Різдво знаменує початок відпочинку, 25 грудня 2022 року – офіційний вихідний, оскільки це п'ятниця, то 27 грудня (понеділок) теж вихідний. Потім три вихідних припадає на Новий рік. Також вихідні звично припадають на Різдво Христове, 7 січня.

выходные.jpg

Як і з ким зустрічати рік Тигра

Новорічна відпустка – це ще не все. Важливіше відпочинку сам новий рік з надіями на світле майбутнє. Астрологи стверджують, що прийдешній 2022 рік збереже тенденцію до змін, але зміни ці будуть позитивними.

Символ року, що настає – Чорний (або Блакитний) Водяний Тигр. Ця тварина не любить суєти, для нього характерний спокій, наполегливість і працьовитість. Щоб задобрити господаря року, зустрічати свято рекомендуємо в сімейному колі. Але це не обов'язково це має бути свій будинок, можна вирушити в невелику новорічну подорож, наприклад, провести Новий рік у Львові. До слова, винайняти житло у Львові на добу можна за досить привабливою ціною, але треба поквапитися, хороших і бюджетних варіантів залишилося не так багато!

ярмарка.jpg

Вдома чи на орендованій квартирі -– душа всюди вимагає свята. Прикрасьте житло в білих і сріблястих тонах, накрийте стіл щедрими частуваннями та покличте найближчих гостей.

Водяний Тигр не терпить суєти, він цінує дисципліну і спокій. Тому замість гучного клубу або ресторану віддайте перевагу душевному вечору з батьками, другою половинкою і дітьми. Покровитель року це точно оцінить.

Також тигр дуже практичний, тому до підбору нарядів, подарунків і місця урочистості варто підійти з розумом. Замість того щоб витрачати тисячі гривень на салюти та дорогі апартаменти, орендуйте невеликий котедж. Добова оренда будинку може обійтися дуже бюджетно, якщо всі учасники свята внесуть свою лепту. Та й квартири на Новий рік в складчину не надто вдаряють по бюджету. Почніть грамотно розподіляти бюджет з першої миті прийдешнього року.

домик.jpg

Новорічна міні-відпустка: куди вирушити

У Новий рік хочеться пробувати щось нове або дозволити собі те, що раніше здавалося неможливим. Якщо ви працювали весь рік не покладаючи рук, то новорічні канікули – найбільш своєчасна можливість змінити обстановку. Варіантів, куди відправитися зустрічати рік Водяного Тигра, безліч. Ви помічали, наскільки гарні міста України взимку? Саме час в цьому переконатися на власні очі.

Якщо влітку у вас не склалося з чорноморським курортним відпочинком, все можна надолужити взимку. Новорічна програма Одеси завжди приємно дивує. Приморський бульвар перетворюється на справжню феєрію світла, музики та ароматів. У місті встановлено новорічні інсталяції, працює каток. На знаменитому Привозі особливо відчайдушно і душевно торгуються, а море зовсім іншим поглядом оглядає туристів. Чим не оригінальний спосіб провести новорічні канікули?

дед мороз.jpg

В топі новорічних напрямків – Львів і Київ. Гостинний Львів вже десятки разів був оспіваний в наших матеріалах, тут чарівно як взимку, так і влітку. У Новий рік тут панує атмосфера тотальних веселощів і магії, звідусіль чути запрошення зігрітися і покуштувати смачного. Карантин унеможливив проведення масових гулянь, але це не робить святкові локації менш веселими.

Столиця так само не відстає – Новорічна ніч в Києві завжди масштабна і грандіозна. По всіх районах встановлені фотозони та вбрані ялинки, а заклади пропонують десятки варіантів розваг. А в центрі міста прокладено довгий новорічний маршрут з арт-інсталяціями, атракціонами та зимовими розвагами.

Хочете і ви приєднатися до цього карнавалу емоцій? Поспішайте винайняти житло на добу, адже квартири на Новий рік в Києві розбирають як гарячі пиріжки!

контрактовая.jpeg

Ну і, звичайно ж, Карпати. Це найбільш умиротворений варіант відпочинку і зустрічі майбутнього року. На тлі карпатського лісу, в собачій упряжці, стоячи на лижах або попиваючи чай біля каміна. Кожен знайде в Карпатах то, що йому до душі. Місцеві жителі з року в рік радують своєю гостинністю, пригощають і розважають туристів. А якщо поквапитися і скористатися раннім бронюванням, то можна винайняти житло в Карпатах за дуже привабливою ціною. Свято все ближче, час до нього готуватися!

семья.jpg

Новий рік в Україні по праву вважається найголовнішим святом. Всі вірять в диво і навіть найвідчайдушніші скептики ні-ні та кидають попіл в келих шампанського. Ми бажаємо вам успішного і щасливого Нового року, захопливих подорожей і багато приємних вражень. Успіхів вам у прийдешньому 2022 році!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки