Головна  / Блог / Поради туристам / Новорічні ярмарки в Києві 2022: вирушаємо за подарунками та веселощами

Новорічні ярмарки в Києві 2022: вирушаємо за подарунками та веселощами

Ми всі з нетерпінням чекаємо зимових свят. Уже з грудня в столиці починається карусель різдвяних і новорічних подій. На головних площах відкривають великі ярмарки, де можна купити подарунки та оригінальні штучки, попити глінтвейну та зануритися у святкову атмосферу.

Великий новорічний ярмарок на Софійській площі

Найяскравіший захід щорічно в столиці проходить біля головної ялинки країни. Під стінами Софійського собору встановлюють пухнасту красуню, а навколо розгортаються масштабні гуляння. Пісні, танці, частування і численні інсталяції. А ще багато концертів, на яких для гостей свої хіти виконують відомі музиканти та співаки.

Організацією свята традиційно займається Folk Ukraine і в цьому році киян і гостей міста обіцяють здивувати найбільш незвичайною за останні роки новорічною ялинкою. Тематика Нового року 2022 – казковий ліс. Головна зелена красуня країни буде штучною, встановлять її на величезному казковому пні. Усередині будуть красиві фотозони, потрапити всередину зможе кожен охочий. Навколо ялинки також будуть встановлені тематичні фотозони зі штучними ялинками та різними героями – ельфами, гномами, лісовими тваринами. Не пропустіть це дійство та зустрічайте Новий рік 2022 разом з усією країною! А на сайті Dоba.ua є маса варіантів житла, наприклад, квартира подобово Київ Хрещатик.

софийская площадь елка.jpg

Ярмарок на Контрактовій площі

Велика новорічна ялинка буде встановлена ​​і на Контрактовій площі. Наряджати її будуть прикрасами з елементами Петриківського розпису. Навколо традиційно організовують ярмарок, встановлюють атракціони та сцену для музичних концертів. Також на Контрактовій площі вже не один рік малюків приймає у своєму будиночку добрий дідусь Святий Миколай. А поруч заливають величезний льодовий каток просто неба. Прикупити солодкі сувеніри, продукцію українських виробників або просто помилуватися ялинкою – за всім цим приїжджайте сюди. А квартири подобово Київ на Подолі можете підібрати в нашому каталозі.


Ярмарок в містечку ВДНГ

Трійцю найкрасивіших новорічних ярмарків замикає зимове містечко на ВДНГ. Величезна площа наповниться ароматами випічки та глінтвейну, шумом, сміхом, дзвінкою музикою. Головне – не втратити голову в низці торгових рядів. Тут свої товари представлять всі українські виробники – від сироварів до дизайнерів, тому можна без жартів підібрати ідеальний подарунок для кожного друга і родича.

Зимове містечко ВДНГ відкриває свої двері вже в листопаді. А це означає, що навіть таку величезну площу можна обійти вздовж і впоперек спокійно і розмірено. Скупитися на ярмарку, сфотографуватися у всіх фотозонах, спробувати всі частування, покататися на ковзанці та просто повеселитися. Часу вистачить на все. І житла теж вистачить на всіх – зняти квартиру подобово ВДНГ Київ ви можете в каталозі Doba.ua.

вднх каток.jpeg

Якими в цьому році будуть новорічно-різдвяні свята передбачити складно. Карантинні обмеження можуть трохи затьмарити традиційні веселощі, однак, помилуватися ошатною ялинкою і випити чашечку ароматного глінтвейну зможе кожен.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки