Головна  / Блог / Поради туристам / Новорічний корпоратив 2023: ідеї для корпоративу

Новорічний корпоратив 2023: ідеї для корпоративу

Новорічний корпоратив – хороший привід повеселитися, відпочити та поспілкуватися з колегами у неформальній обстановці. Щоб свято вийшло яскравим і незабутнім, слід приділити особливу увагу його організації.

Якщо бюджет дозволяє, а колектив тільки «за», чому б не спланувати тур вихідного дня замість того, щоб проводити Новий рік 2023 на роботі або в ресторані? Вам до душі така ідея? Тоді ми з задоволенням поділимося з вами добіркою найцікавіших міст для виїзного корпоративу.

Історичний Кам'янець-Подільський

Красиве старовинне місто налаштовує на пізнавальний відпочинок. В першу чергу, в програму слід включити екскурсію по Старому замку. Потім прогуляйтеся площею Вірменський ринок, помилуйтеся соборами, замками та фортецями, якими славиться місто.

У Кам'янці-Подільському багато колоритних ресторанів, галасливих пабів і затишних кав'ярень. Тут можна спробувати каву, приготовану за старовинним рецептом, продегустувати місцеві вина і фірмові страви української кухні.

Де зупинитися: краще заздалегідь зняти квартиру подобово в Кам'янці-Подільському, вибравши кількість кімнат і зручне місце розташування.


Спортивний Буковель

У грудні тут ще зберігаються помірні ціни, а кількість туристів вдвічі менша, ніж на свята. Крім лиж та сноубордів, тут пропонуються альтернативні заняття: катання на санках та снігоходах, сноутюбінг, спуск на троллеї і багато іншого. Відмінна можливість позмагатися і зміцнити командний дух, чи не так?

Після активного дня можна розслабитися в SPA-центрі або в чані, повеселитися з компанією в закарпатській колибі, де вас почастують традиційними карпатськими напоями та стравами місцевої кухні. Обов'язково відвідайте гуцульський ярмарок, де можна не тільки прикупити прикраси, одяг і посуд ручної роботи, карпатські чаї, настоянки, вино, мед, сир, а й добре провести час, поспілкуватися з місцевими жителями і познайомитися з традиціями.

Де зупинитися: зустрічаючи Новий рік в Карпатах, для великої компанії можна орендувати великий котедж в селі Поляниця.


Затишний Львів

Прогулянки по зимовому Львову – одне задоволення. Щороку, починаючи з середини грудня, в центрі міста проходить Різдвяний ярмарок. Тут завжди багато солодощів, виробів ручної роботи, глиняного посуду, одягу і, звичайно ж, ароматних страв і гарячих напоїв. На площі Ринок взимку діє велика ковзанка просто неба. Вечір можна весело провести в одному з найколоритніших закладів Львова, які давно на слуху у туристів завдяки їхній унікальній обстановці та особливій атмосфері.

Де зупинитися: визначившись з тим, де зустріти новий рік у Львові,  житло легко підібрати заздалегідь в будь-якому районі Львова на сайті Doba.ua.


Колоритна Одеса

Традиційне заняття туристів в Одесі в холодну пору року – це прогулянки Дерибасівською та Приморським бульваром, милування Оперним театром. Але крім цього, можна організувати захопливу екскурсію по літературній і кримінальній Одесі, спуститися в підземні катакомби, пройтися одеськими базарами, навчитися торгуватися на Привозі та влаштувати справжній гастротур, щоб познайомитися з одеською кухнею, яка поєднує в собі безліч різних національних традицій. А чого вартий місцевий колорит, одеський говір і неперевершений гумор? Напередодні свята в Одесі проходять ярмарки, фестивалі, концерти, спектаклі та багато інших цікавих подій. Така атмосфера новорічної Одеси точно посприяє згуртованості колективу.

Де зупинитися: Doba.ua пропонує широкий вибір квартир та апартаментів в Одесі, які можна бронювати заздалегідь.


Курортне Берегове

Оздоровчий курорт з термальними водами підійде для колективного релаксу. Чому б і ні? Це хороший привід відновити сили та налаштуватися на новий продуктивний робочий рік. У басейнах вода тепла і має особливий мінеральний склад, тому в них не тільки приємно плавати взимку, але і корисно. З додаткових послуг пропонується трав'яна сауна, соляна кімната, хамам, крижана печера. Комплекс обладнаний всім необхідним для комфортного відпочинку. Також можна організувати оглядову екскурсію по місту і його околицях або з'їздити в Мукачівській замок.

Де зупинитися: житло можна зняти у місцевих жителів в м. Берегове, скориставшись сайтом Doba.ua.


Якщо вам вдасться організувати подорож з колективом, це вже точно запам'ятатися. А колеги будуть ще довго згадувати новорічний корпоратив і ділитися враженнями.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки