Головна  / Блог / Поради туристам / Очікування вильоту – де переночувати в Борисполі?

Очікування вильоту – де переночувати в Борисполі?

Один з найбільш неприємних сюрпризів під час подорожі – затримка рейсу. Як бути готовим до такого форс-мажору і як пережити ночівлю в аеропорту – розберемося разом на прикладі аеропорту «Бориспіль».

Чим зайнятися в аеропорту у вільний час?

Почнемо з того, що потрібно завжди бути готовим до того, що рейс може з якоїсь причини бути перенесений або навіть скасовано. Перш за все, необхідно чимось зайняти себе на час очікування. Що це може бути?

задержка рейса.jpg

1. Інтернет

У будь-якому аеропорту можна під'єднатися до Wi-Fi та заповнити час в улюбленому смартфоні – спілкуючись з близькими людьми або просто «залипаючи» в соціальних мережах. Якщо є бажання, поділіться досвідом і розкажіть про ситуацію, що склалася на своїй сторінці. При наявності Інтернету, у Вас точно не буде найближчим часом питання, що робити в аеропорту якщо нудно.

2. Фотосесія

Коли вже волею долі ви опинилися «заручником» аеропорту, чому б не зробити кілька пам'ятних фотографій? Красива і при цьому безкоштовна локація. Звичайно, краще, якщо ви летите не наодинці. В іншому випадку доведеться обмежитися селфі.

3. Магазини

В аеропортах також багато різних магазинів. Звичайно, ціни в них часто кусаються, але вивчити асортимент вам ніхто не заборонить. Можливо, щось таки й сподобається. До того ж Duty Free ніхто не скасовував.

аэропорт магазины.jpg

4. Споглядання

В аеропортах завжди багато різних людей, починаючи від зовнішності та закінчуючи поведінковими особливостями. Спостерігаючи за ними з боку, часом можна почерпнути чимало життєвих уроків. Крім того, в Борисполі є невелика виставкова галерея, яка теж «з'їсть» трохи вільного часу.

5. Спілкування

Якщо ви товариська людина, то цей пункт спеціально для вас. Тому, якщо в Борисполі затримали рейс, то тут все і так зрозуміло: за розмовою час завжди йде швидше.

6. Книга

Це не тільки найкращий подарунок, як відомо, але й метод цікаво та з користю провести пару годин.

общение аэропорт.jpg

7. Музика

З цим пунктом також все ясно, як і те, що його можна поєднувати з деякими іншими з перелічених.

8. Прогулянка

Прогуляйтеся територією, озирніться. Деякі аеропорти дуже гарні самі собою. А якщо ваш аеропорт знаходиться поблизу від міста, і ви точно знаєте, що затрималися надовго, то кращого приводу для того, щоб зірватися та кілька годин погуляти незнайомим містом, просто не придумати. Заздалегідь дізнайтеся, на чому доїхати в аеропорт і місто відповідно, щоб в останній момент уникнути паніки та суєти, складіть приблизний маршрут.

9. Сон

Нарешті, в аеропорту можна просто поспати. Так і час пролетить непомітно, і ви відпочинете та наповнитесь енергією. У цьому випадку головне – не забути поставити будильник, щоб ненароком не проспати свій рейс.

ожидание в аэропорту.jpg

Що взяти з собою в аеропорт?

Якщо останній варіант – найкращий, то для вас будуть корисними наступні поради. Перш за все, поговоримо про те, що взяти з собою в аеропорт.

По-перше, це може бути надувний матрац, щоб розташуватися з комфортом. Він не займе багато місця, але при цьому врятує вас в найвідповідніший момент. Однак варто враховувати, що в деяких аеропортах спати на підлозі заборонено. В цьому випадку його можна використовувати просто як сидушку, а для сну знадобляться маска для сну та вушні затички, подушка та/або плед.

Пам'ятайте, що в аеропорту зустрічаються злодюжки, тому цінні речі, багаж і техніку перед сном краще або якимось чином прикріпити до себе, або розташувати так, щоб найменша спроба поцупити речі була помітною і розбудила вас. Якщо говорити про «Бориспіль», то щоб уникнути подібних неприємних історій в цьому аеропорту можна заночувати в капсульному готелі GettSleep Boryspil. Він знаходиться безпосередньо в терміналі D – зручно!

капсульный отель.jpg

По-друге, сон – це прекрасно, але нудьгувати в аеропорту в разі форс-мажору, можливо, доведеться довго. Тому захопіть з собою перекус. Як вже було сказано, ціни в аеропортах вище середнього, плюс кафе і магазини на ніч зазвичай закриваються. І добре, якщо в рюкзаку виявляться, наприклад, заготовлені ще вдома сендвічі.

По-третє, довге очікування може посадити ваші смартфон, ноутбук та інші гаджети, включаючи power bank. В аеропорту далеко не завжди є вільні розетки, і в цьому випадку на допомогу прийде трійник. Так ви й собі допоможете, і, можливо, ще комусь, хто також очікує свій рейс.

По-четверте, не забудьте про гігієну: обов'язково мати при собі вологі та звичайні серветки, туалетний папір. Крім того, про всяк випадок запасіться теплим одягом: не завжди в аеропортах комфортна температура, все може стати в пригоді.

чемоданы.jpg

Зупинитися на ніч – в Борисполі або Києві?

Уявімо, що затримка рейсу застала вас в аеропорту Борисполя. В цьому випадку у вас є кілька варіантів: або залишитися в самому терміналі, або підшукати житло в районі аеропорту.

Перш за все, мова йде про Бориспіль як найближче до однойменного аеропорту місто. Житло в Борисполі подобово представлено в різних варіантах – вибір є, але не дуже широкий. Зняти квартиру в Борисполі подобово обійдеться в 600-800 гривень.

Також є близько п'яти готелів біля Борисполя. Вони розташовуються в радіусі двох-чотирьох кілометрів від аеропорту. Однак ціни на них когось можуть відлякати. В цьому випадку можна підшукати більш бюджетні варіанти та, якщо вам це не принесе дискомфорту, зняти кімнату в Борисполі подобово.

отель.jpg

Ну, і не варто забувати, що за 18 кілометрів від аеропорту «Бориспіль» – сама столиця України. Добове житло в Києві зняти труднощів не складе – ринок пересичений пропозиціями. Причому квартира на ніч в Дарницькому районі (станції метро Осокорки, Позняки, Бориспільська і Харківська – від останньої йдуть автобуси безпосередньо в аеропорт) коштує стільки ж, скільки й в Борисполі. Тому де зупинятися – вибирати вам. Відзначимо тільки, що в цілому житло в Києві подобово вартує від 400 гривень за добу.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки