Головна  / Блог / Поради туристам / Огляд ринку: за скільки реально орендувати квартиру у Львові подобово

Огляд ринку: за скільки реально орендувати квартиру у Львові подобово

Львів – одне з найпопулярніших туристичних міст України. В останнє десятиліття його популярність збільшилася в кілька разів. Найбільша кількість туристів традиційно приїжджає сюди восени і на новорічні свята. Само собою, перед поїздкою вони цікавляться, за скільки реально орендувати квартиру у Львові. Doba.ua підготувала огляд ринку подобової нерухомості в західній столиці України станом на травень 2019 року.

Сьогодні знайти 1-кімнатну, 2-кімнатну або 3-кімнатну квартиру в будь-якому районі Львова не складе особливих труднощів, так як на Doba.ua представлено понад 500 варіантів подобово житла від власників. Це означає, що ціна, зазначена в оголошенні, не передбачає додаткових платежів ріелторам і агентствам нерухомості. Для того, щоб домовитися про оренду квартири, яка сподобалася, достатньо зателефонувати власникові за номером телефону, вказаним в оголошенні, або залишити заявку на онлайн-бронювання (якщо дана послуга підключена власником).

Ціни на оренду квартир у Львові

Розглянемо детальніше, за скільки можна зняти квартиру у Львові. Найбільше здають квартир, розташованих у Галицькому районі міста. Попри те, що це історичний центр, тут можна знайти добове житло за дуже демократичною ціною. Самим бюджетним варіантом буде міні-готель або хостел. Мінімальна ціна за проживання тут становить 100 грн за спальне місце в загальній кімнаті, а максимальна - 600 грн за невеликий номер на двох. Такий вид подобового житла найбільше підійде для студентів, які приїхали до Львова на вікенд.

Однак серед туристів найбільшою популярністю користуються 1-кімнатні квартири. На сайті вони складають 55% від загальної кількості подобового житла. Ціни на оренду таких квартир у Львові коливаються від 400 і до 1500 грн за добу. Найчастіше висока ціна означає близьке розташування житла до історичного центру міста та визначних пам'яток. Але це не завжди закономірність. Квартира з якісним ремонтом в прицентральних районах може коштувати стільки ж, скільки і в центрі. У такому випадку вибір буде залежати від того, до якого рівня комфорту прагнуть відпочиваючі. Також на ціну впливає і день, на який потрібна квартира. Так, на вихідні дні ціни на квартири зазвичай вище, ніж у робочі. Станом на 1-й квартал 2019 року однушка у Галицькому районі, де зможуть розташуватися від 2-х до 4-х чоловік, у вихідний день у середньому обійдеться в 800 грн, а середня ціна 1-кімнатної у віддаленому районі Львова - 500 грн. Розкид цін на 2-кімнатні квартири становить 550-2200 грн. На 3-кімнатні -750-2500 грн на добу.

На сайті представлені і спеціальні пропозиції. Так, варто зупинити свій вибір на дворівневих апартаментах на 8 осіб, розташованих в історичному Личаківському районі, за 1000 грн на добу, якщо ви збираєтеся до Львова великою компанією.

Оренда квартир у Львові на Новий рік

Перед новорічними святами ціни на добову оренду квартир у Львові зазвичай виростають в 2,5-3 рази, а бронювати їх починають за 1,5-2 місяці до свят. Тому якщо ви плануєте зустрічати Новий рік в цьому місті, радимо заздалегідь подбати про оренду житла. Для цього можете скористатися нашим сервісом онлайн-бронювання житла у Львові на Doba.ua.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки