Головна  / Блог / Куди поїхати? / Оригінальна вечеря – топ оригінальних кафе Києва

Оригінальна вечеря – топ оригінальних кафе Києва

Ресторани з оксамитовими диванами і кафешки з одиноким нудьгуючим офіціантом вже не актуальні. Зараз люди шукають, де смачно годують і пропонують хороший алкоголь, для них важлива атмосферность. Запам'ятати візит до Києва, змінити обстановку після робочих буднів або поповнити колекцію фотографій. Не важливо, якою метою ви керуєтеся – цікавого є у нас. Doba.ua зібрала для вас п'ять незвичайних закладів Києва, в яких можна відзначити прихід зими.

«Оселедцева» на Подолі

Нещодавно в столиці відкрилося безпрецедентне заклад з простодушним назвою «оселедцева». Оупенспейс, доброзичливий персонал і вражаючий вибір страв з риби. Чи не суші і смаженим коропом єдиними, як то кажуть.

Гостей пригощають абсолютно божевільним меню – страви з 30 видів риби. З оселедця, тюльки, макрелі і їм подібних готують як звичний форшмак, так і (раптом!) тортики. Незважаючи на те, що заклад працює з кінця жовтня, він вже зібрав масу позитивних відгуків. Хочете спробувати щось нове і підняти гемоглобін заодно? Тоді вам точно сюди!

Місце зустрічі: вул. Ярославська, 5/2.

Вас обслужать: цілодобово.


«Стейкхаус» на Володимирській

Всесвіт еко-мінімалізму з ароматним м'ясом. Живий джаз і багато соковитого м'яса. Комфортний простір і ще більше м'яса. Це той випадок, коли можна захоплюватися не тільки кухнею, а й усім, що навколо.

На площі в 1 000 метрів квадратних, обробленою бетоном, деревом і мармуром, вам подадуть кращі соковиті біфштекси, ароматні кебаби і, звичайно ж, запашні стейки. Фішка закладу - незвичайні солоні еклери. А якщо запити це все келихом вина, якого тут близько 100 позицій, то ця вечеря з упевненістю можна назвати найкращим.

Місце зустрічі: вул. Володимирська, 49-а.

Вас обслужать: з 12:00 до 00:00.


«Кабачок на бочок» на Дарниці

Будинок догори ногами – вже широко поширена інсталяція в усьому світі. В Україні таких будинків п'ять, і сімейний ресторан недалеко від парку Партизанської слави з інтересом перейняв задумку. Відмінний заклад для сімейного відпочинку – тут і паб для батьків, і дитяча кімната на горищі.

У ресторані подають українську, європейську та японську кухню, влаштовують тематичні заходи для всієї родини. І тепер не обов'язково їхати в Буковель, щоб подивитися на будинок «догори дном». Дивовижне і смачне поруч.

Місце зустрічі: вул. Славгородська, 23.

Вас обслужать: в будні з 10:00 до 24:00, у вихідні з 10:00 до 2:00.


«Mushlya Bar» на Хрещатику

Сім'я ресторанів Gastrofamily під керівництвом Дмитра Борисова давно завоювала любов українців. Чи не кожен бачив на Хрещатику довгі черги біля бару «Білий налив», що належить цій мережі. На радість киянам і гостям столиці Дмитро відкрив ще один бар – «Mushlya Bar».

Система обслуговування схожа з «Білим наливом» – всі страви в меню за однією ціною. Але кухня зосереджена на морепродуктах - мідії, устриці, равлики, креветки, сендвічі та бургери з рибою. За будь-яке частування або келих вина ви заплатите всього 39 гривень, за пляшку ігристого – 139 гривень. Обслуговування оперативне, ціна доступна, формат незвичайний. Як вам ідея спробувати бюджетний бургер з креветками в центрі столиці?

Місце зустрічі: вул. Хрещатик, 25.

Вас обслужать: з 10:00 до 23:00.


«De Bosch» на Бессарабці

Скільки разів на день ви грішите? А скільки разів ви, чесно, отримуєте від цього задоволення? Навіть найбільшим паїнька хоч раз потрібно піддатися спокусі. І зробити це можна в тематичному закладі, яке уособлює «Сад земних насолод».

Стіни в барі розписані одеськими художниками за мотивами знаменитого триптиха Ієроніма Босха. І три зони – Рай, Чистилище і Пекло. Основна ставка робиться на алкоголь, який в тутешньому меню поділений на категорії 7 смертних гріхів. У прикуску – легкі салати, закуски і стейки без спецій. А ще тут точно вийдуть самі соковиті фотографії для Інстаграма.

Місце зустрічі: вул. Шота Руставелі, 12.

Вас обслужать: в будні з 18:00 до 1:00, у вихідні з 18:00 до 5:00.


Даруйте собі вечори відпочинку незалежно від дати на календарі. Балуйте смачними стравами і насолоджуйтеся незвичайними місцями. Адже, як відомо, в світі, який стає все більш роз'єднаним, ресторан – місце, де ми відчуваємо себе як вдома і постійно повертаємося.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки