Головна  / Блог / Поради туристам / Лайфхаки для студентів: як орендувати квартиру подобово

Лайфхаки для студентів: як орендувати квартиру подобово

Житло для студента - це гуртожиток. Але бувають випадки, коли і студенту потрібно зняти квартиру. Наприклад, для того, щоб відсвяткувати день народження або поселити родичів, що приїхали у гості. Як орендувати квартиру студенту в такому випадку і легко домовитися з її власником? Розглянемо ці та інші варіанти короткострокової оренди для студентів більш докладно.

Оренда квартири для вечірки

Не обов’язково для свята орендувати подобово пентхаус з джакузі. Можна знайти двох-або трикімнатні апартаменти, призначені для організації вечірок. Багато власників забороняють правилами проведення різноманітних заходів у себе в квартирах, тож такі квартири не підійдуть для вечірки. Деякі зовсім не проти влаштування свята у їх помешканні. У вартість такого житла вже будуть включені послуги клінінгової компанії, тому про його прибирання після можна не переживати. На Doba.ua таке житло можна знайти, вибравши пункт «Підходить для проведення заходів» в розділі фільтра «Правила».

Оренда квартири на Новий рік

Для того, щоб знайти підходящий за ціною, розташуванню і комплектації варіант квартири на Новий Рік, цим питанням необхідно турбуватися заздалегідь, бажано, за кілька місяців до свята. Якщо почати пошуки квартири для Нового року у грудні, може виявитися, що вільних апартаментів вже немає або за них будуть просити невиправдано велику суму.

Оренда квартири для романтичного побачення

Крім свят, є й інші приводи, коли студенту може знадобитися подобова оренда квартири. І головний з них – романтичний. Будь то вікенд в іншому місті, один вечір або зовсім коротке побачення, орендоване житло дозволить закоханим усамітнитися, забувши про всі мирські турботи. Для цього ідеально підійдуть затишні однокімнатні квартири з панорамним видом в історичному центрі міста.

Оренда квартири для родичів

Але буває так, що до студента в гості несподівано нагрянуть або цілком очікувано приїдуть родичі. Щоб не селити маму з татом або бабусю з дідусем у гуртожитку, довго умовляючи коменданта, можна орендувати для них квартиру. Цей варіант дозволить поїсти смачної домашньої їжі і провести час у колі родини, не витрачаючись на готельний номер. Рекомендуємо вибирати квартири, укомплектовані побутовою технікою і кухонним приладдям, встановивши потрібні фільтри в розділі «Зручності».

Оренда квартири на час сесії

Коли у студента-заочника починається сесія, крім думок про її успішну здачу, у нього в голові рояться і інші, не менш важливі: як знайти житло і скільки це буде коштувати. Отримати місце у гуртожитку найчастіше завдання не з легких, а то і зовсім неможливих. Простіше, а іноді навіть дешевше, зайнятися пошуками подобового житла. Крім того, проживання в окремій квартирі допоможе зосередитися на підготовці до іспитів. Зняти квартиру дешево без проблем можна на Doba.ua, зателефонувавши напряму власникові чи забронювавши квартиру онлайн.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки