Головна  / Блог / Поради туристам / Переваги добової оренди квартир

Переваги добової оренди квартир

Люди, які вирушають в інше місто, частіше віддають перевагу оренді квартир подобово, а не готелям. У чому переваги і як правильно самостійно зняти житло в чужому місті, читайте в блозі Doba.ua.

Комфортне житло — перше, про що піклується кожен з нас, відправляючись в інше місто. У нинішній економічній ситуації українці більш скрупульозно підходять до вибору варіанту розміщення і займаються плануванням поїздок самостійно. 


Станом на 2016 рік на Doba.ua представлено більше 22 000 варіантів житла. З кожним роком їхня кількість лише збільшується. Це означає, що добова оренда користується попитом і розвивається хорошими темпами. 

Самостійно, без посередників і переплат, забронювати квартиру можна за допомогою нашого сайту. Достатньо вибрати місто, кількість кімнат, необхідні зручності і ціновий діапазон і вже з представлених варіантів по фото вибрати, те, що вам підходить.


По-перше, це ціна. Добова оренда квартир — розумний варіант для економії коштів. Якщо порівнювати з готелями, то орендарю при заселенні не треба платити за кожну людину окремо. У кожній квартирі є обладнана кухня, що дозволяє заощадити на харчуванні. Наявність пральної машинки і праски дасть можливість не користуватися послугами таких додаткових сервісів, як пральня або хімчистка.

Правда, в деяких випадках питання економії не настільки важливе: іноді люди шукають ексклюзивність, зручне розташування, затишок, тишу та інше.

Отже, другою важливою перевагою є комфорт. Приїжджаючи в чисту квартиру з ремонтом і всіма необхідними зручностями, ви зможете відпочити від довгої дороги, не відволікаючись на настирливих консьєржів.

Щоб забронювати житло та уникнути певних незручностей, обирайте квартиру відповідно до цілей вашого візиту, яка повністю підходить за ступенем комфорту, технічним оснащенням та загальним станом. На сайті представлені фотографії, які показують стан квартири, планування. Також звертайте увагу на коментарі і відгуки людей, які вже зупинялися у цій квартирі. 


Під час поселення зверніть увагу на справність сантехніки, розеток, побутових приладів, наявність лампочок.

Також заздалегідь уточніть, чи зможуть господарі надати всі необхідні документи, що підтвердили б ваше проживання в квартирі у випадку, якщо мета візиту  — відрядження.

Якщо якість проживання в квартирі вас задовольнила, обговоріть з господарем питання можливої ​​знижки у випадку повторного візиту.

З орендою квартир подобово подорожі стають ще ближчими та доступнішими.
На сайті Doba.ua представлений найширший вибір приватного житла в кожному
регіоні України.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки