Головна  / Блог / Куди поїхати? / Пляжний відпочинок біля лісу – загар у нестандартних умовах

Пляжний відпочинок біля лісу – загар у нестандартних умовах

За перевагами у відпочинку люди діляться на два типи – одні воліють засмагати під літнім сонцем на білому піску, а іншим подавай пікнік біля лісу з багаттям і співом птахів. А що, коли ми вам скажемо, що ці варіанти можна об'єднати? Безмежні простори України мають у своєму розпорядженні пляжі, навколо яких шумить своїми кронами хвойний або листяний ліс. Збирайте валізи скоріше, попутно вибираючи куди відправитися на відпочинок на море.


Коблево, Миколаївська область

І скільки б не писали про відпочинок в Коблево, курорт все ще може і хоче дивувати. Найекологічніший, найкомфортніший, найтепліший, найгостинніший. У це село неподалік від траси Одеса-Миколаїв круто приїжджати як з дітьми, так і молодіжною галасливою компанією. Аквапарк, луна-парк, дельфінарій, ресторанчики, танцполи. Навколо них – нові висококласні пансіонати, приватні будиночки гостинних місцевих жителів. До слова, в Коблево житло знайдеться на будь-який смак і гаманець. А навколо всього цього – соснові дерева. Запаморочливий букет ароматів моря і соснового лісу не тільки оздоровлює, а й буквально занурює в стан медитації. Якщо це не рай на землі, тоді що?

Коблево відпочинок на пляжі

Лебедівка, Одеська область

Купатися і засмагати ж, по суті, можна не тільки на морському узбережжі. У селі Лебедівка не меншою популярністю користується лиман Бурнас. Як то кажуть, лиман – це не тільки цінний відпочинок, але й оздоровлення. Грязі, вода, та й самі випаровування поправлять ваше здоров'я. Не маєте потреби в оздоровленні? Прогуляйтеся по дубовому або сосновому лісу, позасмагайте на пляжі піщаної коси або поспілкуйтеся з доброзичливими місцевими. Ніякого шуму і нічних дискотек, лише релаксація і єднання з природою.

відпочинок у Лебедівці

Вилкове, Одеська область

А ще під Одесою є чарівне містечко на воді. Крім того, що поміж людей Вилкове називають «українська Венеція», окремий кайф цієї місцевості – максимальна автентичність. Тут в комфорті сусідять сучасні туристи і старовіри, чиї предки в середині XVIII століття заснували містечко на воді. У буквальному сенсі, між будинків пролягає не пильна стежка, а блакитний канал. А ще пляж поруч з Дунайським біосферним заповідником. Засмагати, смажити шашлики, рибалити, плавати на човнах, гуляти по лісі, купатися в Дунаї і в Чорному морі і просто радіти літнім дням, при цьому зняти житло в Вилково подобово набагато дешевше, ніж в курортних містечках.. Жодної відпустки не вистачить, щоб повною мірою насолодитися всіма варіантами відпочинку.

Вилково відпочинок на пляжі

Шацькі озера, Волинська область

Легендарний Шацький національний парк і його зірка, озеро Світязь, щорічно приймає сотні сотень гостей. І залиште осторонь кліше, що відпочинок в Україні влітку може бути тільки на спекотному пляжі Одеси або Бердянська. Відпочинок на Шацьких озерах стане захоплюючим досвідом для вас і ваших малюків. Національний парк, крім Світязя, іскриться ще 29 озерами. Навколо найбільших з них насипані піщані пляжі, на яких можна засмагати або навіть поставити намети. Не хочете жити в наметі? Ласкаво просимо в пансіонат, в мотель або в приватний будинок місцевих жителів! А, скупавшись і позасмагавши, обов'язково прогуляйтеся в легендарні волинські ліси. Магію цих місць не замінить ніякої середземноморський курорт.

пляж на Шацьких озерах

Блакитні озера, Чернігівська область

Так, ми настійно рекомендуємо вам відпочинок на озері. Це незвично, це екологічно, це оздоровлює. А ще таке дозвілля пропонує нестандартні розваги для дітей. Уявіть тільки – в центрі соснового лісу, під променями сонця, іскриться гладь трьох озер в Чернігівській області. Навколо – чисті пляжі, дитячі майданчики, дерев'яні будиночки і майданчики для кемпінгу. І тиша. Чистим повітрям можна надихатися на весь рік вперед, а енергією української природи зарядитися до наступної відпустки сповна. Між іншим, відмінний шанс топ-менеджеру великої ріелторської фірми нарешті випробувати подарований спінінг і освоїти рибалку.

пляжі на Блакитних озерах

Вже давно база відпочинку на морі уявляється у свідомості українців як задушливий будиночок під палючим сонцем, заповнений комарами і запахами сусідніх кафе. Якщо гучними звуками і ароматами цивілізації ви наситилися за робочий рік, то саме час щось змінювати. Збирайти валізу, брати сім'ю і їхати на природу. Купатися в морі, милуватися лісами і дихати на повні груди!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки