Головна  / Блог / Куди поїхати? / Подорож – найкращий подарунок дівчині на 8 березня

Подорож – найкращий подарунок дівчині на 8 березня

Що потрібно подарувати дівчині на 8 березня? Непросто підібрати хороший подарунок: черговий букет із цукерками викликає оскому ще з часів школи, як і побажання "простого жіночого щастя". Насправді воно мало чим відрізняється від чоловічого. Тому варто презентувати дівчині те, що мрієте самі. Найкращий подарунок для дівчини на 8 березня – звичайно, подорож. Яскраві емоції, нові місця, круті враження – чи це щастя? Давайте подумаємо, куди поїхати на 8 березня в Україні.

фото 1 путешествие.jpg

Вихідні 8 березня 2022

Починаючи з 2017 року зі списку офіційних свят хочуть виключити Міжнародний жіночий день, але поки що цього не відбувається. 2022 року ми знову зі спокійною душею відзначаємо 8 березня. Україна вихідна цілих 4 дні з 5.03 до 8.03. Цілком можна запланувати невелику подорож. 

Якщо через карантинні заходи у вашому місті скасують якісь івенти, ви завжди вільні махнути кудись відзначати Міжнародний жіночий день. Де святкують особливо весело та яскраво цього року? Зараз дізнаємось.

выходные.jpg

Куди поїхати на 8 березня 2022

Плануючи подорож у березні, хочеться більше романтики. Розглянемо найпопулярніші локації серед закоханих.

Українській столиці ми присвятили весь останній розділ статті, а тому зараз сфокусуємось на інших варіантах. Лідирує у переліку міст-романтиків Одеса. Є низка переконливих аргументів для відвідування курортної столиці закоханими.

  1. Море. 

Ніщо так не підігріває почуття, як солоний бриз та мальовнича водна гладь. Прогулянки по набережній і по остиглих за зиму пляжах, вдихання пряного повітря, щирі заходи - все це оцінять романтично налаштовані туристи.

  1. Теплий клімат.

Одеса однією із перших зустрічає весну. Її особливий курортний клімат сприяє прогулянкам.

  1. Веселі.

На правах курортного міста Одеса галасливо проводить свята. 8 березня не є винятком. У розпал свята в Театрі музкомедії виступить Тіна Кароль з грандіозною програмою. 5 березня можна буде послухати хіти Modern Talking та легендарного поп-ідола минулих років Томаса Андерса. 7-го числа романтичні балади виконає Арсен Мірзоян, а 9-го зіграє відома піаністка Keiko Matsui. 4 березня свою Love Story розповість скрипаль Святослав Кондратьєв. 

Тепер ви знаєте де відсвяткувати 8 березня. В Одесі буде тепло, весело та романтично. Влаштуйте собі морський уїк-енд. Не забудьте винайняти квартиру на добу в Одесі, щоб відпочити з комфортом. У цьому допоможе зручний сервіс аренди Doba з пропозиціями від господарів.

Не менш вражаючою, а може й більше, виявиться поїздка до Львова на 8 березня. Тут кожна кав'ярня надихає романтичні визнання. На вас чекають зворушливі прогулянки європейськими вуличками, неспішні милування приголомшливою архітектурою, затишні посиденьки в місцевих кафе, просочених шоколадом та кавою.

львов весна.jpg

Тут стільки визначних пам'яток, що ви навряд чи встигнете подивитися все навіть за кілька днів. Щоб нікуди не поспішати, вирішіть питання проживання. До ваших послуг квартири у Львові подобово.

В рамках більш бюджетного відзначення можна звернути увагу на інші локації. Наприклад, Тернопіль. Тут більш доступні ціни в ресторанах і кафе, а місць для прогулянок анітрохи не менше. Обов'язково відвідайте Острів кохання посеред Тернопільського ставка, з'єднаний з "великою землею" найромантичнішим з містків.

Також вам сподобається поїздка до Чернівців або Кам'янця-Подільського. Ці міста розділяє всього годину їзди, тому є сенс зупинитися в одному і відвідати за кілька днів. Чернівцях приваблюють чарівною європейською атмосферою. У Кам'янці-Подільському романтика інша – більш давня, середньовічна.

Якщо ви є пара гурманів, вам сподобається гастротур. Найколоритніша та недорога кухня на Закарпатті: Мукачево, Ужгород, Хуст тощо. Місцеве меню поєднало традиції різних народностей, які мешкають по сусідству. Готуйтеся скуштувати воістину небачені делікатеси: бограч, бануш, кнедліки, лоджії. Та й природних визначних пам'яток тут чимало – є де розтрясти обід.

каменец.jpg

Міжнародний жіночий день: святкування в столиці

Найкраще місце, де відзначити 8 березня – Київ. Зараз ми в цьому переконаємося, але перш за все нагадаємо, як важливо заздалегідь вирішити питання проживання. Ваша ідеальна квартира у Києві на добу зачекалася.

женское ралли киев.jpg

Центральною подією буде жіноче ралі Хрещатиком. Автоледі проїдуть колоною центральними вулицями. Їм вторять пішохідні панночки зі щорічною “жіночою ходою”.

У планах також низка концертів. Шуфутинський, Мачете, Tricky, Jamala, Михайло Грицкан та навіть Wolfheart поспішають привітати з Міжнародним жіночим днем. Стільки цікавих заходів. А ще хочеться погуляти містом, повечеряти при свічках в одному з місцевих кафе, поглянути на Дніпро. На все про все знадобиться не один день, тому вирішити питання житла - must do.

квартира киев.jpg




Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки