Головна  / Блог / Куди поїхати? / Подорожуємо на батьківщину українських зірок

Подорожуємо на батьківщину українських зірок

Надихнутися на звершення і реалізацію свої мрій можна, вирушивши в мальовниче місце. В Україні подібних барвистих куточків так багато, що важко визначитися. А що, якщо ми запропонуємо вам відправитися по місцях юності популярних нині українців? Хто знає, можливо, ті куточки, які надихнули їх, надихнуть і вас на звершення!

Батьківщина Монатика

Один з найбільш полярних музикантів сучасності Діма Монатик народився в Луцьку, де провів все дитинство і юність. Особливо він любив гуляти по центральній площі міста, де одного разу і побачив брейк-дансерів, що надихнули його на подальшу кар'єру. Ще, прогулюючись від Міжрегіональної академії управління персоналом, майбутня зірка заглядав в кондитерську «Мрія», яку з теплотою згадує і донині. Пройдіться по Ринковій площі та, звичайно ж, не обійдіть увагою головну місцеву визначну пам'ятку – замок Любарта.


На Оболонь за Шевченком

Легендарний український футболіст Андрій Шевченко народився в селі Двірківщина під Києвом. До сьогоднішнього дня там стоїть фамільний будинок, де живе сім'я спортсмена. Але основну частину дитинства і юності Шевченко провів на Оболоні в столиці. Школа №216 все так же працює, будинок поруч зі школою, де жила сім'я футболіста, все так же стоїть. Але в пошуках натхнення можна пройтися по Оболоні та спробувати побачити місцеву красу очам чемпіона – і Облонську набережну, і залізобетонний Кесон, і неймовірно мальовничу Пущу-Водицю.


Потрапити в «Квартал» Зеленського

Чинний президент України та одна з найбільш обговорюваних осіб українського ТБ Володимир Зеленський народився і всю юність прожив в Кривому Розі. Втім, це вже для багатьох давно не секрет. І вам буде, що побачити в найдовшому місті Європи – навіть той самий 95 квартал (одна з центральних місцевостей Кривого Рогу). Один з центральних районів міста зараз пропонує гостям безліч фудкортів, торговий центр, жваві вулички, заповнені молоддю. У пошуках сценарного або гумористичного натхнення прогуляйтеся по Ботанічному саду і загляньте в човнову станцію.


Юнацька батьківщина Вінника

Олег Винник без жартів є одним з найпопулярніших виконавців останніх років. Народився співак в селі Вербівка в Черкаській області. Краса місцевої природи ні на дещицю не зів'яла через стільки років, але затримуватися в селі надовго не доведеться. Прогулятися вулицями, підспівуючи хітам Вінника, можна в Каневі. Саме там, в училищі культури, майбутня зірка навчалася в юні роки. Розспіватися або написати кілька поетичних строф для майбутнього хіта можна, відвідавши Канівський заповідник.


За хмельничанкою Никитюк

Народна улюблениця Леся Никитюк народилася в місті Хмельницькому. Відвідавши це місто, можна цілком перейнятися його безтурботним настроєм. Найбільший ринок країни чудово практикує красномовство, а краса Ботанічного саду і парку Франка порадують навіть найбільш простацьких естетів. Майбутня ведуча дуже любила своє місто і часто гуляла в центрі міста з друзями, цей маршрут до площі Незалежності можете повторити й ви.


Львів в стилі Вакарчука

Хоч і народився Святослав Вакарчук в місті Мукачево, яке прекрасне в будь-яку пору року, пік його творчості відбувся в культурній столиці України. Хоча, в Мукачево ви можете заглянути на фестиваль вина – важливо лише заздалегідь забронювати житло, бо може на всіх гостей і місця не вистачити. А ось відчути себе майбутнім рок-ідолом України можна, відвідавши Львівський університет, де навчався Святослав, прогулятися вздовж пам'ятників. Ну і, звичайно ж, заглянути в один з пабів, на імпровізований концерт місцевої групи. Хто знає, може на тій невеликій сцені народиться нова легенда української музики.


Неспортивна батьківщина Ломаченко

Один з найуспішніших боксерів останніх років Василь Ломаченко народився в Одеській області – в неймовірно гарному та автентичному місті Білгород-Дністровський. Свою спортивну кар'єру майбутній чемпіон починав серед великої кількості старовинних будівель. Гуляючи вздовж стін Аккерманської фортеці, дихав свіжим повітрям у парку Перемоги. Також обов'язково прогуляйтеся уздовж старовинних казарм і занедбаних особняків!




Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки