Головна  / Блог / Куди поїхати? / Романтична атмосфера: де повечеряти в Дніпрі?

Романтична атмосфера: де повечеряти в Дніпрі?

Дніпро – великий промисловий центр, який не асоціюється з романтикою. Але варто придивитися і стає зрозуміло, що це місто здатне зворушити навіть найміцнішого туриста. Про найбільш романтичні місця в Дніпрі, читайте в нашому матеріалі.

Красиві місця Дніпра для двох

Перше, куди варто вирушити за романтикою – Дніпропетровська набережна. Вона складається з трьох частин, загальною протяжністю майже тридцять кілометрів. Це найдовша набережна Європи, уздовж якої є зелений бульвар, велика кількість ресторанів з літніми терасами, скульптури та найдовша в Україні лавка. Туристичним магнітом набережної є світломузичний фонтан «Білий лебідь». Завдяки оригінальній конструкції, фонтан в дії схожий на лебедя, що злітає.

набережная.jpg

Прогулявшись уздовж Дніпра, через пішохідний міст можна потрапити на Монастирський острів – одне з найкрасивіших місць Дніпропетровська. Локація притягує зеленими алеями та красивими краєвидами на Дніпро. Тут є кафе з відкритими терасами, парк атракціонів і колесо огляду. Але найцікавішою точкою острова в теплу пору року вважається водоспад «Поріг ревучий».

водопад.jpg

Монастирський острів – частина парку Шевченка. Насолодившись шумом водоспаду, можна податися туди. Це один з найстаріших парків, «пронизаний» затишними алеями. Тут багато лавочок, влітку працює фонтан. Прикраса парку – оглядовий майданчик, звідки відкривається гарний краєвид на набережну та острів.

Плануючи приїхати в Дніпро на вихідні, зупинитися буде зручно в центральних районах. Винайняти житло в центрі Дніпра подобово можна на сайті Doba.ua.

монастырский остров.jpg

Ще одне місце, де можна вдвох погуляти в Дніпрі – ботанічний сад Дніпропетровського національного університету. Навесні сад особливо прекрасний, тут розпускаються магнолії, цвітуть півонії, кінський каштан, японські вишні, гліцинія китайська. А якщо захочеться ще більшої екзотики, можна відвідати оранжерею і побачити, як ростуть манго, фейхоа, фініки та багато інших рослин з Африки й Південної Америки.

ботсад.jpg

Завершує добірку місць, куди піти з коханою буде цікаво, – яхт-клуб «Січ». Це порівняно новий парк, на території якого живуть різні птахи й тварини. Качки, лебеді, гуси, козлики та баранці вільно гуляють доріжками парку, їх можна годувати та фотографувати. Відпочити після прогулянки можна в кафе або на пуфиках на газоні. А якщо захочеться активностей, можна орендувати сапи або каное.

яхт-клуб.jpg

Варіантів, що можна подивитися в Дніпрі багато, але яке побачення без романтичної вечері? Далі розглянемо романтичні заклади Дніпропетровська для оригінального побачення з дівчиною.

Кращі ресторани, щоб залишитися наодинці

Вихідні – відмінний привід, щоб організувати романтичний вечір для двох. Дніпро – одне з найбільших сучасних міст України, а тому варіантів як провести час і де організувати побачення тут безліч. Нижче розглянемо кілька ресторанів, де можна затишно усамітнитися.

ресторан.jpg

Один з популярних – Coast Restaurant & Lounge. Романтичний заклад на березі Дніпра з приголомшливим краєвидом. Тут є кілька залів: вишуканий поруч з винної стіною, комфортний диванний і класичний. У теплу погоду можна затишно розміститися на літній терасі. Заклад Coast є частиною ресторанної сім'ї, куди також входять ресторани «Репортер'» і «Артист». Кожне з них має свої фішки, але всіх об'єднує смачна кухня та приємне обслуговування.

коаст.jpg

Ще один цікавий заклад – ресторан «Карусель» на вулиці Набережна Перемоги. Тут є великий банкетний зал для свят, галасливий паб, де подають крафтове пиво, лаунж-бар, де можна усамітнитися і смачно повечеряти під тиху ненав'язливу музику, літня тераса. Періодично в «Каруселі» проводять тематичні вечори та шоу-програми.

карусель.jpg

У Дніпрі є багато хороших закладів, але по-справжньому безпрограшним варіантом для побачення стане романтична вечеря на даху. Організувати її можна в центрі «Менора». До послуг гостей пакетна пропозиція, яке має в себе сервування і декорування столу, вечерю на дві особи, музичний супровід і обслуговування офіціантом. Весь Дніпро як на долоні буде тільки два вас двох.

менора 1.jpg

Організувати романтичну вечерю можна і самостійно, знявши затишні апартаменти. Підібрати ідеальну квартиру для романтичного вечора можна в каталозі Doba.ua. На сайті представлені як квартири подобово Дніпро лівий берег, так і варіанти житла на правому березі.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки