Головна  / Блог / Куди поїхати? / Романтичні міста України: де закохуватися та зізнаватися 14 лютого?

Романтичні міста України: де закохуватися та зізнаватися 14 лютого?

Любов прекрасна у своїх проявах. В День всіх закоханих якось особливо відчувається романтика, почуття загострюються, і всі ці рожеві сердечка так привабливо поблискують з вітрин. Освіжити почуття або просто усамітнитися з коханою людиною, втекти від усіх -– чудова нагода взяти квиток в інший кінець країни. Романтичних куточків вистачає з лишком, вибирайте найзатишніший!

Найромантичніші міста в Україні

Тихі вулички Львова, наповнені ароматом кави та шоколаду, контрастний Івано-Франківськ, Одеса, що завжди надихає гумором, – українські міста зберігають в собі не тільки багатовікову історію, але й неймовірну кількість романтичних пригод. Вибирайте вподобаний напрямок та залиште там частинку власної історії кохання.

Романтична класика Львова

Хто ж зможе посперечатися з романтикою культурної столиці України? Викладені бруківкою вулиці, аромати кави, шоколаду та пахощів. Кожна вуличка, кожен фасад – це історія, легенда та зовсім трохи магії. Львів сам схожий на романтичного чоловіка. Він настільки ж щирий, мрійливий, здатний дивувати та захоплювати дух своєї обраниці кожну хвилину. Зачаровувати розповідями під час прогулянки Площею Ринок, клястися у вічному коханні під стінами Собору Святого Юра або співати запаморочливі серенади на порозі Оперного театру. Кожен львівський сценарій буде безпрограшним! Для більшого комфорту під час романтичного вікенду рекомендуємо орендувати квартиру в центрі Львова на добу.


Івано-Франківська закоханість

Чарівний Івано-Франківськ нітрохи не поступається романтикою французьким дворикам та однозначно входить до списку найкрасивіших міст України. Як влюбливий парубок, він грає на контрастах і дивує. То модернові пам'ятники, мальовничі мурали та арт-хаусні тематичні кав'ярні, а то раптом старовинні будівлі як з архаїчних листівок. І запаморочливе відчуття захвату з оглядового майданчика Ратуші. І умиротворення паркової природи. І невичерпна приязність місцевих жителів на стометрівці. Тільки встигайте захоплюватися, набиратися емоцій і примножувати їх своїми почуттями.


Веземо свою королеву до Кам'янця-Подільського

Примхлива ваша дама серця або покірлива, відвезіть її до Старого замку Кам'янця-Подільського. Нехай відчує себе Попелюшкою в фіналі чарівної казки. Середньовічні стіни, що зберігають у своїх коридорах багатовікові історії про кохання, собори, які благословляють на вічне кохання та надихають своєю величчю на сміливі вчинки. Більше, ніж старовинних будинків, тут тільки ресторанів і кав'ярень. Заклади допоможуть задовольнити гастрономічні потреби вашої дами та смачно відзначити 14 лютого.

каменец старый замок вечер.jpg

Веземо свою Сарочку до одеського моря

З душею, з колоритом, з ароматом морського прибою та безмежним затишком Одеса зустрічає своїх гостей круглий рік. І не вірте чуткам, що взимку на узбережжі холодно. Як може бути холодно, коли під час прогулянки по Одесі вас гріє пристрасть і теплі руки коханої людини? Воронцовська колонада та Міст кохання, пам'ятник Амуру й Психеї, похмурі сквери та широкі алеї, що світяться вогнями. Вуличні музиканти, відбивання місяця в заледенілих хвилях, смачна вечеря від місцевих віртуозних кухарів. Одна складність – увезти кохану з Одеси назад після свята. Комфортне житло біля моря можна підібрати в каталозі подобової оренди на Doba.ua.

одесса вечер.jpg

Дорогоцінні хвилини в золотоглавому Києві

Живий, наповнений туристами, кар'єристами, ідеалістами Київ завмирає, варто йому вловити захоплений шепіт закоханих. Що ви будете загадувати Фонтану бажань – вічну любов або якнайшвидше весілля? Про що будете лепетати коханому, обнявшись на вершині Замкової гори? Скільки ваших поцілунків вкриють гілки Маріїнського парку? А скільки передзвонів щасливого сміху почує магічний Андріївський узвіз під час побачення в Києві? Все це – ваша столична історія, секрети якої Київ з любов'ю та трепетом збереже у своїх скверах і ресторанчиках. Продовжити романтичну казку можна, орендувавши квартиру на добу в Києві.

киев.jpg

А раптом так склалося, що прийдешнє свято вам належить зустріти на самоті, ми віримо, що в середині лютого флюїди Амура витають по вулицях. І вам теж підійдуть запропоновані маршрути. Хто знає, може в одеському Пале-Роялі або у львівському Італійському дворику на вас чекає ваша доля.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки