Головна  / Блог / Поради туристам / Шість пісень для оновлення новорічного плей-листа

Шість пісень для оновлення новорічного плей-листа

Біля торгового центру виситься мерехтлива ялинка, з динаміків поруч чується Дін Мартін та  його легендарна пісня «Let it snow». Поруч з переходом в метро дівчина відчайдушно шукає в сумочці телефон, що підспівує голосом Френка Сінатри «White Christmas». Повз, розсікаючи сніг і калюжі, проноситься машина під гучне «Три белых коня, эх три белых коня!». І начебто це так святково, по-новорічному, але скільки ж можна вже. Прийшов час злегка оновити цей плей-лист.

«White Christmas» від Imagine Dragons

Абсолютно придуркуватий, неймовірно атмосферний переспів легендарного різдвяного хіта у виконанні кумирів молоді. У 2016 році група опублікувала у своєму Твіттері відео з танцями в піжамах, кривляннями і вагоном харизми. Минуло два роки, а вільна інтерпретація музичної легенди ні на ноту не втратила шарму. Важливе уточнення - це відео потрібно бачити. Забути про проблеми і хоч на чотири хвилини пуститися в танок з музикантами.

«Різдво Рок-н-рол» від ТНМК

Кінець 2017 року, кілька днів захопленої роботи і безмежна любов до українських традицій. Все це у сукупності подарувало українцям драйвовий рок-хіт. Це не стільки атмосфера, будемо чесними. Швидше за все це український шарм, сучасна данина традиціям. Ну і, звичайно ж, аудіальний захват для кожного шанувальника вітчизняної рок-сцени.

«Jingle Bells українською» від Шпилястих кобзарів

Незалежно від того, стежили ви за третім сезоном «Україна має талант» чи ні, хоч раз цих хлопців потрібно почути. Переливи бандури, чиста українська мова і добре знайомі мотиви всесвітньо відомої пісні. Грайливий музичний шарж від молодих хлопців-віртуозів. Якщо вже від «американізації» нікуди не дітися, то можна надати їй нашої чарівності.

«All I Want for Christmas is New Year Day» від Hurts

«Я співаю «Прощавай» року, що минає, я знаю, що наступний буде зовсім іншим». І ці мотиви дзвіночків, дудочок і передзвонів гітар так до душі тим, хто жадає новорічного поновлення. Це перший сингл нині відомого колективу, але не менш талановитий. Ледве помітна атмосфера, що минає, і оксамитовий голос вокаліста - ті самі мотиви, під які хочеться їхати в автобусі вздовж мерехтливих новорічних вітрин.

«Carol of the Bells» від Pantatonix

Ще одна інтерпретація традиційної різдвяної пісні від однієї з найвідоміших а-капела груп світу. Живе виконання і в буквальному, і в символічному значенні буквально до мурашок. Приємні тембри голосу, оновлений ритм - пісня, під яку наряджати ялинку не так вже й просто. Дуже хочеться потанцювати, обмотавшись блискучим дощиком. Ну а чому б і ні? Адже в свята всі ми діти!

В цьому році у групи вийшла ще одна пісня «What Christmas Means To Me», яка більш тяжіє до поп-музики. Але для шанувальників оригінального звучання і вона цілком підійде.

«Thank God It’s Christmas» від Queen

Ну і важка артилерія - удар по ностальгії і класиці. Але не така заїжджена пісня, коштовність якої зможуть вловити лише справжні цінителі. Минуло 34 роки, але все такий же захват від вокалу Меркьюрі: «Нам траплялося плакати, у нас були надії і страхи, це був складний рік, але зараз Різдво!». Це більш мелодичніше за попсові мюзикли, це щиріше за промову президентів!

З року в рік всі хочуть відзначити Новий рік оригінально, але з чого ж почати? Ми пропонуємо починати з музики, адже вона робить неможливе - розкриває в душі неповторні межі. І, врешті-решт, хіба може бути поганим Новий Рік, який ви зустріли під Queen або передзвони бандури?




Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки