Головна  / Блог / Поради туристам / Що по цінах: за скільки реально орендувати квартиру в Києві

Що по цінах: за скільки реально орендувати квартиру в Києві

Київ - головне місто України, її адміністративний, культурний і діловий центр. Щодня сюди по роботі або відпочити приїжджають близько 400 тисяч українців і іноземців. Більшість з них планують зняти квартиру у Києві на короткий час.

На Doba.ua представлено понад 600 варіантів подобового житла від власників у Києві, вибираючи серед яких, не доведеться доплачувати за послуги ріелторів. У мандрівників є можливість безпосередньо зв'язатися з власником по прямому телефону. Також можна залишити заявку на онлайн-бронювання квартири, яка сподобалася. Яка ж сьогодні вартість оренди квартири у Києві?

Ціни на добову оренду квартир у Києві

Найбільшим попитом серед гостей української столиці користуються 1-кімнатні квартири, розташовані в центрі, біля станцій метро і Центрального залізничного вокзалу. Це й не дивно. Адже тим, хто приїжджає до Києва на кілька днів, важлива хороша транспортна розв'язка, близькість до пам'яток, а також ділових центрів. Так, в самому центрі столиці біля ст. м. «Хрещатик» вартість однокімнатної квартири складе від 700 до 1200 грн на добу, 2-кімнатної - від 700 до 2000 грн, а 3-кімнатної - вже 1400-3000 грн. 1-кімнатну квартиру в районі Центрального залізничного вокзалу можна орендувати на добу в межах 450-1800 грн, а 2-кімнатну - за 600-2200 грн. Ті ж 1-кімнатні квартири на Лівому березі поруч з метро будуть коштувати від 450 грн за добу, а 2-кімнатні - від 600 грн.

Якщо ж подбати про вибір відповідного житла подобово завчасно, то в центрі Києва його можна зняти не дорожче, ніж аналогічні варіанти у віддалених районах. Є пропозиції і для великих компаній, що бажають зупинитися у престижному районі столиці. Оренда таких квартир з 4-ма кімнатами і більше обійдеться від 2000 грн на добу.

Оренда квартир у Києві на Новий рік

Під час новорічних свят ціни на добову оренду квартир у Києві, як і в інших великих містах, зростають в 2-3 рази. Причому, якщо ви вирішите зайнятися пошуком відповідного варіанту у грудні, то, швидше за все, нічого гідного вже і не знайдете. Тому, якщо плануєте слухати бій курантів в українській столиці, прямо зараз переходьте в розділ онлайн-бронювання та залишайте свою заявку на добову оренду житла у Києві. Але майте на увазі, що на 1-2 дня в період з 25 грудня по 14 січня подобово орендувати житло в столиці складно. Як правило, орендодавці на свята виставляють вимогу щодо мінімального терміну оренди в 3-5 днів. Так що плануйте новорічні канікули в Києві з урахуванням цих обставин.




Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки